Piaggio Fly Scooter

De Piaggio Fly Scooter staat voor stijl, comfort en veiligheid op twee wielen in de meest klassieke Piaggo stijl. De Piaggio Fly Scooter is herboren en beschikbaar voor iedereen. Eenvoud en elegantie staan hoog in het vaandel bij de scooterspecialist Piaggio. De Piaggo Fly scooter is de moderne erfgenaam uit de traditie “eerste Europese scooter fabrikant”. Mobiliteit is een term die vaak voorbij komt bij Piaggio. De Piaggio Fly scooter is niet voor niets comfortabel uitgerust om je zonder stress van plek A naar B te krijgen, wat zorgt voor de extra comfort en ontspanning. De Piaggio Fly is makkelijk hanteerbaar voor elk type rijder. De Fly 50cc is tevens beschikbaar als snorfiets. Een snorfiets wil zeggen dat je kunt rijden zonder verplichting van een helm. De Piaggio Fly is eveneens als brommer (met helm) en als motorscooter met 125cc motor te verkrijgen. Je wilt graag de Paggio Fly scooter kopen maar hebt nog wat vragen? Bel, mail of chat met ons. Wij staan je graag te woord.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Piaggio Fly Scooter is de oplossing

Piaggio Fly scooters zijn een zeer goede oplossing voor eenvoudig en betrouwbaar stadsvervoer waaronder woon- en werkverkeer. De voordelen van een Piaggio Fly scooters is dat hij onder andere geschikt is voor dagelijks gebruik. Daarnaast is de Fly van Piaggio voorzien van 12” wielen en is hij verkrijgbaar met een milieuvriendelijke en geruisloze 4-takt motor die op Euro95 benzine rijdt. Mengsmeringolie is dus niet meer nodig. Piaggio Fly scooters hebben een hoog comfort gehalte waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de stad. Wil je de Paggio Fly scooter extra optimaliseren om het dagelijkse comfort naar een nog hoger niveau te brengen dan is speciaal voor alle Paggio Fly scooters een windscherm en een passende 36 liter topkoffer verkrijgbaar. Heb je advies nodig bij het kopen van een scooter dan helpen wij je uiteraard graag hierbij. Onze doorgewinterde scooterfanaten helpen je met elke vraag.

Piaggio Fly Scooter Kopen

Een Piaggio Fly scooter kopen? In Alphen aan de Rijn in onze scooterspeciaalzaak ben je aan het juiste adres. Wij verkopen vele verschillende scootermodellen en scootermerken waaronder de grote merken zoals Peugeot, Vespa, Aprilia en natuurlijk Piaggio om er een paar te noemen. Al rondgekeken en wil je verdergaan tot het kopen van een Paggio Fly scooter? Dan kan online in onze scootershop maar ook in onze fysieke winkel/showroom. Wil je eventuele proefrit maken of een persoonlijk advies onder het genot van een bakje koffie? Kom dan langs want wij helpen je graag! Zoek je een speciale scooter die bij jouw wensen aansluiten, dan kunnen we je daar natuurlijk ook bij adviseren.

Piaggio Fly Scooter Leasen

De Piaggio Fly scooter leasen is ook mogelijk bij Fast&Furious. Je kunt dan gebruik maken van alle Piaggio gemakken zonder een smak geld kwijt te zijn. Het voordeel van een Piaggio Fly scooter leasen is dat je maandelijks een vast laag bedrag betaald en dat je meteen een gloednieuwe scooter kunt rijden. Je kunt vervolgens contact met ons opnemen en dan kunnen wij aangeven wat de mogelijkheden zijn betreffende een Piaggio Fly scooter leasen. Maar je kunt uiteraard ook op onze website een kijkje nemen zodat je weet welke modellen wij hebben als het over de Piaggio scooter gaat. Neem de tijd en kies je eigen model uit zodat je gaat genieten van alle voordelen die wij je kunnen bieden! Tegenwoordig kun je ook op onze site eenvoudig en snel uitrekenen wat je maandbedrag is.

Piaggio Fly Scooter kopen Online

Je kunt een Piaggio Fly scooter online kopen of Leasen bij ons. Kies je voor bezorgen omdat je te ver weg woont dan wordt je Piaggio scooter netjes thuisbezorgd door heel Nederland voor slechts € 49.95. Je selecteert eenvoudig een Piaggio snorfiets (25 km/h) of Piaggio bromfiets (45km/h) in onze Piaggioscootershop. Een kleur kies je ook heel eenvoudig vanuit je luie stoel. Je kunt in onze online PiaggioShop betalen via iDeal, op factuur of via de lease mogelijkheden. Een of twee weken later wordt je Piaggioscooter thuisbezorgd. Hij is rijklaar wat betekent dat je kunt opstappen en weg kunt rijden.

Piaggio Fly