Scooty Scootmobiel

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 400,00
(Nog 2 dagen en 13 uur)
Adviesprijs: 1.999,95
Onze prijs: 1.599,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scootmobiel opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.599,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 546,65 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scootmobielen

 • (scootmobiel) omschrijving

  Scooty - elektrische scootmobiel met 3 wielen

  De Scooty is een elektrische scootmobiel met 3 wielen. Het grote voordeel is zijn zeer lage instapprijs. Doordat hij de basis heeft van een normale scooter, maar dan met 2 achterwielen, is hij zeer stevig en rijdt hij uiterst comfortabel. Doordat je zowel vooruit als achteruit kunt rijden, kun je ook eenvoudig een straatje keren, parkeren, en er zelfs de supermarkt ermee in om je boodschappen te doen. Een bagagemandje is optioneel.

  Snelle scootmobiel en 100% elektrisch

  De Scooty scootmobiel heeft een topsnelheid van maar liefst 19 kilometer per uur! Daarmee is hij een stuk sneller dan vergelijkbare scootmobielen. Veel elektrische scootmobielen gaan niet veel harder dan 12 tot 15 kilometer per uur, en daar betaal je de hoofdprijs voor. De Scooty is uiterst betaalbaar, en hij ziet er bovendien ook nog eens heel trendy uit!

  Comfortabel met een fijne verstelbare stoel

  Standaard is de elektrische driewieler uitgerust met een comfortabele stoel met armleuningen. De leuningen zijn eenvoudig omhoog te klappen zodat je makkelijk plaatst kunt nemen in de stoel. Wanneer je plaats hebt genomen klap je de armleuningen weer naar beneden en kun je heerlijk aan je rit beginnen. De stoel is tevens verstelbaar zodat de elektrische scootmobiel voor korte en lange bestuurders goed geschikt is, van 1.50 meter tot aan 2.00 meter.

  Motor en rijbereik van de Scooty

  Het rijbereik ligt tussen de 35 en 40 kilometer in. Daarmee kun je ook wat grotere afstanden aan een stuk gaan afleggen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je accu leeg raakt. Er zijn 4 lood/gel accu’s van 12v 20Ah aanwezig wat een totaal vormt van 48v bij 20Ah. Lood/gel accu’s zijn een stuk betaalbaarder dan Lithium accu’s, en dat betekent dat wanneer de accu’s ooit vervangen moeten worden, je niet in een keer de hoofdprijs moet betalen. Met Lithium is dat een heel ander verhaal.

  De Scooty is uitgerust met een 650 Watt sterke elektromotor welke geheel onderhoudsvrij is. Een borstelloze motor dus. De enige onderhoud die je hoeft te plegen (in de toekomst) is onderhoud aan de remmen en banden. Aangezien de voorrem uitgerust is met een schijfrem, gaat de rem ook veel langer mee waarbij je bovendien over veel meer remkracht beschikt met minder krachtinspanning.

  Lekker goedkoop rijden

  De Scooty is niet alleen een goedkope scootmobiel, maar rijden is ook verrassend goedkoop. De accu’s opladen kost je slechts 45 cent en dat valt reuze mee. Standaard wordt de Scooty geleverd met een slimme acculader waarbij je de accu’s in zo’n 6 tot 8 uur kunt opladen, afhankelijk van hoe leeg ze zijn. Is de accu nog halfvol bijvoorbeeld, dan is de laadtijd korter. Aan de buitenkant, onder het zadel, vind je de oplaadaansluiting welke je met de oplader kunt verbinden. De slim gekozen plek maakt het opladen van de Scooty zeer eenvoudig.

  Complete elektrische driewieler

  De Scooty scootmobiel is helemaal compleet en dat betekent dat hij ook voorzien is van een remlicht, knipperlichten, een snelheidsmeter (analoog) en een batterij meter. Zelfs een snelheidsschakelaar is aanwezig. Met de snelheidsschakelaar kun je de maximum snelheid beperken zodat je niet te snel rijdt op plekken waar dat niet gewenst is. Denk aan het voetpad (stoep) of in de supermarkt. De snelheidsbegrenzer heeft 3 standen en in de 3de stand haal je maar liefst 19km per uur!

  Opbergruimte onder de stoel

  Aan de achterkant van de stoel zit een slot waarin je de contactsleutel kunt steken. Wanneer je hieraan draait ontgrendel je de stoel welke je vervolgens omhoog kunt klappen. Onder de stoel vind je een leuke bergruimte. De bergruimte biedt voldoende plaats voor de acculader en nog wat andere kleine spulletjes zoals bijvoorbeeld regenkleding. Zo kun je je ook wapenen tegen een onverwachte regenbui.

  Aan de voorkant, onder het stuur, vind je tevens een opbergvak. Hier zou je bijvoorbeeld een flesje water in op kunnen bergen, of een telefoon. Zo heb je die altijd voor het grijpen.

  Scooty scootmobiel kopen

  Zoek je een goedkope scootmobiel, dan is de Scooty driewiel scooter een zeer goede keuze. Hij is sterk, betrouwbaar, en rijdt zeer plezierig. Hij haalt 19 kilometer per uur en daarmee kun je grotere afstanden in minder tijd overbruggen. Met onderhoud heb je nagenoeg niets te maken want de motor is geheel onderhoudsvrij. Een goede koop dus!

  Elektrische scootmobiel leasen

  Betaal je liever je elektrische driewieler in termijnen? Kies dan voor een scootmobiel leasen! Zodoende kun je het aankoopbedrag verspreiden over 12/24/36/48/60/72 maanden en zijn de kosten per maand lekker laag. Spaargeld heb je dus niet nodig! Naast de normale lease hebben wij ook Spray als leasemethode. Met Spray kun je leasen tot 36 maanden, en binnen 1 minuut weet je al of je lease wordt goedgekeurd.

  Betalen met IN3

  Je kunt de Scooty scootmobiel ook bestellen en betalen met de IN3 methode. Bij IN3 betaal je de scootmobiel in 3 termijnen. Tijdens het afrekenen betaal je het eerste termijn, binnen dertig dagen het tweede termijn, en binnen 60 dagen het derde termijn. Een BKR check of rente is niet van toepassing, want deze service is namelijk geen financiering. Zonder lening toch gespreid betalen? Kies dan voor IN3.

  Terug naar de scootmobiel
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  Scooty - stabiele scootmobiel met 3 wielen

  Motor type 650w Borstelloos
  Type Accu Lood batterij
  Accu capaciteit 48V 20AH
  Max. Laadtijd 6-8 uur
  Garantie op Accu 36 maanden
  Afmetingen (mm) 1440x680x1070
  Wielbasis (mm) 1100
  Bandenmaat / type 3.0-10 Tubeless
  Remmen Voor / Achter Trommel/ Trommel
  Snelheid (KM/H) 19 km/h
  Actieradius (KM) +/- 40 KM
  Netto gewicht (KG) 111
  Maximaal toelaatbaarheid (KG) 250
  Maximale helling 18%
  Het aantal laadcycli van de batterij: 500 lood

  Draaicirkel: 112 cm

  Standaarduitrusting
  2 achteruitkijkspiegels
  Centrale ontsteking en stuurvergrendeling
  Vooruit en achteruit versnelling
  Afsluitbaar opbergvak
  Verstelbare stoel
  In hoogte verstelbare armleuningen

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (7)
  Scooty Scootmobiel
  Recensie 1 tot en met 7 (van de 7 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: maandag, 15 februari 2021
  Wat een pracht machine.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 17 november 2020
  ben erg tevreden hij doet het goed
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 18 augustus 2020
  een geweldig apparaat heb veel bekijks vr.groet willem kroon
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 09 augustus 2020
  Ik heb getwijfeld over de aanschaf van een scooter op internet, toch blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Van A tot Z alles verzorgd, met degelijke informatie over extra opties. De vanaf prijs is vrij kaal uitgevoerd, gelukkig is er veel mogelijk.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 18 juli 2020
  Voor iedereen die niet in aanmerking komt voor WMO of PGB is betalen in 3 termijnen ideaal. Nooit meer afhankelijk van gemeente of rijk, bij fast and furious hebben ze het goed begrepen, chapeaux!
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 04 juli 2020
  Voor de prijs een onverslaanbare scootmobiel. Goede informatie vanuit winkel omtrent betaling in termijnen. Jammer dat de accu niet uitneembaar is, maar dit was voor mij persoonlijk geen bezwaar.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 24 juni 2020
  voor de prijs echt een aanrader!
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel