AGM Qube EURO4

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 299,05
(Nog 3 dagen en 14 uur)
Adviesprijs: 1.799,00
Onze prijs: 1.499,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.274,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 512,48 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  AGM Qube

  De AGM Qube is een moderne en sportief vormgegeven scooter met een gunstig prijskaartje. Hij is fraai afgewerkt en beschikt over LED verlichting. Het dashboard is volledig digitaal en de achtergrondverlichting kan in verschillende kleuren worden ingesteld. Wil je de AGM Qube kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt hem zowel uitbreiden met verschillende opties als betalen in termijnen!

  Fraai vormgegeven scooter

  De AGM Cube kent een zeer fraaie vormgeving met een sportief karakter. Hij beschikt over een groot zadel welke is afgewerkt met een rood stiksel wat zijn sportieve karakter versterkt. Met het grote zadel is er genoeg plek voor twee, en onder het zadel tref je een mooie bergruimte aan waar je een helm of slot in kunt opbergen. De Qube heeft zwarte 12 inch sportvelgen waarbij het voorwiel is voorzien van een geventileerde remschijf voor meer remkracht. Het achterwiel is uitgerust met een standaard trommelrem. Wat veel scooters missen, en de AGM Qube niet, is een extra zijstandaard. Veel mensen verkiezen de zijstandaard boven de middenbok omdat je daarmee snel, en zonder kracht te gebruiken, de scooter op de standaard kunt zetten. Links voor, onder het stuur, tref je eveneens een opbergvak voor je telefoon of handschoenen.

  Uitgerust met LED verlichting

  De scooter is compleet uitgerust met LED verlichting. Het achterlicht is over de volle breedte uitgerust met LED wat je nog beter zichtbaar maakt in het verkeer. Aan de voorzijde waar je de koplamp treft, is zelfs LED dagrijverlichting aanwezig welke de vorm van de letter H heeft. De H verdeelt de verlichtingsunit in twee delen waar LED schijnwerpers zijn ondergebracht. De richtingaanwijzers aan de voorzijde hebben een ‘smoky’ look waardoor ze naadloos in het sportieve design passen.

  Te koop in 2 kleuren

  Je kunt de AGM Qube kopen in de kleur mat zwart (Nardo Grey) welke meer donker grijs is dan zwart, en een lichtgrijze kleur waarbij de lak juist glanzend is in plaats van mat. Beide uitvoeringen zijn erg mooi!

  Digitaal dashboard

  Het dashboard is volledig digitaal uitgevoerd waarbij je nog de keus hebt om de kleur van de achtergrondverlichting te veranderen. In grote ‘digits’ wordt de snelheid weergegeven die je rijdt. Bovenin het display is een heuse toerenteller aanwezig, wat je maar bij zeer weinig scooters tegenkomt. Verder beschikt het LCD display over een tijdklok, een temperatuurmeter, een brandstofmeter, en een kilometerteller.

  Heerlijk wendbaar rondtoeren

  De AGM Qube rijdt heerlijk en is tevens bijzonder wendbaar. Je hoeft geen ervaren chauffeur te zijn om gemakkelijk door drukke straatjes heen te manoeuvreren. De remmen zijn uiterst krachtig waardoor je vlot de scooter tot stilstand kunt brengen. Zelfs met iemand achterop kun je heerlijk rondtoeren zowel binnen- als buiten de stad.

  Als snorscooter en bromscooter

  Maak je vaker langere afstanden, dan raden we je aan om de AGM Qube bromscooter te kopen. Zit je veel in de stad en zijn de afstanden die je moet afleggen wat korter, dan raden we je aan de Qube snorscooter te kopen. Het verschil tussen brom en snor is de helmplicht en snelheid. De snor rijdt 25km per uur en de brom 45km per uur. Bij de snelle versie moet je een helm dragen. Ook een bijpassende helm kun je bij ons kopen!

  Motor en garantie

  Je kunt de AGM Qube starten met de kickstart en de elektrische startknop. Het motorblok (B3B) is van de nieuwste Euro4 generatie en natuurlijk gebaseerd op de zuinige 4-takt technologie. De uitstoot aan schadelijke uitlaatgassen is laag net als het brandstofverbruik. Deze scooter is dus goedkoop als het gaat om kosten per kilometer.

  AGM geeft 3 jaar motorgarantie. Er zijn wel enkele voorwaarden aan de garantie verbonden, maar het geeft je toch een extra stukje zekerheid. En greep uit de voorwaarden is dat er een maximum aantal kilometers is van 12.000, en dat de scooter alle onderhoudsbeurten volgens het boekje moet hebben gekregen.

  AGM Qube kopen

  Bij Fast en Furious scooters kun je goedkoop de AGM Qube kopen en profiteren van een aantal voordelen. Zo monteren wij alle opties die je uit de accessoirelijst kiest helemaal gratis. Zelfs veilig opvoeren is mogelijk met behoud van de garantie! Je kunt de scooter afhalen bij een van onze servicepunten in Nederland, of gewoon eenvoudig laten thuisbezorgen.

  Qube leasen

  Wil je liever de AGM Qube leasen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Je kunt deze scooter namelijk kopen op afbetaling! Met leasen ben je direct de eigenaar en betaal je de scooter in maandelijkse termijnen af. Extra opties en accessoires, waaronder een helm of slot, kun je ook in de lease onderbrengen. Zo ben je dus in 1x klaar!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  AGM Qube 4-takt

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 12 inch
  Achterband - 12 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 50 km
  Tankinhoud - 5 Liters
  Gewicht - 85 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 3 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  AGM Qube EURO4 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter