Invalide auto

Als u met de invalide auto wilt rijden of het openbaar vervoer wilt nemen, maar vanwege een lichamelijke handicap moeite heeft om u te verplaatsen. Dan zult u blij zijn te horen dat er verschillende voertuigen op de markt zijn die zijn ontworpen.

MOVE CityCar

Aanbieding is nog 1 dag geldig
12.999,95 11.099,95
Lease vanaf € 258,07 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 InnerCity II overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 1 dag geldig
7.399,95 6.849,95
Lease vanaf € 159,26 p/m
 

MOVE e3 luxe overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 1 dag geldig
7.199,95 6.499,95
Lease vanaf € 151,12 p/m
 

MOVE E4 scootmobiel auto

Aanbieding is nog 1 dag geldig
8.199,95 7.799,95
Lease vanaf € 181,35 p/m
 

Killerbee Sunshine Q2 brommobiel

Aanbieding is nog 1 dag geldig
10.698,95 9.899,95
Lease vanaf € 230,17 p/m
 

MOVE Vigorous 8 overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 1 dag geldig
7.749,95 7.249,95
Lease vanaf € 168,56 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 S-line II brommobiel

Aanbieding is nog 1 dag geldig
6.899,95 6.299,95
Lease vanaf € 146,47 p/m
 

Move CityCarGo VAN - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 1 dag geldig
19.999,95 18.129,85
Lease vanaf € 421,52 p/m
 

Move CityCarGo PickUp - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 1 dag geldig
18.999,95 17.764,95
Lease vanaf € 413,04 p/m
 

Invalide auto's

Invalide auto's die toegankelijker zijn dan uw gemiddelde voertuig of scootmobiel. Maar welke moet je kopen? We hebben wat onderzoek gedaan en hebben drie van de beste opties op de markt gevonden. Een paar opties om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen wanneer het tijd is om uw aankoop te doen.

Lees bij Fast Furious Scooters meer!

Wat is een gehandicapte auto?

Een invalide auto oftewel een canta is een voertuig dat speciaal is aangepast of aangepast om tegemoet te komen aan bestuurders of passagiers met een handicap. Er zijn veel verschillende soorten auto's met een handicap, elk met zijn eigen kenmerken en voordelen. Hier zijn slechts een paar redenen waarom een mindervalide auto misschien wel de beste optie voor u is

Wanneer heb ik dit nodig?

Als u een beperking heeft die uw mobiliteit beperkt, dan is een mindervalide auto wellicht de beste optie voor u. Er zijn een aantal dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u beslist of dit de juiste keuze voor u is, waaronder: 1. Uw behoeften: wat voor functies heeft u nodig om te kunnen rijden? 2. Uw budget: Kunt u de initiële kosten en het doorlopende onderhoud van een gehandicapte voertuig betalen? Uw levensstijl: Heeft u een auto nodig die geschikt is voor uw rolstoel of andere mobiliteitshulpmiddelen?

invalide auto

Waarom een invalide auto kopen?

Gebruikte auto's met een handicap bieden een unieke en betaalbare manier om je te verplaatsen. Of u nu op zoek bent naar een nieuw vervoermiddel of geld wilt besparen. Een gehandicaptenvoertuig kopen is een geweldige optie.

Koop bij Fast Furious Scooters

Bovendien kunt u met een beetje onderzoek de perfecte voertuig voor uw behoeften vinden. Hier zijn zeven redenen waarom u zou moeten overwegen om een invalide auto te kopen bij ons.

De voordelen van het online kopen van een gebruikte mindervalide auto

Als u op zoek bent naar een betaalbare, betrouwbare manier om u te verplaatsen. Dan zijn invalide auto's een goede optie. Hier zijn enkele van de voordelen van het online kopen bij Fast Furious Scooters: 1. U kunt geweldige aanbiedingen vinden voor invalide auto's. De selectie voertuigen is veel groter dan wat u bij uw plaatselijke dealer vindt. 2. U kunt beoordelingen van andere klanten lezen voordat u een aankoop doet. 3. U kunt de gehandicpatenvoertuig tot aan de voordeur laten afleveren. 4. U hoeft zich geen zorgen te maken over afdingen met een verkoper. 5. U kunt financiering krijgen via de website, wat u op de lange termijn geld kan besparen.

Lichamelijke beperking

Voor veel mensen met een lichamelijke beperking is het een uitdaging om zich te verplaatsen. Het openbaar vervoer is mogelijk niet toegankelijk en autorijden is mogelijk geen optie.

Gehandicaptenvoertuig

Daarom zijn gehandicaptenauto's zo'n geweldige oplossing! Met invalide auto's kunt u komen waar u heen wilt zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Aangepaste auto

Als u probeert te beslissen of u invalide auto's wilt kopen, kunt u problemen ondervinden omdat er zoveel keuzes zijn.

Bij Fast Furious Scooters kunt u altijd een gratis proefrit nemen. Met onze auto oftewel vervoer mag u binnen en buiten de bebouwde kom een gratis rit maken. Met onze jarenlange ervaring bieden wij de beste invalide auto oftewel een brommobiel in de regio.

U mag tijdens de proefrit met onze brommobiel op de fietspad rijden. Wij helpen u met het bedienen en u mag de weg op rijden!

Rolstoelgebruiker

Vervoer zoals een brommobiel is dus perfect voor een rolstoelgebruiker daarom is een autoaanpassingen heel belangrijk.

Misschien kan deze informatie u helpen beslissen welk soort gehandicaptenauto het beste bij u past en u met enkele tips om er een te kopen.

Wij zijn een webshop die mindervalide auto's verkoopt. Dit maakt het voor mensen met een handicap gemakkelijk en gemakkelijk om een meegaand auto te vinden.

Mindervalide wagen

Onze prijzen zijn redelijk en we bieden een breed scala aan voertuigen om uit te kiezen. We hebben ook een team van experts die u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte wagen. Dus als u op zoek bent naar een mindervalide wagen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De meeste mensen beschouwen het kopen van een nieuwe of gebruikte auto als een tijdrovend en stressvol proces.

Maar wat als u de perfecte wagen zou kunnen vinden. Een invalide auto zonder zelfs maar uw huis te verlaten? Dan zijn aangepaste auto's de perfecte keuze.

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in het krijgen van een invalidenvoertuig, is de eerste stap om contact met ons op te nemen. We stellen u enkele vragen over uw behoeften en budget.

Dit doen we u enkele van onze beschikbare opties laten zien. We gaan samen met u op zoek naar de perfecte wagen voor uw behoeften en leveren deze vervolgens bij u aan de deur. Neem vandaag nog contact met ons op en geniet van de vrijheid van minderinvalide auto's!

Invalide wagen of invalide bus

Als u een handicap heeft, of als u voor iemand zorgt die dat wel heeft, dan kunt u overwegen invalide auto's te bezitten.

Een invalide auto ontworpen om het leven van mensen met mobiliteitsproblemen gemakkelijker te maken. Ze kunnen worden uitgerust met functies zoals rolstoelhellingen en liften, handbedieningen en speciale stoelen. Hier zijn zeven redenen waarom een mindervalide auto misschien wel de beste optie voor u is

Kan ik het overal gebruiken?

Je kunt een invalide voertuig meenemen naar je werk, naar de winkel of zelfs op vakantie. Het is ook geweldig voor mensen die moeite hebben om zich te verplaatsen.

Huidige voertuigen

Met een aangepaste auto of uw huidige voertuig kunt u nog steeds genieten van alle plaatsen waar ze van houden zonder zich zorgen te hoeven maken over verplaatsingen.

Scootmobiel

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke en betaalbare manier om u te verplaatsen, is een scootmobiel een uitstekende optie. De autoaanpassingen kunnen duur en tijdrovend zijn, dus een scootmobiel kan voor u de beste keuze zijn.

Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en je kunt ze in vrijheid rijden en makkelijk parkeren. Mobiliteit scooters zijn ook een geweldige manier om je te verplaatsen als je moeite hebt met lopen of staan.

scootmoboiel

Kan ik een proefrit maken?

Bij Fast Furious Scooters bieden wij een gratis proefrit aan zodat u kunt proberen voordat u koopt.

Is brommobiel een invalide auto?

Een bromfiets is een twee- of driewielig auto met een motor van maximaal 50 cc. Zij zijn gemakkelijk te bedienen en vereisen in de meeste staten geen rijbewijs. Bromfietsen zijn perfect voor mensen met een handicap omdat ze gemakkelijk te manoeuvreren zijn. Dus wil je een nieuwe auto met aanpassingen in bezit? Die je ook nog eens op de fietspad kunt rijden. Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Aangepaste auto's parkeren

U kunt uw auto parkeren op elke gehandicaptenparkeerplaats. Misschien kunt u ook op gewone parkeerplaatsen parkeren, afhankelijk van de grootte van uw voertuig en de voorschriften in uw staat of land. Als u een handicap hebt, kunnen invalide auto's uw leven veel gemakkelijker maken.

Contact

Met een paar eenvoudige aanpassingen kunt u met gemak door de stad rijden. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u de perfecte auto voor uw behoeften te vinden. Wij bieden gratis proefritten aan, zodat u kunt proberen voordat u koopt! En we beantwoorden graag al uw vragen over onze voertuigen of diensten. Aarzel dus niet om ons vandaag nog te bellen of te bezoeken! Wij zijn er om u te helpen het beste uit het leven te halen!

Bebouwde kom

In de bebouwde kom kunt u uw autoparkeren in een invalidenparkeerplaats als u een blauwe kaart hebt. U kunt ook maximaal drie uur parkeren op enkele of dubbele gele lijnen, zolang er geen laadbeperkingen zijn en u geen hinder veroorzaakt.

Parkeerplaats voor gehandicapten

Als u geïnteresseerd bent in een gehandicaptenparkeerplaats, is de eerste stap contact met ons op te nemen. Wij zullen u enkele vragen stellen over uw behoeften en budget. Daarna laten we u een aantal van onze beschikbare opties zien. Wij zullen samen met u het perfecte invalide auto voor uw behoeften vinden en het vervolgens bij u afleveren. Contacteer ons vandaag nog en geniet van de vrijheid van invalidenwagens!

Fast Furious Scooters

De beste Nederlandse webshop

De brommobiel is een minicar dat is aangepast of speciaal is uitgerust om bestuurders of passagiers met een handicap tegemoet te komen.