Peugeot Kisbee

Wil je een betaalbare en goede scooter met een sportief design? Dan moet je de Peugeot Kisbee kopen. Hij is er in verschillende uitvoeringen en allemaal zijn ze op hun eigen manier bijzonder. Voor welke uitvoering ga jij? Wordt het de Active, de RS, de GT, de Black Edition,... of ga je voor de Kisbee R, de TCE, of de Streetline welke beide tot de specials behoren

Peugeot Kisbee Active EURO5

Aanbieding is nog 20 uur geldig
2.599,95 2.399,95
Lease vanaf € 55,80 p/m
Betaal 3x € 819,98 via logo iDEAL IN3

Peugeot Kisbee Premium EURO5

Aanbieding is nog 20 uur geldig
2.999,95 2.799,95
Lease vanaf € 65,10 p/m
Betaal 3x € 956,65 via logo iDEAL IN3

Peugeot Kisbee GT EURO5

Aanbieding is nog 20 uur geldig
2.699,95 2.499,95
Lease vanaf € 58,12 p/m
Betaal 3x € 854,15 via logo iDEAL IN3

Peugeot Kisbee Streetline EURO5

Aanbieding is nog 20 uur geldig
2.799,95 2.499,95
Lease vanaf € 58,12 p/m
Betaal 3x € 854,15 via logo iDEAL IN3

Peugeot Kisbee R EURO5

Aanbieding is nog 20 uur geldig
2.749,95 2.549,95
Lease vanaf € 59,29 p/m
Betaal 3x € 871,23 via logo iDEAL IN3

Peugeot Kisbee Black Editon EURO5

Aanbieding is nog 20 uur geldig
2.699,95 2.499,95
Lease vanaf € 58,12 p/m
Betaal 3x € 854,15 via logo iDEAL IN3
 • Design van de Kisbee

  Het design van de Kisbee

  Alle uitvoeringen hebben een gestroomlijnd design en zijn licht in gewicht. Dit maakt de scooter bijzonder wendbaar en geschikt voor het drukke stadsverkeer. Gezien de kwaliteit en comfort is deze Peugeot scooter ook goed geschikt voor lange afstanden en dagelijks gebruik.                         

  De Peugeot Kisbee is een prettige scooter welke aan de voor- en achterzijde beschikt over hydraulische vering. Aan de voorkant is een remschijf aanwezig en achter een trommelrem. Bij de special modellen, waaronder de R en de TCE, en de Black Edition, is er een speciale remschijf aanwezig die niet rond is van vorm maar een opengewerkt golfpatroon heeft (Shuricane). Ook de Streetline is een special, en die is weer anders dan de andere modellen. Deze straat racer heeft namelijk beschermpads die precies de plekken extra beschermd die vaak beschadigd raken bij scooters.

  Alle uitvoeringen beschikken over een groot en comfortabel zadel welke het ook mogelijk maakt om een passagier mee te nemen. Er zijn luxe uitklapbare voetsteps aanwezig waardoor de passagier heerlijk kan zitten. De sportieve achterspoiler zorgt daarnaast voor een goede houvast. Onder het zadel is veel opbergruimte aanwezig waar je bijvoorbeeld je (integraal) helm of slot in kunt opbergen.

 • Verschillende uitvoeringen Kisbee

  Euro5 Kisbees

  De Kisbee RS, GT, en Streetline vallen in het 2021/2022 model gamma en beschikken over een Euro5 motorblok welke nog schoner is. De uitstoot aan schadelijke uitlaatgassen is bij Euro5 scooters dus nog lager dan bij Euro4 modellen. De RS is in de kleur Celeste Blue verkrijgbaar, de GT in Mad Grey, en de Streetline in Satin Flash Silver gecombineerd met zwart.

  8 verschillende uitvoeringen

  De Peugeot Kisbee kopen? Dan heb je keuze uit 8 modellen!

  • Active
  • Black Edition
  • RS (Euro5)
  • R (Kisbee special)
  • TCE (Kisbee special)
  • Streetline (special) (Euro5)
  • GT (Gran Turismo) (Euro5)

  Voorheen kon je ook de Kisbee basic, de Sportline, en de Streetzone kopen, maar die zijn helaas uit het assortiment gehaald in 2020. In 2021 is de Streetline gekomen welke veel weg heeft van de Streetline van toen. Echter heeft hij nu een vernieuwd voorspatbord en een vernieuwde stuurkap waardoor hij nog mooier is geworden.

  Kisbee Active

  De Active is het basismodel en verkrijgbaar in Satin Flash Silver, een zilvergrijze kleur. Sportief en tegelijkertijd no-nonsense. Wel is de Active net als alle andere voorzien van een splinternieuw injectie motorblok.

  Kisbee Black Edition

  De Black Edition Kisbee is helemaal in het zwart uitgevoerd. De lak is mat zwart, en de velgen zijn glans zwart. Doordat de hele scooter zwart is, krijg je een extra degelijke en toch sportieve uitstraling. Zelfs de Kisbee-stickers zijn zwart! Ook dit model is uitgerust met aluminium treeplanken en een sportieve getinte spoiler op het stuur.

  Kisbee RS Euro5

  De RS is een van de nieuwste modellen (Euro5) en tevens ook voorzien van luxe aluminium treeplanken en striping op de velgen. De RS heeft een zeer bijzonder mooie blauwe kleur (Celest Blue) waarbij de metalen elementen, en de koplamp unit, er extra mooi bij uitspringen. De RS is tevens ook te verkrijgen als GT uitvoering maar dan in Mad Grey.

  Kisbee GT Euro5

  De Kisbee GT is ook een nieuw Euro5 model. Net als de RS en Streetline beschikt dit model ook over luxe aluminium voetplaten. De GT is de Gran Turismo uitvoering en zeer sportief! Dit model is verkrijgbaar in de kleur Mad Grey (dure chique kleur) en voorzien van gele striping op de kappen en velgen.

  Kisbee R (special edition)

  De Kisbee R behoort tot de Special Editions en is voorzien van aluminium treeplanken, een rood stiksel op het zadel, rode striping op de velgen, en voorzien van verschillende rode accenten. De kleur van de “R” is Iced Grey welke ons veel doet denken aan de Audi Nardo Grey kleur. Opvallend aan het “Kisbee” embleem is dat de “ee” in de naam rood van kleur is.

  Kisbee TCE (special edition)

  De TCE behoort ook tot de Special Editions, en is deels wit en deels zwart uitgevoerd, met een rode striping aan de achterkant. De velgen zijn voorzien van witte stripings, en er zijn verschillende rode accenten in het design terug te vinden. Ook dit model is uitgerust met luxe aluminium treeplanken.

  Kisbee Streetline Euro5

  De Streetline behoort tot een van de nieuwste modellen (2021) en is uitgerust met een Euro5 injectie motorblok. Net als de Streetzone vroeger had, heeft de Streetline ook beschermbumpers op de uitstekende hoeken om het extra robuust vorm te geven, en tegelijkertijd te beschermen tegen het beschadigen. Net als de GT en RS heeft de Streetline ook aluminium treeplaten.

  Vernieuwd injectie motorblok

  De Peugeot Kisbee modellen zijn uitgerust met een splinternieuw injectie motorblok welke bovendien voorzien is van een kickstart! De kickstart zie je niet bij alle injectie motorblokken terug, maar Peugeot heeft daar wel voor gekozen, en dat vinden wij een pluspunt. Nu start een injectie scooter moeiteloos onder alle omstandigheden, maar mocht je accu ooit een keer leeg of defect raken, dan kun je alsnog je scooter starten!

  TIP: tank altijd E5 benzine. In dit geval kies je voor Euro98 (E5)

 • Kopen, leasen of IN3

  Snorscooter en Bromscooter

  Alle Peugeot Kisbee modellen zijn zowel als snorscooter en bromscooter te verkrijgen. Bovendien zijn ze allemaal voorzien van hetzelfde zuinige en efficiënte 4-takt injectie motorblok!

  Peugeot Kisbee kopen

  Zoek je een sportieve scooter die alles in huis heeft en bovendien lekker en sportief rijdt? De Peugeot Kisbee scooter kopen is dan een logische keuze. Deze scooter heeft gezien zijn kwaliteit, design en techniek een zacht prijsje en een bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding.

  Betaal bij ons met IDeal, per bankoverschrijving, of in 3 termijnen zonder rente!

  Betaal gemakkelijk in 3 termijnen - rentevrij

  Betalen in 3 termijnen zonder rente, wie wil dat nou niet? Deze optie is ook voor jou weggelegd want er wordt niet eens gekeken naar een BKR registratie. Iedereen kan dus betalen in 3 termijnen. In totaal krijg je 60 dagen de tijd om je scooter te betalen. Het bedrag wordt opgedeelt in 3 gelijke bedragen waarbij je het eerste deel tijdens het bestellen voldoet. Binnen 30- en 60 dagen voldoe je het tweede en derde deel.

  Kopen op afbetaling

  Kopen op afbetaling kan ook met onze scooter lease! Wil jij de Peugeot Kisbee kopen op afbetaling, koop de scooter dan bij ons. Leasen kan via Spray in max. 36 maanden, en via Santander in max. 72 maanden. Via Spray weet je direct of je lease is goedgekeurd, en via Santander kost dit iets meer tijd.

  Laat je de scooter thuisbezorgen of kom je hem afhalen? Afhalen kan op een van onze afhaallocaties en thuisbezorgen kost 49,95 euro.