Peugeot Kisbee

Wil je een betaalbare en goede scooter met een sportief design? Dan moet je de Peugeot Kisbee kopen. Hij is er in verschillende uitvoeringen en allemaal zijn ze op hun eigen manier bijzonder. Voor welke uitvoering ga jij? Wordt het de Active, De RS, de Black Edition,... of ga je voor de Kisbee R of Kisbee TCE welke beide tot de specials behoren?

 

Artikel 1 tot 5 (van de 5).  Pagina:  1 

Peugeot Kisbee Active EURO4

 
1.699,95
of lease al vanaf 31,11 per maand
103324 keer bekeken

Peugeot Kisbee Premium EURO4

 
1.999,95
of lease al vanaf 36,60 per maand
101352 keer bekeken

Peugeot Kisbee R EURO4

 
1.749,95
of lease al vanaf 32,02 per maand
81429 keer bekeken

Peugeot Kisbee TCR EURO4

 
1.749,95
of lease al vanaf 32,02 per maand
73832 keer bekeken

Peugeot Kisbee Black Editon EURO4

 
1.749,95
of lease al vanaf 32,02 per maand
83047 keer bekeken
Artikel 1 tot 5 (van de 5).  Pagina:  1 

Het design van de Kisbee

Alle uitvoeringen hebben een gestroomlijnd design en zijn licht in gewicht. Dit maakt de scooter bijzonder wendbaar en geschikt voor het drukke stadsverkeer. Gezien de kwaliteit en comfort is deze Peugeot scooter ook goed geschikt voor lange afstanden en dagelijks gebruik.                          
 
De Peugeot Kisbee is een prettige scooter welke aan de voor- en achterzijde beschikt over hydraulische vering. Aan de voorkant is een remschijf aanwezig en achter een trommelrem. Bij de special modellen, waaronder de R en de TCE, en de Black Edition, is er een speciale remschijf aanwezig die niet rond is van vorm maar een opengewerkt golfpatroon heeft (Shuricane).
 
Alle uitvoeringen beschikken over een groot en comfortabel zadel welke het ook mogelijk maakt om een passagier mee te nemen. Er zijn luxe uitklapbare voetsteps aanwezig waardoor de passagier heerlijk kan zitten. De sportieve achterspoiler zorgt daarnaast voor een goede houvast. Onder het zadel is veel opbergruimte aanwezig waar je bijvoorbeeld je (integraal) helm of slot in kunt opbergen.
 

5 verschillende uitvoeringen

De Peugeot Kisbee kopen? Dan heb je keuze uit 5 modellen!
  • Active
  • Black Edition
  • RS
  • R (Kisbee special)
  • TCE (Kisbee special)
Voorheen kon je ook de Kisbee basic, de sportline, en de streetzone kopen, maar die zijn helaas uit het assortiment gehaald. In 2020 is het gamma weer helemaal opgefrist en daar maken deze nieuwe modellen deel van uit.
 

Kisbee Active

De Active is het basismodel en verkrijgbaar in Satin Flash Silver, een zilvergrijze kleur. Sportief en tegelijkertijd no-nonsense. Wel is de Active net als alle andere voorzien van een splinternieuw injectie motorblok.
 

Kisbee Black Edition

De Black Edition Kisbee is helemaal in het zwart uitgevoerd. De lak is mat zwart, en de velgen zijn glans zwart. Doordat de hele scooter zwart is, krijg je een extra degelijke en toch sportieve uitstraling. Zelfs de Kisbee-stickers zijn zwart! Ook dit model is uitgerust met aluminium treeplanken en een sportieve getinte spoiler op het stuur.
 

Kisbee RS

De RS is een van de nieuwere modellen en is ook voorzien van luxe aluminium treeplanken en striping op de velgen. De RS heeft een zeer bijzonder mooie blauwe kleur (Celest Blue) waarbij de metalen elementen, en de koplamp unit, er extra mooi bij uitspringen. De RS is tevens ook in het donkergrijs te verkrijgen (Mad Grey).
 

Kisbee R (special edition)

De Kisbee R behoort tot de Special Editions en is voorzien van aluminium treeplanken, een rood stiksel op het zadel, rode striping op de velgen, en voorzien van verschillende rode accenten. De kleur van de “R” is Iced Grey welke ons veel doet denken aan de Audi Nardo Grey kleur. Opvallend aan het “Kisbee” embleem is dat de “ee” in de naam rood van kleur is.
 

Kisbee TCE (special edition)

De TCE behoort ook tot de Special Editions, en is deels wit en deels zwart uitgevoerd, met een rode striping aan de achterkant. De velgen zijn voorzien van witte stripings, en er zijn verschillende rode accenten in het design terug te vinden. Ook dit model is uitgerust met luxe aluminium treeplanken.
 

Kisbee Streetzone

De Kisbee Streetzone is de enige uit de serie welke niet over een 4-takt motorblok beschikt. Deze scooter heeft namelijk een 2-takt motorblok. Een ander kenmerk is dat hij niet zoals de anderen een 6,8 liter tankinhoud heeft maar slechts een 6,5. Wat de Streetzone weer interessanter maakt is dat hij minder onderhoud nodig heeft vanwege de 2-takt techniek. Bovendien kun je meer kanten uit wanneer je de scooter wil opvoeren. Ook het opvoeren kun je door ons laten regelen met behoud van garantie natuurlijk.
 
Verder heeft de Streetzone een paar opvallende details waaronder een sportiever spatbord en is hij rondom uitgerust met bumpers. Ook het stuur heeft in tegenstelling tot de andere uitvoeringen geen kap. Dit allemaal geeft de Streetzone een echte dirtbike look. Alleen de Kisbee Streetzone beschikt over een digitale en blauw verlichte lcd scherm waarop je de snelheid kunt aflezen.
 

Vernieuwd injectie motorblok

De Peugeot Kisbee modellen zijn uitgerust met een spliternieuw injectie motorblok welke bovendien voorzien is van een kickstart! De kickstart zie je niet bij alle injectie motorblokken terug, maar Peugeot heeft daar wel voor gekozen, en dat vinden wij een pluspunt. Nu start een injectie scooter moeiteloos onder alle omstandigheden, maar mocht je accu ooit een keer leeg of defect raken, dan kun je alsnog je scooter starten!
TIP: tank altijd E5 benzine. In dit geval kies je voor Euro98 (E5)
 

Snorscooter en Bromscooter

Alle Peugeot Kisbee modellen zijn zowel als snorscooter en bromscooter te verkrijgen. Bovendien zijn ze allemaal voorzien van hetzelfde zuinige en efficiënte 4-takt injectie motorblok!
 

Peugeot Kisbee kopen

Zoek je een sportieve scooter die alles in huis heeft en bovendien lekker en sportief rijdt? De Peugeot Kisbee kopen is dan een logische keuze. Deze scooter heeft gezien zijn kwaliteit, design en techniek een zacht prijsje en een bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding.
Betaal bij ons met IDeal, per bankoverschrijving, of in 3 termijnen zonder rente! 
 

Kopen op afbetaling

Kopen op afbetaling kan ook met onze scooter lease! Wil jij de Peugeot Kisbee kopen op afbetaling, koop de scooter dan bij ons. Leasen kan via Spray in max. 36 maanden, en via Santander in max. 72 maanden. Via Spray weet je direct of je lease is goedgekeurd, en via Santander kost dit iets meer tijd.
 
Laat je de scooter thuisbezorgen of kom je hem afhalen? Afhalen kan op een van onze afhaallocaties en thuisbezorgen kost 49,95 euro.