Piaggio Medley 125 ABS motorscooters

De Piaggio Medley is een luxe motorscooter met grote wielen en een modern 125cc één-cilinder motorblok. De scooter valt in de categorie A1 waar je ook als beginnend bestuurder mee mag rijden. De Medley is een kruising tussen de Liberty en Beverly, waarbij het beste van twee werelden is gecombineerd.
Artikel 1 tot 3 (van de 3).  Pagina:  1 

Piaggio Medley 125 ABS

 
3.799,00 3.699,00
Lease vanaf 67,69 p/m
Betaal 3x 1.263,82 via logo IN3 capayable
17664 keer bekeken

Piaggio Medley S 125 ABS

 
3.899,00 3.799,00
Lease vanaf 69,52 p/m
Betaal 3x 1.297,99 via logo IN3 capayable
14173 keer bekeken

Piaggio Medley Special Edition 125 ABS

 
3.899,00 3.799,00
Lease vanaf 69,52 p/m
Betaal 3x 1.297,99 via logo IN3 capayable
16276 keer bekeken
Artikel 1 tot 3 (van de 3).  Pagina:  1 

Piaggio Medley kopen

Je kunt de Piaggio Medley kopen in een Medley 125 ABS, een Medley S 125 ABS, en een Medley Special Edition 125 ABS. Er zijn dus 3 modellen en ieder is standaard uitgevoerd met ABS. Hieronder sommen we ze nog even op om een duidelijker overzicht te creëren.
 
 

Het verschil tussen de modellen

Naast het standaard model kun je ook kiezen voor de ‘S’ welke voor Sport staat, en de ‘SE’ welke voor Special Edition staat. Deze modellen presteren identiek omdat ze technisch hetzelfde zijn. De verschillen gaan puur over de looks.
 

-De Sport

Wat opvalt aan de Medley S 125, oftewel Sport, zijn de antraciet grijze accenten welke je terugvindt in de handgreep, de velgen, en de bovenzijde van de treeplank. De Sport heeft het meest sportieve karakter van de 3.
 

-De Special Edition

De Piaggio Medley 125 Special Edition is voorzien van een speciale kleur, namelijk titanium grijs. De velgen en het bagagerek zijn hoogglans zwart. Er zijn een aantal details in de kleur electric blue zoals het blauwe randje (electric blue) bij de richtingaanwijzers, en het stiksel van het zadel. Daarnaast vind je op enkele details een carbon look terug.
 

Gemak en veiligheid

De Medley is licht en compact en je stapt makkelijk op en af. Een groot pluspunt is de bagageruimte want er passen makkelijk 2 helmen onder het zadel! Er zijn maar weinig scooters met zoveel bergruimte. Normaal zou de tank onder het zadel hebben gezeten maar die is bij deze motorscooter in het voetplateau verwerkt. Een mooie bijkomstigheid van deze verschuiving is dat het gewicht naar een lager en centraal gelegen punt is gebracht wat de wegligging extra stabiel maakt.
 
Een motorscooter moet vooral veilig zijn, en dat is bij de Piaggio Medley dik in orde. Standaard hebben de modellen dan ook ABS aan boord. ABS voorkomt dat een wiel blokkeert wanneer je plots de rem vol inknijpt. Wanneer een wiel zou blokkeren dan ga je slippen en verlies je de grip op het wegdek waardoor je onderuit kunt schuiven. Met ABS voorkom je dat gevaar, en sta je bovendien sneller stil.
 

Start/stop systeem

De Piaggio Medley modellen zijn voorzien van RISS welke staat voor regulator inveter start en stop. Dit systeem zorgt voor een extra brandstofbesparing. Sta je tussen de 3 en 7 seconde stil, dan wordt de motor uitgeschakeld. Op het moment dat je aan de gashendel draait wordt de motor razendsnel weer gestart en kun je direct vertrekken. Binnen een drukke stad kan dat een flinke besparing opleveren.
 

Mooi vormgegeven dashboard

Het dashboard is chique vormgegeven en heeft wel wat weg van een auto. Centraal zit een duidelijk snelheidsmeter welke wordt vergezeld met een blauw verlicht LCD scherm welke de tijd, kilometerstand, en tripmeter weergeeft. Rechts zit een temperatuurmeter en links de brandstofmeter.
 
Wie graag zijn of haar smartfoon onderweg wil opladen aan de scooter is met de Medley ook geprezen. Er is namelijk een USB aansluiting aanwezig welke je met behulp van een USB kabel kunt koppelen aan je telefoon (of navigatie).
 

Modern i-get motorblok

Het motorblok op de Piaggio Medley 125 ABS is super modern. Piaggio noemt deze scooter een groene scooter vanwege zijn lage brandstofverbruik. Volgens de fabrieksspecificaties mag je een verbruik verwachten van 45 kilometer op 1 liter brandstof (benzine). Dat is dus 1 op 45. Het i-get motorblok is vloeistofgekoeld zodat de prestaties onder alle omstandigheden optimaal zijn en blijven. Het motorblok telt 4 kleppen en een elektronische injectie. Mede dankzij de brandstofpomp start de Piaggio motorscooter razendsnel, ongeacht de buitentemperatuur.
 

Leasen ook mogelijk

Wil je de Piaggio Medley 125 ABS kopen op afbetaling? Kies dan voor de optie leasen tijdens het afrekenen. Met leasen betaal je het aankoopbedrag in termijnen af. Ook accessoires en extra opties, van slot tot helm, kun je in de lease onderbrengen!