Kymco Midi XLS Scootmobiel

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 250,00
(Nog 5 dagen en 3 uur)
Adviesprijs: 3.299,95
Onze prijs: 3.049,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scootmobiel opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.049,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.042,07 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • Meer accessoires = meer korting (zie winkelwagen)
 • (scootmobiel) omschrijving

  Kymco Midi XLS Scootmobiel

  De Kymco Midi XLS is een elektrisch scootmobiel die van alle markten thuis is. Hij heeft 4 wielen waardoor hij lekker stabiel is. Ieder wiel is onafhankelijk geveerd waardoor hij tevens lekker comfortabel veert. Het instrumentenpaneel is bijzonder overzichtelijk gehouden zodat iedereen het begrijp. En met een maximumsnelheid van 12,8 km per uur en een bereik van 40 kilometer kun je er lekker vlot op uittrekken!

  Een zeer ruim zittende 4 wiel scootmobiel met luxe stoel

  De Kymco Midi XLS heeft een luxe stoel waar je lekker lang op kunt zitten, en hij is zelfs uitgerust met een gordel. De stoel heeft veel verschillende mogelijkheden als het om verstellen gaat, en is standaard uitgerust met verstelbare armleuningen en een verstelbare hoofdsteun.

  De stoel kan eenvoudig naar voor of naar achter, omhoog of omlaag, de rugleuning is goed verstelbaar, en de stoel kan bovendien ook naar de zijkant draaien. Dat maakt het instappen voor mensen met knie, heup, of gewrichtsproblemen nog makkelijker.

  Tevens kan de stuurkolom in een handomdraai worden versteld zodat je ook het stuur naar je toe kunt halen. Ondanks dat het een zeer compacte vierwiel scootmobiel is, kun je lekker comfortabel zitten, en is er ook veel beenruimte, zelfs voor lange mensen! Het voetplateau is lekker groot, vlak, en voorzien van extra grip.

  Comfortabele wegligging door de uitstekende vering

  De wegligging is zeer comfortabel te noemen. Ieder wiel is onafhankelijk geveerd en voorzien van zijn eigen instelbare schokbreker. Mocht het veergedrag te hard of te zacht aanvoelen, dan kan dit per schokbreker worden aangepast.

  Sturen en gas geven gaat erg makkelijk

  Het stuur is slim ontworpen en heeft een ergonomische vorm. Deze kun je met 2 handen vasthouden, maar ook met 1. Daarnaast kun je ook de vierwieler met een hand bedienen. Zowel links als rechts zit er een gashendel waarmee je de scootmobiel vooruit of achteruit kunt laten gaan.

  Het dashboard; krachtig door zijn eenvoud

  Het dashboard (instrumentenpaneel) is juist eenvoudig gehouden, en daar ligt zijn kracht. Sommige 4-wiel scootmobielen en andere gehandicaptenvoertuigen hebben zoveel toeters en bellen dat je de bomen door het bos niet meer ziet. Bij de Kymco Midi XLS is dit juist eenvoudig en overzichtelijk gehouden.

  Op het instrumentenpaneel welke in het midden op het stuur zit, is een batterij meter aanwezig waarop je duidelijk kunt aflezen hoeveel energie er nog in de accu zit. Er is een schakelaar voor de richtingaanwijzers die je naar links of naar rechts kunt doen. Er zijn 3 ronde knoppen waarmee je kunt toeteren, de alarmlichten kunt aanzetten, of de verlichting kunt inschakelen. Deze ronde knoppen hebben ieder hun eigen kleur zodat dit makkelijk te verkennen is. En tot slot is er een ronde draaiknop waarmee je de maximumsnelheid kunt instellen. Dit noemen we de snelheidsbegrenzer.

  Met de snelheidsbegrenzer kun je de Kymco scootmobiel met 4 wielen langzamer laten rijden. Je kunt hem naar het schildpad symbool draaien zodat hij stapvoets gaat rijden. Dit is ideaal wanneer je het heerlijk rustig aan wilt doen, bijvoorbeeld in een winkel. Je kunt dan de gashendel volledig inknijpen zonder dat je te snel gaat. Wil je iets sneller, dan draai je de knop iets meer richting het symbool van de haas.

  LED verlichting voor een beter zicht

  De Kymco Midi XLS is tevens uitgerust met LED verlichting. LED verbruikt minder energie, gaat langer mee dan gloeilampen, en maakt je zowel overdag als ‘s avonds beter zichtbaar in het verkeer. En bovendien is het eigen zicht ook een stuk beter in het donker. Win-win.

  Bereik van 40 kilometer op de accu

  Met de Kymco Midi XLS kun je ongeveer 40 kilometer rijden wanneer de accu helemaal is opgeladen. Daarmee kun je dus met een gerust hart de hele dag de deur uit en genieten van de omgeving, de buitenlucht, of een winkelgebied. Met 12,8 kilometer per uur kun je naar de plaats van bestemming rijden, en met de snelheidsregeling kun je de maximumsnelheid die op dat moment wenselijk is het rijgedrag eenvoudig aanpassen.

  De oplaad aansluiting zit op een heel praktische plek, onder het stuur. De stekker van de oplader kun je hier direct inpluggen. De andere stekker aan de oplader steek je vervolgens in het stopcontact.

  Verschil tussen de Midi en de Maxi

  Je kunt naast deze Kymco Midi XLS ook de Maxi XLS kopen. Het verschil tussen de 2 is dat de Midi maximaal 12,8 km per uur kan en een bereik heeft van 40 kilometer op de accu. De Maxi heeft een maximumsnelheid van 15 km per uur en een bereik van 57 kilometer. Daarnaast is de Maxi 8 centimeter breder en 20 centimeter langer. De Midi is dus net iets compacter van formaat waardoor hij tevens een kleinere draaicirkel heeft. Verder verschillend de modellen qua opties en mogelijkheden niet van elkaar.

  Vervoeren in een auto is in theorie ook mogelijk

  De Kymco Midi XLS is ook in een auto (stationwagon) te vervoeren! Wanneer de stoel wordt gemonteerd en de stuurkolom van de Kymco volledig wordt inklapt, dan kun je hem met behulp van oprijplaten de auto in krijgen. Zo compact kan hij dus worden! En met zijn bescheiden breedte van slechts 59 centimeter past hij met gemak door iedere deuropening heen.

  Kymco Midi XLS kopen

  Voor wie echt mobiel en onafhankelijk wilt zijn kan bij ons de Kymco Midi XLS kopen. Deze 4 wiel scootmobiel is van alle gemakken voorzien en is geschikt voor kleine en grote mensen. De stoel en het stuur kan niet alleen eenvoudig worden aangepast zodat je direct lekker kunt zitten, maar de stoel kan ook draaien waardoor je nog makkelijker uitstapt of instapt. Met een topsnelheid van 12,8 kilometer ben je lekker vlot en een voertuigbreedte van slechts 59 centimeter kun je iedere winkel binnen!

  De Midi XLS in 3 termijnen betalen

  In termijnen betalen is bij ons geen probleem. Wil je de Kymco scootmobiel met vier wielen in 3 termijnen betalen zonder rente, en wat extra betaalgemak ervaren, dan kun je kiezen voor de IN3 betaalmethode. Bij het afrekenen betaal je het eerste deel. Binnen dertig en zestig dagen betaal je vervolgens het tweede en derde deel. IN3 is geen financiering! Geen BKR check of rente dus.

  Kymco scootmobiel leasen

  Een scootmobiel kopen op afbetaling kan bij ons ook. Je kunt namelijk ook deze Kymco scootmobiel leasen! Leasen kan al vanaf 12 maanden en in maximaal 72 maanden. Hoe meer maanden je least, hoe lager het maandbedrag wordt. Wil je er meteen extra accessoires bij hebben zoals een beenkleed of misschien wel een windscherm om meer uit de wind te zitten, en bovendien ook droger te zitten wanneer het regent? Dan kun je ook al die zaken meenemen in de scootmobiel lease! Voor 1 bedrag per maand ben je dan klaar.

  Het onderhoudspakket biedt extra gemak

  Onderhoud wordt bij ieder vervoermiddel aangeraden, en dat geldt ook voor gehandicaptenvoertuigen en invalidenvoertuigen. Bij een onderhoudsbeurt wordt het scootmobiel volledig van top tot teen nagelopen. Zo wordt alles goed aangedraaid, gereinigd, gesmeerd en gecontroleerd, zodat je er zeker van bent dat je er weer een tijdje tegenaan kunt.

  Per beurt betalen is duurder dan wanneer je een onderhoudspakket neemt. Bovendien kun je met een onderhoudspakket ook meteen kiezen voor de haal & brengservice. Bij deze service komen wij de scootmobiel ophalen voor een beurt en brengen hem daarna weer tiptop terug. Zo heb je geen gedoe met het wegbrengen en weer ophalen.

  Scootmobiel subsidie aanvragen bij de gemeente

  Bij iedere gemeente in Nederland kun je een subsidie aanvragen voor een scootmobiel. De gemeente kijkt dan naar je persoonlijke situaties. Er bestaan 2 subsidies waar je eventueel aanspraak op kunt maken. Zo heb je het PGB en het WMO. De ene pot is om je te ondersteunen bij het inkopen van zorg, en de andere pot moet er voor zorgen dat je zelfstandig kunt blijven wonen. In ons blog kun je daar ook meer over teruglezen.

  Zeker bij een WMO aanvraag vraagt de gemeente op een offerte. Deze kun je eenvoudig via onze scootmobiel shop downloaden. Stel eerst je Kymco scootmobiel samen en kies voor de opties waar jij interesse in hebt. Denk bijvoorbeeld ook aan een onderhoudspakket. Vervolgens kun je op de knop ‘offerte aanvragen voor PGB/WMO’. De offerte kun je direct downloaden en vervolgens weer uploaden op de website van de gemeente.

  Terug naar de scootmobiel
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  Scootmobiel Kymco Midi XLS

  ACTIERADIUS    max. 40 km

  BANDEN    Lucht

  BANDEN MAAT    255 mm

  COCKPIT    accu meter, alarmlicht, Claxon, knipperlicht, Snelheid, verlichting

  DRAAICIRKEL    1560 mm

  KLEUR    Grijs, Zwart

  MAX. GEBRUIKERSGEWICHT    160 kg

  MAX. ACCUCAPACITEIT    50 Ah

  MAX. HELLING    10 graden

  MAX. SNELHEID    12.8 km/h

  SPIEGELS    Aanwezig

  STOELHOOGTE VERSTELBAAR    450 tot 510 mm

  STUURKOLOM VERSTELBAAR    Ja

  GEWICHT    102 kg

  AFMETING    1250 x 590 x 1040 mm

  VERING ACHTER    Ja

  VERING VOOR    Ja

  VERLICHTING    LED

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (0)
  Kymco Midi XLS Scootmobiel heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel

Alternatieve scootmobielen