Peugeot Kisbee TCR EURO4

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 150,00
(Nog 1 dag en 3 uur)
Adviesprijs: 1.899,95
Onze prijs: 1.749,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.524,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 597,90 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Peugeot Kisbee TCR

  De Peugeot Kisbee TCR is een van de aller sportiefste Kibee modellen uit het Kisbee Special gamma. De TCR is tevens ook luxer dan het basismodel want er is een wave schijfrem aanwezig, aluminium treeplanken, en een prachtige bestickering. Zelfs de velgen zijn voorzien van een witte striping! Zoek je een zeer betaalbare scooter van goede kwaliteit, met een injectie motor? Dan moet je beslist de Kisbee TCR kopen!

  Verschillen tussen de Kisbee TCE en de Kisbee R

  Peugeot heeft een Kisbee Special serie op de markt gebracht en daartoe behoren de Kisbee TCE en de Kisbee R.

  De verschillen tussen de TCE en R uitvoering vind je vooral in het uiterlijk terug. De achterste helft van de TCE Kisbee is zwart van kleur en de voorste helft wit. Daarnaast is er een rode striping aanwezig met verschillende rode emblemen.

  Bij de TCE uitvoering is de striping wit van kleur, en bij de R zijn deze rood. De R is tevens Iced Grey van kleur welke in de buurt komt van de Nardo Grey die je bijvoorbeeld bij Audi ziet.

  De TCE uitvoering heeft sportieve looks

  De Peugeot Kisbee TCE heeft sportieve looks! Om te beginnen is de Peugeot scooter voorzien van 12 inch velgen met 110/70 banden die groter zijn dan gemiddeld. Dit komt ten goede van de wegligging. Nu ziet de Kisbee TCE er niet alleen sportief uit, maar dat is hij ook!

  Op het stuur is een getinte spoiler aanwezig, en in de voorkant zit een grote koplampunit welke uiteind in de richtingaanwijzers en dagrijverlichting. Dit benadrukt het racing imago.

  De kleuren en bestickering wekken de indruk dat de Kisbee scooter uit een racewedstrijd is ontsnapt. Het getal 08 welke je aan de zijkanten treft, is het deelnemende nummer van de race.

  Achterop vind je een sportieve spoiler terug waaraan de passagier zich prima kan vasthouden, en de aluminium voetplaten zorgen voor de finishing touch waaraan je kunt zien dat de Peugeot Kisbee TCE een fraai afgewerkte scooter is.

  Kisbees rijgedrag en weligging

  Nu is de Peugeot Kisbee TCE een compacte scooter qua uiterlijk en omvang, maar dankzij het slimme ontwerp kunnen ook langere bestuurders prima op deze sport scooter zitten! Het stuur staat namelijk iets hoger, en het voetplateau iets lager, waardoor er veel ruimte ontstaat.

  Snel door de bochten, of een manoeuvre maken is voor de Kisbee geen enkel probleem, want hij laat zich moeiteloos door iedere situatie heen sturen. De TCE is namelijk een lichtgewicht en daardoor zeer goed te hanteren.

  Voor de achterwielophanging is een enkele hydraulische schokbreker gekozen en voor de voorwielophanging een telescopische voorvork. Het veergedrag is licht sportief en dus ook comfortabel bij minder goed wegdek.

  Splinternieuw Peugeot injectie motorblok

  Nu waren we geen fan van de oude Peugeot Kisbee motorblokken, maar van het nieuwe Peugeot Kisbee injectie motorblok (4-takt) zijn we dat zeker wel! Het blok is in verschillende opzichten verbeterd en bovendien ook zuiniger geworden, mede dankzij de injectie.

  Een mooi pluspunt aan dit injectie motorblok is dat er een kickstart aanwezig is, en dat is niet altijd standaard bij een injectie blok.

  Een bijkomend voordeel van injectie is dat het motorblok onder alle omstandigheden uitmuntend start, en ook bij lage toeren meer vermogen heeft, zonder dat het extra brandstof kost.

  Peugeot scooter ook geschikt voor 2 personen

  Deze Peugeot scooter is ook geschikt voor 2 personen. De persoon achterop mag zeker niet klagen want er zijn zeer luxe uitklapbare voetsteps aanwezig! Daarnaast is er een goede achterbeugel (spoiler) waaraan de passagier zich prima kan vasthouden. Plezier voor twee dus.

  Tanken en opbergen

  Onder het zadel vind je de tankdop om te tanken, en een ruim opbergvak voor bijvoorbeeld een integraalhelm. Het zadel unlock je via het contactslot. Bij deze scooter kun je het beste E5 benzine tanken zoals Euro98-E5.

  Peugeot Kisbee TCE kopen

  De Peugeot Kisbee TCE kopen en aankleden gaat heel gemakkelijk in onze webshop. Er zijn namelijk nog een heleboel extra opties in de accessoirelijst terug te vinden waarmee je jouw scooter nog luxer kunt maken. Voor de 25 en 45 km p/u versie zijn dezelfde opties leverbaar. Montage is bij ons gratis. Je betaalt dus alleen voor de extra onderdelen.

  Betalen kan op verschillende manieren waaronder met IDeal of per bankoverschrijving. Betalen in 3 termijnen zonder rente/bkr check? Kies dan voor IN3. Liever helemaal in termijnen betalen? Kies dan voor leasen.

  Leasen van de Kisbee TCE

  Bij ons kun je de Kisbee TCE leasen, en wel op 2 manieren. De eerste manier is met SprayPay. Met spray kun je leasen (kopen op afbetaling) tot maximaal 36 maanden. Het voordeel van SprayPay is dat je via onze online webshop direct weet of je lease aanvraag is goedgekeurd.

  Een Kisbee leasen kan ook via Santander. Hierbij kun je betalen in maximaal 72 maanden. Deze leaseaanvraag kost wel iets meer tijd. Ook deze lease is kopen op afbetaling. Vanaf het begin ben je dus meteen de eigenaar van de scooter.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Peugeot Kisbee R 50cc 4-takt EURO4

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 12 inch
  Achterband - 12 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik- 1L : 55 km
  Tankinhoud - 6,3 Liters
  Gewicht - 90 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar
   

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (1)
  Peugeot Kisbee TCR EURO4
  Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: dinsdag, 30 maart 2021
  Alles prettig verlopen goed geholpen. Zeer tevreden
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter