Peugeot Kisbee

Wil je een betaalbare en goede scooter met een sportief design? Dan moet je de Peugeot Kisbee kopen. Hij is er in verschillende uitvoeringen en allemaal zijn ze op hun eigen manier bijzonder. Voor welke uitvoering ga jij? Wordt het de Basic, de RS, de Sportline of de Streetzone?

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen).  Resultaat:  1 

Peugeot Kisbee Active EURO4

Aanbieding is nog 8 dagen geldig
1.798,00 1.649,95 of lease al vanaf 34,00 per maand
57738 keer bekeken

Peugeot Kisbee Black Editon EURO4

Aanbieding is nog 8 dagen geldig
1.898,00 1.749,95 of lease al vanaf 36,00 per maand
36567 keer bekeken

Peugeot Kisbee RS 50cc 4-takt

Aanbieding is nog 8 dagen geldig
1.898,00 1.699,95 of lease al vanaf 35,00 per maand
51018 keer bekeken
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen).  Resultaat:  1 

Het design van de Kisbee

Alle uitvoeringen hebben een gestroomlijnd design en zijn licht in gewicht. Dit maakt de scooter bijzonder wendbaar en geschikt voor het drukke stadsverkeer. Gezien de kwaliteit en comfort is deze Peugeot scooter ook goed geschikt voor lange afstanden en dagelijks gebruik.                           

De Peugeot Kisbee is een prettige scooter welke aan de voor- en achterzijde beschikt over hydraulische vering. Aan de voorkant is een remschijf aanwezig en achter een trommelrem. Alle uitvoeringen beschikken over een groot en comfortabel zadel welke het ook mogelijk maakt om een passagier mee te nemen. Onder het zadel is veel opbergruimte aanwezig waar je bijvoorbeeld je helm of slot in kunt opbergen.

3 verschillende uitvoeringen

De Peugeot Kisbee kun je kopen in 4 verschillende uitvoeringen, namelijk de Basic, RS, Sportline en Streetzone.

Kisbee Basic

In de basis is de Basic al sportief te noemen. Met zijn zuinige 4-takt motorblok zet hij goede prestaties neer. De tankinhoud bedraagt 6,8 liter. Voor is er een schrijfrem en achter een trommelrem.

Kisbee RS

De RS uitvoering heeft een sportiever design t.o.v. de basic uitvoering, maar is technisch verder hetzelfde. Vooral de kleurstelling en bestickering is anders. In tegenstelling tot de basic heeft de RS een sportievere remschijf.

Kisbee Sportline

De Sportline heeft een racinglook en een zeer sportief voorkomen. Op technisch vlak hetzelfde als de RS uitvoering. Ook deze uitvoering beschikt over een analoge snelheidsmeter en brandstofindicator net zo als de RS en Basic.

Kisbee Streetzone

De Kisbee Streetzone is de enige uit de serie welke niet over een 4-takt motorblok beschikt. Deze scooter heeft namelijk een 2-takt motorblok. Een ander kenmerk is dat hij niet zoals de anderen een 6,8 liter tankinhoud heeft maar slechts een 6,5. Wat de Streetzone weer interessanter maakt is dat hij minder onderhoud nodig heeft vanwege de 2-takt techniek. Bovendien kun je meer kanten uit wanneer je de scooter wil opvoeren. Ook het opvoeren kun je door ons laten regelen met behoud van garantie natuurlijk.

Verder heeft de Streetzone een paar opvallende details waaronder een sportiever spatbord en is hij rondom uitgerust met bumpers. Ook het stuur heeft in tegenstelling tot de andere uitvoeringen geen kap. Dit allemaal geeft de Streetzone een echte dirtbike look. Alleen de Kisbee Streetzone beschikt over een digitale en blauw verlichte lcd scherm waarop je de snelheid kunt aflezen.

Snorscooter en Bromscooter

Alle Peugeot Kisbee modellen zijn zowel als snorscooter en bromscooter te verkrijgen op de Streetzone na. Deze is alleen maar als 45km p/u (2-takt) te koop. De andere modellen zijn overigens voorzien van een 4-takt motorblok.

 

Peugeot Kisbee kopen

Zoek je een sportieve scooter die alles in huis heeft en bovendien lekker en sportief rijdt? De Peugeot Kisbee kopen is dan een logische keuze. Deze scooter heeft gezien zijn kwaliteit, design en techniek een zacht prijsje.

 

Kopen op afbetaling

Wil jij de Peugeot Kisbee kopen op afbetaling, koop de scooter dan bij ons. De Basic uitvoering rijd je al vanaf slechts 29,00 euro per maand! Accessoires en opties kun je ook in termijnen betalen.

Laat je de scooter thuisbezorgen of kom je hem afhalen? Afhalen kan op een van onze afhaallocaties en thuisbezorgen kost 49,95 euro.