45 km auto

45 km auto (brommobiel) is een kleine voertuig voor één persoon die steeds populairder wordt in Europa en de Verenigde Staten. Ze zijn kleiner en gemakkelijker te manoeuvreren dan standaardauto's. Ze zijn perfect voor stedelijke omgevingen waar de ruimte beperkt is en parkeren op straat een uitdaging kan zijn. Veel brommobielen rijden ook op schone energiebronnen zoals elektriciteit of aardgas. Dit waardoor ze ideaal zijn voor mensen die hun buurt groener willen maken zonder hun reistijd of stijl op te offeren. Als je op zoek bent naar groen, maar nog niet helemaal klaar bent om je auto op te geven. Bekijk dan onze brommobielen die nu beschikbaar zijn!

MOVE CityCar

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
12.999,95 11.099,95
Lease vanaf € 258,07 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 InnerCity II overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
7.399,95 6.849,95
Lease vanaf € 159,26 p/m
 

MOVE e3 luxe overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
7.199,95 6.499,95
Lease vanaf € 151,12 p/m
 

MOVE E4 scootmobiel auto

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
8.199,95 7.799,95
Lease vanaf € 181,35 p/m
 

Killerbee Sunshine Q2 brommobiel

Aanbieding is nog 1 dag geldig
10.698,95 9.899,95
Lease vanaf € 230,17 p/m
 

MOVE Vigorous 8 overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
7.749,95 7.249,95
Lease vanaf € 168,56 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 S-line II brommobiel

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
6.899,95 6.299,95
Lease vanaf € 146,47 p/m
 

Move CityCarGo VAN - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
19.999,95 18.129,85
Lease vanaf € 421,52 p/m
 

Move CityCarGo PickUp - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
18.999,95 17.764,95
Lease vanaf € 413,04 p/m
 

Waarom 45 km auto?

Een brommobiel is de perfecte oplossing voor diegenen die geld willen besparen en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Nu de gasprijzen stijgen, is de 45 km auto een geweldige manier om geld te besparen op brandstof. Bovendien zijn ze veel milieuvriendelijker dan traditionele auto's. En met zoveel modellen om uit te kiezen, is er zeker een brommobiel die perfect bij u past. Dus waarom zou u ze niet eens proberen? Je zult er misschien versteld van staan hoeveel je ze leuk vindt.

Wie kan een brommobiel gebruiken?

Microcars zijn perfect voor stadsbewoners die op een gemakkelijke en gemakkelijke manier door de stad willen reizen. Een 45 km auto is ook geweldig voor diegenen die willen besparen op gas en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Bovendien zijn ze super leuk om mee te rijden! Iedereen kan een brommobiel gebruiken. Maar ze zijn vooral perfect voor mensen die in stedelijke gebieden wonen.

Tweedehands brommobielen

Wat doen tweedehands brommobielen? Gebruikte bromfietsen kunnen een geweldige en gemakkelijke manier zijn om je te verplaatsen. Ze zijn veel goedkoper dan 45 km auto's en je hebt geen rijbewijs nodig om er een te besturen zoals bij een gewone auto alleen dan te besturen met een bromfietsrijbewijs of autorijbewijs (rijbewijs b). Je kunt ze overal parkeren en ze zijn gemakkelijk te manoeuvreren in het verkeer. Gebruikte bromfietsen kunnen een geweldige manier zijn om geld te besparen op vervoer.

tweedehands 45 km auto te kopen

Tweedehands brommobiel kopen

Een tweedehands 45 km auto kopen in onze webshop is gemakkelijk en veilig! U kunt zeker zijn van de kwaliteit van onze producten. We hebben een breed scala aan bromfietsen, zodat u zeker de bromfiets vindt die aan uw wensen voldoet. Bij het kopen van een gebruikte bromfiets is het belangrijk om: het voertuig grondig te inspecteren. Een proefrit te maken. Indien mogelijk een mechanische keuring te laten uitvoeren Voor meer tips over het kopen van een gebruikte bromfiets, bekijk onze collectie met brommobielen.

Brommobiel leasen

Een brommobiel oftewel een microcar leasen is ook bij ons mogelijk. Als deze op afbetaling wilt, neem dan contact met ons op. Voor de aanvraag zijn de volgende documenten nodig: Een geldig legitimatiebewijs. Een actueel bewijs van adres. Een actueel bewijs van inkomen. Een geldig rijbewijs. De minimumleeftijd voor leasen van een bromfiets is 18 jaar. De maximumleeftijd is 65 jaar. De minimale leaseperiode is 24 maanden.

Een 45 km auto kan schattig zijn

De voertuigen kunnen heel schattig eruit zien! Maar voordat u te enthousiast wordt over het vinden van een auto, moet u bedenken dat deze auto's een zeer beperkte actieradius hebben en niet op snelwegen kunnen rijden. Als u in de stad woont en uw auto alleen voor korte ritten moet gebruiken, dan kan een 45 km auto een goede optie voor u zijn. Maar als u verder moet reizen of regelmatig snelwegen gebruikt, moet u op zoek naar een andere optie. Een 45 km auto zijn bedoeld voor langzaam verkeer in bebouwde kom met een maximale snelheid van 45 km

Microcar brommobiel

Wat is een microcar brommobiel? Een micro brommobiel is een klein, licht twee- of 4wielig voertuig met een motor van maximaal 400-500 cc. Deze brommobielen hebben meestal een maximumsnelheid van 45 km en zijn populair vanwege hun brandstofefficiëntie en gebruiksgemak. Veel van deze mini voertuigen hebben ook zuinige motor waarmee het voertuig zonder benzine kan worden voortbewogen.

Microcars 45km

Nieuwe brommobiel kopen?

Ga je vandaag een nieuwe brommobiel kopen? Dit is wat u moet weten voordat u uw aankoop doet. Bij het kopen van een 45 km voertuig is het belangrijk om rekening te houden met uw behoeften en budget. Je moet ook nadenken over welk type voertuig je wilt. Wil je bijvoorbeeld een gas- of elektrische brommobiel?

Kleine auto met led verlichting

  • Wij verkopen 45 km auto's met led verlichting voor een prijs tot 12.500,-
  • De brommobiel heeft een goed bereik en kan worden opgeladen in slechts 240 minuten.
  • Wij bieden ook een verscheidenheid aan andere elektrische automodellen, of met hoge instap en een grote kofferruimte.

Voor meer informatie over onze producten kunt u onze website bezoeken of contact met ons opnemen.

Brommobiel met elektrische ramen

De brommobiel met mooie elektrische ramen en zonnedak is een geweldige keuze voor wie het gemak van deze ramen en het plezier van een zonnedak wil. Dit model biedt u beide, zodat u kunt genieten van het beste van twee werelden. U zult het heerlijk vinden om op uw brommobiel oftewel een 45 km auto door de stad te zoeven, terwijl u ook kunt genieten van de frisse lucht en de zon die een zonnedak met zich meebrengt. Als u op zoek bent naar een geweldige manier om door de stad te rijden, en u wilt de extra bonus van plezier in de zon, dan is dit de perfecte brommobiel voor u.

Kleine personen auto in de zomer

De kleine personen auto is de juiste keuze voor u als uw gemiddelde dagelijkse kilometers minder dan 50 kilometer bedragen. Als u met het openbaar vervoer naar uw werk of studie reist, is de kleine personenauto (ook wel brommobiel of 45 km auto genoemd) perfect voor snelle ritjes naar de winkel. Voor langere reizen is de compacte personenauto een prima optie. Met een brandstofverbruik tot 5,6 liter per 100 kilometer en ruime zitplaatsen voor vijf personen kunt u met deze voertuigen reizen zonder dat het u geld kost. Als u een voertuig zoekt dat zowel zuinig als stijlvol is, zoek dan niet verder dan de kleine personenauto. Of u nu naar uw werk pendelt of een uitstapje maakt met vrienden, deze km auto's brengen u waar u moet zijn zonder dat het u iets kost.

brommobiel 45km auto leasen

Een brommobiel leasen

Wil je een brommobiel (45 km auto) leasen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een brede selectie van microauto's beschikbaar voor lease, dus u vindt zeker de perfecte auto voor u.

Wat is een microauto? Een microauto is een zeer kleine auto, meestal met slechts twee zitplaatsen. Ze worden vaak "minicars" genoemd vanwege hun ronde, bubbelende vorm. Brommobielen zijn zuinig en gemakkelijk te parkeren, waardoor ze ideaal zijn om in de stad te rijden.

Waarom een 45 km auto oftewel een brommobiel op afbetaling? Er zijn veel voordelen verbonden aan het private lease van een microauto. Ten eerste zijn ze zeer betaalbaar. U kunt een goede deal krijgen voor het leasen van een microauto, dus het zal de bank niet breken.

Welke merken bieden wij aan?

We bieden verschillende merken aan brommobielen met elektromotor, waaronder Move Citycar, Move Vigorous en Move intercity. Microcars zijn een geweldige manier om brandstof te besparen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Of je nu als klant op zoek bent naar een pittig 45 km auto om door de stad te toeren of een ruimere optie voor je woon-werkverkeer, wij hebben het voor je, bijkomend voordeel ze online vanuit je stoel te bestellen met mogelijke opties en wettelijke aansprakelijkheid verzekering.

45 km auto kopen

Waar koop je een 45 km auto?

Deze voertuigen wordt steeds populairder in Europa, en Nederland is daarop geen uitzondering. U kunt brommobielen te koop vinden bij Fast Furious Scooters. Bent u daarom op zoek naar een auto voor invalide, neem dan ook zeker een kijkje in onze webshop! We hebben een brede selectie van microcars beschikbaar. Wij als bedrijf zijn er zeker van dat u een 45 km auto zult vinden die perfect voor u is.

FAQ:

Wat is een 45 km auto en voor wie is het geschikt?

Een 45 km auto, ook bekend als brommobiel, is een klein, lichtgewicht voertuig dat ideaal is voor stadsgebruik en korte afstanden. Het is een uitstekende keuze voor mensen die geld willen besparen op brandstof en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Heb ik een speciaal rijbewijs nodig om een 45 km auto te besturen?

Ja, voor het besturen van een 45 km auto heb je een bromfietsrijbewijs (rijbewijs AM) of een regulier autorijbewijs (rijbewijs B) nodig.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een tweedehands brommobiel?

Een tweedehands brommobiel is vaak goedkoper dan een nieuwe en je kunt nog steeds een kwalitatief hoogwaardig voertuig krijgen. Het is wel aan te raden om het voertuig grondig te inspecteren en een proefrit te maken voordat je tot aankoop overgaat.

Is het mogelijk om een brommobiel te leasen en wat zijn de voorwaarden?

Ja, het is mogelijk om een brommobiel te leasen. De minimumleeftijd voor het leasen is 18 jaar en de maximumleeftijd is 65 jaar. De minimale leaseperiode is 12 maanden. Voor de aanvraag zijn diverse documenten nodig, zoals een geldig legitimatiebewijs en bewijs van inkomen.

Wat zijn de beperkingen van een 45 km auto?

Een 45 km auto heeft een beperkte actieradius en mag niet op snelwegen rijden. Ze zijn vooral bedoeld voor langzaam verkeer in bebouwde kom met een maximale snelheid van 45 km/u.