Vespa GTS SuperTech RST 125 EURO4

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 299,05
(Nog 3 dagen en 6 uur)
Adviesprijs: 6.299,00
Onze prijs: 5.999,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom Motorscooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
5.037,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Helaas uitverkocht!

Alternatieve Motorscooters

 • (Motorscooter) omschrijving

  Vespa GTS SuperTech RST 125 EURO4

  Zoek je een volwaardige 125cc motorscooter die je met een motorrijbewijs A1 mag besturen, dan moet je absoluut de Vespa SuperTech RST 125 kopen. Standaard is hij uitgerust met LED, een digitaal dashboard met 4,3 inch kleurendisplay, USB, start/stop systeem, en een Vespa MIA systeem voor extra functionaliteit i.c.m. je smartfoon!

  SuperTech is het topmodel

  De SuperTech 125 RST is een gloednieuw topmodel (luxepaardje) van Vespa, en uitgerust met allerlei leuke en nuttige gadgets. RST duidt de laatste make-over aan die de Vespa modellen hebben ondergaan. Hierbij is onder andere de stropdas aan de voorzijde en de grill vernieuwd.
  De SuperTech uitvoering is uitgerust met een digitaal dashboard met een 4,3 inch groot kleurenbeeldscherm. Hierdoor wordt de techniek naar een nog hoger niveau getild. Maar dat is nog niet alles want er is ook een connectiviteitssysteem toegevoegd genaamd ‘Vespa MIA’  waarmee je met een smartfoon (iOS/Android) contact kunt maken met de onboard elektronica van de Vespa scooter.

  Wat kun je met Vespa MIA

  Verbinding maken met de Vespa MIA die op de Vespa Supertech 125 zit gaat gaat draadloos via Bluetooth. Om verbinding te maken heb je een smartfoon nodig en de de Vespa app. De app kun je gratis downloaden.
  Wanneer je verbonden bent met MIA, dan wordt het beeldscherm van je Vespa SuperTech 125 een verlengstuk van je telefoon. Meldingen, berichten, en wie er belt krijg je dus in het beeldscherm van je scooter te zien.
  Aan de linkerkant van het stuur zit een joystick en daarmee kun je bijvoorbeeld een oproep beantwoorden of andere zaken activeren of deactiveren. Zelfs een spraakopdracht inspreken of muziek afspelen is mogelijk. Om gebruik te maken van alle functionaliteiten moet je de Vespa GTS SuperTech Jet-helm kopen. Deze helm beschikt namelijk over een bluetooth headset (microfoon/speakers).
  Het beeldscherm kun je ook inzetten als navigatiesysteem. Via de Vespa app kun je namelijk een route instellen welke in het beeldscherm onder andere aanwijzingen toont. Op de smartfoon zelf kun je met behulp van de app meer informatie over je Vespa SuperTech 125 RST terugvinden. Denk hierbij aan voertuiggegevens, reisstatistieken, en rijparameters.

  Slimme i-get 125cc motor

  Het i-get motorblok op de Vespa SuperTech 125 is slim, zuinig, en krachtig. Dankzij het start/stop systeem (RISS) kun je tijdens het wachten voor een stoplicht extra brandstof besparen. De motor stopt wanneer je tussen de 3 en 7 seconde niets doet met je gashendel. Zodra de gashendel weer in beweging komt wordt de motor razendsnel, met behulp van injectie en brandstofpomp, weer gestart. Je kunt dus direct wegrijden. Het blok beschikt over een vermogen van 9kW waarmee je dus met een motorrijbewijs A1 in Nederland mag rijden. In België mag je deze motorscooter besturen met een autorijbewijs. Het verbruik ligt, afhankelijk van je rijstijl rond de 1 op 40!

  Vespa SuperTech 125 RST kopen

  Zoek je een betrouwbare motorscooter voor puur rijgenot, dan moet je beslist de Vespa SuperTech 125 RST kopen. Dit Vespa vlaggenschip zit bomvol gadgets waardoor je zuinig, veilig, en snel veel kilometers kunt maken. ABS is standaard op de scooter aanwezig waarmee de remweg nog korter wordt en je nooit de grip op het wegdek verliest.

  Vespa motorscooter leasen

  Bij Fast en Furious kun je ook de Vespa SuperTech motorscooter leasen. Betaal je liever het bedrag in maandelijkse termijnen (kopen op afbetaling)? Kies dan voor leasen! Ook een slot, jet helm, of andere accessoires kun je in de lease onderbrengen. Voor enkele euro’s per maand ben je in 1x klaar!
  Optioneel kun je ook voor een onderhoudspakket kiezen. Daarmee waarborg je de betrouwbaarheid en levensduur van je mooie scooter. Zelfs het transport (halen/brengen) kun je aan ons overlaten!
  Terug naar de Motorscooter
 • Technische (Motorscooter) specificaties

  Vespa GTS SuperTech RST 125 EURO4

  Motor - 125cc 4-takt V4
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 40 km
  Tankinhoud - 7 Liters
  Gewicht - 148 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de Motorscooter
 • Motorscooter reviews (0)
  Vespa GTS SuperTech RST 125 EURO4 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de Motorscooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de Motorscooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de Motorscooter