Kymco Maxi XLS Scootmobiel

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 250,00
(Nog 5 dagen en 6 uur)
Adviesprijs: 3.899,95
Onze prijs: 3.649,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scootmobiel opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.649,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.247,07 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • Meer accessoires = meer korting (zie winkelwagen)
 • (scootmobiel) omschrijving

  Kymco Maxi XLS Scootmobiel

  De Kymco Maxi XLS is een vierwiel scootmobiel met een compacte afmeting en grote mogelijkheden. Hij rijdt comfortabel, beschikt over veel beenruimte, en zowel de stoel als het stuur zijn helemaal naar wens in te stellen zodat iedereen, ook lange of brede mensen, bijzonder aangenaam kunnen zitten. Naast een groot bereik op de accu, haalt deze vierwieler bovendien ook een topsnelheid van 15 kilometer per uur wat behoorlijk snel is.

  De luxe stoel is op allerlei manieren verstelbaar

  De Kymco Maxi XLS steekt op het gebied van zit-aanpasbaarheid boven alle andere scootmobielen uit. Je kunt het stuur en de stoel op allerlei manieren verstellen. De stoel kan bijvoorbeeld naar voren, naar achteren, omhoog en omlaag, draaien om het instappen te vergemakkelijken, de armsteunen kunnen omhoog, en de armsteunen kunnen zelfs in de breedte worden aangepast. Ook kan de hoofdsteun in hoogte worden versteld. Lange en brede mensen kunnen hierdoor probleemloos comfortabel zitten!

  Makkelijk sturen met het ergonomisch vormgegeven stuur

  Het ergonomisch vormgegeven stuur maakt het sturen erg makkelijk. Je kunt het stuur op meerdere manieren vasthouden, en je kunt zowel met de linker als rechterhand ook gasgeven. Met een hand kun je de scootmobiel zelfs voor- of achteruit laten rijden! Sturen kost geen enkele moeite. Bovendien is het stuur uitgerust met een zacht materiaal wat we soft-grip noemen. Dit voelt extra aangenaam.

  De Maxi XLS heeft rondom bescherm bumpers

  Rondom is de vierwiel scootmobiel van Kymco uitgerust met bumpers. Deze beschermen de scootmobiel tegen het beschadigen. Zo kun je onbezorgd rijden met de Maxi XLS.

  Dikke banden en onafhankelijke vering

  De dikke banden zorgen samen met de onafhankelijke vering voor een comfortabele rit. Ieder wiel heeft zijn eigen schokbreker. Zodoende zijn hobbelige weggetjes een stuk comfortabeler te berijden dan voorheen. De vering kan worden afgesteld waar het rijgedrag mee kan worden beïnvloed. Wil je dat de Kymco Maxi XLS iets soepeler veert, of iets stugger, dan kan dat worden aangepast.

  Eenvoudig en overzichtelijk dashboard

  Het dashboard is zeker niet ingewikkeld. Kymco heeft bij de Maxi XLS de nadruk gelegd op eenvoud en dat is te zien. Bij sommige scootmobielen zien de gebruikers de bomen door het bos niet meer, maar bij de Maxi XLS heb je daar geen last van. De bediening zit centraal op het stuur en vanaf die plek kun je aflezen hoeveel energie er in de accu zit, de richtingaanwijzers bedienen, de verlichting inschakelen, de claxon bedienen, de alarmlichten aanzetten, en de maximum snelheid instellen.

  De snelheid beperken in een handomdraai

  De maximum snelheid instellen kan bij dit model en dat is handig wanneer je in een gebied komt waar je niet te snel wilt of mag rijden. Denk bijvoorbeeld aan de supermarkt of op de stoep waar je voetgangers tegen kunt komen. Daar kun je als voorbeeld een snelheidslimiet instellen zodat je niet te hard rijdt, ook al knijp je het gas volledig in. Stapvoets rijden is dus geen enkel probleem.

  Kymco Maxi XLS heeft een praktisch ontwerp

  De Kymco Maxi XLS is een zeer praktisch vormgegeven scootmobiel. Zo is er een bagagemandje onder het stuur waar je kleine spulletjes in kunt opbergen. En de oplaadaansluiting bereik je ook heel gemakkelijk. In de oplaadaansluiting klik je de oplaadstekker van de oplader vast. De stekker van de oplader kan vervolgens rechtstreeks in het stopcontact gestoken worden.

  Een supermarkt of winkel binnengaan is voor de Kymco Maxi XLS geen enkel probleem. Hij is namelijk slechts 67 centimeter breed. Daarmee pas je ook gemakkelijk door een deuropening.

  Grote afstanden afleggen zijn geen enkel probleem

  Op een volle accu haal je ongeveer 57 kilometer. Dat betekent dat je een volle dag kunt shoppen zonder je zorgen te maken. Ook kun je vrienden of familie bezoeken die iets verder weg wonen. Vanwege zijn hoge topsnelheid van 15 kilometer per uur kun je in relatief korte tijd grote afstanden afleggen.

  Door de brede voorkant zit je lekker uit de wind

  De voorkant van de Maxi XLS van Kymco is lekker breed en dat biedt een groot voordeel. Het houd namelijk voor een deel wind en regen tegen, en daardoor blijf je droger en warmer op je scootmobiel. Voor de echt koude maanden kun je er een beenkleed bijkopen. Optioneel is dit model ook uit te breiden met een windscherm. Zo zit je nog droger tijdens het rijden, en nog meer uit de wind.

  Rondom voorzien van LED verlichting

  De Kymco scootmobiel is rondom uitgevoerd met energiezuinige LED verlichting. De LED verlichting zorgt voor een goed zicht in het donker, en overdag ben je beter zichtbaar voor andere weggebruikers. Vanaf het centrale dashboard kun je met een druk op de knop de verlichting aan en uit zetten.

  Anti Wheelie Bar

  Aan de achterzijde is er een anti wheelie bar aanwezig. Deze voorkomt dat de scootmobiel te ver naar achter kan kantelen wanneer er een hoge stoep opgereden wordt. Dit geeft een extra veilig gevoel.

  Kymco Maxi XLS kopen

  Wil je een compact, comfortabel, en degelijk gehandicaptenvoertuig hebben, dan kun je bij ons de Kymco Maxi XLS kopen. Dit model beschikt over veel beenruimte, een verrassend goed verstelbare en lekker zittende stoel, en LED verlichting. Bovendien is hij lekker vlot en kun je er een heleboel kilometers mee rijden.

  4-wiel scootmobiel leasen

  Wil je de 4-wiel scootmobiel kopen op afbetaling dan kun je vanaf nu ook de Kymco Maxi XLS leasen. Met leasen betaal je een vast bedrag per maand. De looptijd kun je zelf bepalen. In onze leasecalculator kun je eenvoudig uitrekenen wat dit model je per maand gaat kosten. Zijn er extra accessoires die je er graag bij wilt hebben, dan kun je ook die dingen in de lease onderbrengen. Voor een vast bedrag per maand ben je dan helemaal klaar.

  Betaal eenvoudig in 3 termijnen met IN3

  Wil je de vierwieler niet kopen op afbetaling, maar kom je deze maand nog net iets te kort, of wil je doorsparen? Dan hoef je vanaf nu niet te wachten met kopen. Je kunt namelijk ook met de IN3 betaalmethode betalen. Met de IN3 betaalmethode wordt het aankoopbedrag in 3 gelijke stukken verdeelt. Zo betaal je nu tijdens het bestellen ⅓ deel, en de overige 2 delen binnen 30- en 60 dagen. IN3 is geen financiering. Je betaalt geen rente en er wordt niet gekeken naar een eventuele negatieve BKR registratie.

  Nog goedkoper uit met een onderhoudspakket

  Alle gehandicaptenvoertuigen, invalidenvoertuigen, en scootmobielen hebben zo nu en dan onderhoud nodig, en dat geldt ook voor de Maxi XLS. Bij zo’n onderhoudsbeurt wordt alles opnieuw aangedraaid, worden bewegende onderdelen gesmeerd, en worden er nog een hele hoop andere zakelijk nagekeken. Zo ben je er zeker van dat je er weer een tijdje onbezorgt tegenaan kunt.

  Per beurt betalen is duurder dan wanneer je een onderhoudspakket neemt. Een pakket bestaat uit 3- of 6 beurten en dat is voordeliger. Je kunt tevens voor een pakket kiezen waarbij wij de Kymco scootmobiel ophalen, een onderhoudsbeurt geven, en weer netjes terugbrengen.

  Subsidie aanvragen voor de Kymco scootmobiel

  Bij de gemeente kan er een aanvraag ingediend worden voor een scootmobiel subsidie. Er bestaan namelijk 2 subsidies waar je eventueel aanspraak op zou kunnen maken, en dit zijn het PGB en WMO.

  Soms wordt er gevraagd naar een scootmobiel offerte, en die kun je direct in onze scootmobielen webshop downloaden! Eerst selecteer je het model en kies je alle opties zodat er een totaalprijs ontstaat. Vervolgens klik op je op de knop ‘offerte aanvragen’. De offerte kun je uploaden tijdens de subsidie aanvraag.

  Terug naar de scootmobiel
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  Scootmobiel Kymco Maxi XLS

  ACTIERADIUS    max. 57 km

  BANDEN    Lucht

  BANDEN MAAT    300 mm

  COCKPIT    accu meter, accucontrole lampje, alarmlicht, Claxon, knipperlicht, Snelheid, verlichting

  DRAAICIRKEL    1650 mm

  KLEUR    Zwart

  GEWICHT    138 kg

  MAX. GEBRUIKERSGEWICHT    200 kg

  MAX. ACCUCAPACITEIT    80 Ah

  MAX. HELLING    12 graden

  MAX. SNELHEID    15 km/h

  SPIEGELS    Aanwezig

  STOELHOOGTE VERSTELBAAR    450 tot 510 mm

  STUURKOLOM VERSTELBAAR    Ja

  AFMETING    1450 x 670 x 1090 mm

  VERING ACHTER    Ja

  VERING VOOR    Ja

  VERLICHTING    LED

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (0)
  Kymco Maxi XLS Scootmobiel heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel

Alternatieve scootmobielen