Move Fold - inklapbare scootmobiel

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 810,00
(Nog 2 dagen en 7 uur)
Adviesprijs: 3.449,95
Onze prijs: 2.639,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scootmobiel opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.639,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 901,98 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • Meer accessoires = meer korting (zie winkelwagen)
 • (scootmobiel) omschrijving

  Move Fold - inklapbaar scootmobiel

  De Move Fold is een elektrisch driewiel scootmobiel welke bijzonder compact is. De Fold is namelijk in te klappen waardoor hij om te toveren is in een trolley. Zodoende kun je hem eenvoudig mee op reis nemen, en zelfs het vliegtuig mee innemen!

  Neem je elektrische scootmobiel mee op reis

  De Move Fold is een ware uitkomst voor mensen die en mobiel willen zijn, en hun scootmobiel overal mee naar toe willen nemen, waaronder het buitenland. Het bijzondere aan de Fold is dat hij eenvoudig om te toveren is in een koffer op wielen. Zo neem je hem probleemloos mee de auto in, of het vliegtuig.

  Tover een koffer om in vervoersmiddel

  Wanneer de Fold is ingeklapt, en de vorm van een trolley aanneemt, dan is het breedste punt slechts 56cm lang. In een handomdraai kun je de elektrische Fold uitklappen en omtoveren tot een comfortabel elektrisch scootmobiel. Dankzij zijn zeer compacte afmetingen kun je zelfs in de smalste gangpaden van een winkel rijden.

  Uiterst compact elektrisch vervoermiddel en voor iedereen geschikt

  Ondanks zijn compacte afmetingen doet hij niet onder voor grotere scootmobielen. Het ingenieuze design zorgt namelijk voor een zeer goede wegligging. Tegelijkertijd biedt hij veel steun op allerlei vlakken. Dit is mede te danken aan de vele verstelmogelijkheden. Zo kun je de zithoogte en de stuurhoogte eenvoudig verstellen. Bovendien is hij voorzien van armleuningen! Verder beschikt hij over een groot voetplateau waarbij je de voeten op meerdere manieren kwijt kunt. Hierdoor is hij ook voor mensen met wat langere benen zeer goed geschikt.

  Rijden tot 9km p/u

  De rijsnelheid ligt tussen de 1 en 9 kilometer per uur. Er is een begrenzer aanwezig waarmee je de compacte elektrische driewiel scootmobiel kunt begrenzen tot 6 km per uur zodat je op de stoep niet te snel rijdt.

  Modern gegeven en compact scootmobiel

  De vormgeving van de Move Fold is bijzonder modern, en zelfs high tech te noemen. De Fold is gebouwd uit hoogwaardige materialen en zeer mooi vormgegeven. De afwerking is zelfs chique te noemen. Vanwege zijn flexibele eigenschappen is het een absolute aanwinst op het vlak van mobiliteit.

  Move Fold kopen

  Zoek je een elektrisch scootmobiel die zonder enige moeite in te klappen is, en mee op reis te nemen is, zelfs in het vliegtuig, dan moet je beslist de Move Fold kopen. Deze alleskunner biedt wanneer hij is uitgeklapt veel ruimte en comfort. Dankzij zijn compacte afmetingen, ook uitgeklapt, kun je er moeiteloos mee door smalle gangpaden in winkels.

  Betaal deze elektrische inklapbare scootmobiel per bankoverschrijving, met IDeal, of met IN3 (in 3 termijnen zonder rente of BKR check).

  Uitklapbare scootmobiel leasen

  Een uitklapbaar elektrisch scootmobiel leasen zoals de Move Fold is natuurlijk ook mogelijk. Met leasen ga je een ‘kopen op afbetaling’ aan en betaal je maandelijks een vast laag bedrag voor de driewiel scootmobiel. Afbetalen kan via leasen. Met Santander kun je tot 72 maanden leasen. Met SprayPay lease je tot 36 maanden, maar je weet direct via onze shop of je aanvraag wordt goedgekeurd!

  Terug naar de scootmobiel
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  Move Fold - opvouwbare scootmobiel

  Gewicht
  Voorste helft    12 kg
  Achterste helft    16.2 kg
  Accu    1.85 kg
  Totaal gewicht *    28.2 kg * Zonder de accu

  Draagvermogen Maximaal aangeraden gewicht gebruiker is 100 Kg. De Fold is getest tot 140 Kg.

  Afmetingen
  Opgevouwen is de Move Fold de meest compacte scootmobiel ter wereld. Niettemin, wanneer geopend en klaar om te rijden, is de Move Fold de grootste en meest comfortabele in zijn categorie.

  Afmetingen in cm:

  Onderdeel    Hoogte    Lengte    Breedte
  Opgevouwen    72    39    42
  Rijstand    90    120    56

  Banden Lekvrije PU-banden.
  Actieradius Acc 250 W/h    16 Km
  Draaistraal 1.35 meter.
  Vrijloop stand Ja.
  Maximale helling 6 graden.

  Let op levertijd +/- 12 weken

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (0)
  Move Fold - inklapbare scootmobiel heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel

Alternatieve scootmobielen