opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

Klantenbeoordelingen

1448 Beoordelingen

nicky van zuijlegaf gemiddeld een 8

26-11-2019 meer...

Sgaf gemiddeld een 4

23-11-2019 meer...

Klaasgaf gemiddeld een 10

19-11-2019 meer...

Richardgaf gemiddeld een 9

13-11-2019 meer...

Alfons gaf gemiddeld een 9

12-11-2019 meer...

Onze voordelen

SYM scooter kopensym-scooter

SYM is een van de grootste scooterfabrikanten ter wereld en heeft fabrieken staan in China, Taiwan, Vietnam e.d. SYM is dus niet de eerste de beste. Het scootermerk SYM bestaat al bijna 55 jaar en heeft een aantal belangrijke kernwaarde opgenomen in hun beleid. Dit zijn betrokkenheid, duurzaamheid en mobiliteit. Doordat SYM betrokken is met haar personeel, komt dat de kwaliteit van haar producten weer ten goede. Een SYM scooter kopen is dus altijd een goede keus. meer lezen over Sym klik hier.

 

Sym verkoopt op moment o.a de onderstaande scooter modellen:

 

Schappelijke prijzen

SYM heeft haar prijzen heel schappelijk en je kunt al een SYM scooter kopen vanaf zo’n 1100,- Euro. Hierbij kom je dan bij het model Symply terecht. Dit is een moderne 50cc scooter met een sportieve uitstraling welke je in brom- en snoruitvoering kunt krijgen. De SYM Symply is een 4takt scooter met een zeer gunstig brandstofverbruik van 1 op 40 en is voorzien van moderne technieken. Als je de scooter voltankt (5,2 liter) dan kun je een afstand van 208 km afleggen. Als je voor 1 liter Euro95 benzine 1,60 Euro zou betalen, dan kost je een tank 8,32 Euro. Omgerekend kost een afstand van 10 km rijden je 40 cent. Een goedkoper vervoersmiddel, op de fiets na dan, ga je niet kunnen vinden. Een bijkomend voordeel van een scooter is dat je opstapt bij A en afstapt bij B.

 

Garantie

sym-scootersEen SYM scooter koop je met 2 jaar garantie. SYM is een van de weinige scootermerken die 2 jaar garantie biedt. De garantie dekt onderdelen en arbeidsloon. Mocht er iets kapot gaan binnen de 2 jaar dan kun je dit kosteloos bij Fast & Furious Scooters later repareren. Een voorwaarde is wel dat je de onderhoudsbeurten, die vereist zijn, laat uitvoeren. Zo kunnen namelijk ook reparaties worden voorkomen waardoor je de betrouwbaarheid waarborgt. Het resultaat is een nog betrouwbaardere scooter. Slijtage valt niet onder garantie. Versleten remmen of banden als voorbeeld vallen dus buiten de garantie. Een onderhoudsbeurt/controle kan dus zeker geen kwaad omdat remmen en banden als voorbeeld direct invloed hebben op je eigen veiligheid en die van anderen. Als bestuurder ben jij verantwoordelijk voor deze zaken.

SYM scooter kopen of leasen

Voor velen blijft een bedrag van een boven de 1000,- Euro veel geld. Daarom bieden wij je ook de mogelijkheid om een scooter te leasen. Dit houdt in dat je de scooter op afbetaling koopt. Elke maand betaal je een vast laag maandbedrag met een looptijd van een x-aantal maanden. Je kunt dus al vanaf 25,- Euro per maand een gloednieuwe scooter rijden!
 

scooter-thuisbezorgen

Scooter laten bezorgen

Wist je dat je ook je scooter online kunt kopen en hem thuis kunt laten bezorgen? Wij leveren de scooter af bij jou voor de deur. De scooter is voorzien van een afleverbeurt dus je kunt meteen opstappen en wegrijden.

 

Accessoireses

Als je een scooter gaat kopen dan heb je vaak ook accessoires nodig zoals een helm en slot. Wij hebben het allemaal en deze kun je meteen mee bestellen als je wilt. Je kunt zelf bij ons een scooterverzekering regelen als je dat zou willen. Fast & Furious scooters biedt een totaaloplossing als het om scooters gaat.
 

Voordelen nieuwe scooter

Je kunt kiezen om een 2de hands scooter te kopen maar je kunt ook een nieuwe scooter kopen. Deze vraag zal wellicht wel eens in je gedachten voorbij zijn gekomen. Waarom een nieuwe of waarom juist niet?
 

-Nieuwe scooter

Een nieuwe scooter kopen voorziet je van 2 jaar garantie in het geval bij de SYM. Daarnaast is hij schadevrij en ben jij de eerste eigenaar. Jij mag de scooter inrijden en zal een hechte band gaan opbouwen. Alles is nieuw dus je hoeft niet te verwachten dat je op kort termijn een reparatie hoeft uit te laten voeren. De betrouwbaarheid is maximaal omdat alles nieuw en origineel is. Er is geen verborgen slijtage aanwezig wat wel het geval kan zijn met een 2de hands scooter.
 

-2de hands scooter

Een 2de hands scooter kun je vaak alleen vanaf de buitenkant beoordelen. Je kunt vanaf buitenaf zien hoe hij er aan toe is maar op technisch vlak blijft dat vaak een raadsel. Na een goed stuk gereden te hebben, en na enkele weken rijden, komen er vaak wel wat kleine dingen naar boven. Een belangrijke vraag die je ook bij een 2de hands scooter kunt stellen is: zijn er onderhoudspapieren aanwezig? Zijn de beurten op tijd uitgevoerd en is hij bij een vakman geweest? Ook dit heeft invloed op de levensduur en betrouwbaarheid. Het grote voordeel bij een 2de hands scooter kopen is dat je een stuk minder betaald dan voor een nieuwe. Uiteindelijk is dit afhankelijk van je budget, wensen en eisen. Koop je een scooter voor het dagelijkse woon- werkverkeer of gewoon voor het plezier om er op te rijden met mooi weer?
 

sym-scooter-kopen

 

Hulp en advies bij scooter kopen

Bij Fast & Furious Scooters kun je altijd terecht voor al je vragen. Wil je persoonlijk advies en misschien weten welke scooter het beste bij jou past? Wij helpen je graag verder. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Heb je minder dringende vragen dan kun je ons uiteraard ook een mail sturen.

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page