AGM Goccia GEV2000

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 650,00
(Nog 4 dagen en 1 uur)
Adviesprijs: 2.549,95
Onze prijs: 1.899,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.674,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 649,15 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  AGM Goccia GEV2000

  Zoek je een compacte scooter die lekker wendbaar is en toch de voordelen heeft van een grote elektrische scooter, dan kun je nu bij ons de AGM Goccia GEV2000 kopen! Deze stevige 2-persoons escooter heeft zeer veel zitruimte en is een echte alleskunner. Bovendien kent hij een luxe uitrusting waaronder cruisecontrol, de mogelijkheid om 2 accu’s aan te sluiten, een duidelijke batterijmeter, grote wielen voor een hoog comfort, USB, en goede LED verlichting. Tevens heeft hij een bereik tot 120 kilometer en kun je hem kopen als 25 km snorscooter en 45 km bromscooter.

  Een van de best verkochte elektrische scooters

  De AGM Goccia GEV1000 behoort tot de beste verkopende elektrische scooters van Nederland, en die heeft er een grote broer bijgekregen namelijk de AGM Goccia GEV2000! De GEV2000 gaat de concurrentie aan met de grotere scooters en verslaat de meeste op eigen terrein. Bij ons kun je de GEV2000 kopen welke een absolute prijsvechter is gezien zijn mogelijkheden en rijprestaties.

  De nieuwe Goccia op het eerste oog

  De nieuwe Goccia heeft een eenvoudig design en een stevig stalen buizenframe die voor de solide basis zorgt van de escooter. Er zit weinig op of aan dat kapot kan en dat maakt hem stevig en sterk. De afwerking is heel degelijk en de scooter rammelt, piept, of kraakt niet in tegenstelling tot veel andere scooters die veelal goedkoop aanvoelen. Dat gevoel heb je bij deze best buy e-scooter absoluut niet.

  Zowel korte als lange bestuurders gaan de Goccia als zeer prettig ervaren want het zadel is bijzonder lang en biedt hij veel comfort. Er is tevens veel beenruimte waardoor je riant kunt zitten. De zadelhoogte is niet te hoog met zijn 76,5 cm zodat kortere bestuurders ook prima met de AGM scooter overweg kunnen. Bij de IVA E-Go S4 is dat 77 cm. Bij Vespa’s ligt dit rond de 80,5 cm wat echt een heel stuk hoger aanvoelt.

  Compact maar toch heel groot

  Een elektrische scooter met de voordelen van een grote scooter, maar de afmetingen van een kleine scooter is heel zeldzaam. Eigenlijk is dit dan nu ook de eerste escooter die het beste van 2 werelden samenbrengt.

  Slank design

  Kleine scooters die compact en goed handelbaar zijn, hebben doorgaans weinig zitruimte en voelen tevens heel klein aan. De GEV2000 van AGM voelt helemaal niet klein behalve wanneer je er vanaf stapt en hem in bijvoorbeeld je schuur wilt parkeren. Dan merk je pas echt op hoe slank hij is.

  Compact maar breed genoeg voetenplateau

  De AGM GEV2000 is heel compact en dat komt doordat hij vrij smal is. Het voetplateau wat in veel gevallen de breedte van de scooter bepaalt is bijvoorbeeld 33 cm breed en dat is smaller dan gemiddeld, hoewel dit alsnog 2 cm breder is dan bij de populaire IVA Ego S4 scooter. De Vespa is daarentegen een stuk breder met een voetplateau breedte van 45 cm.

  Stuur met volwassen afmeting

  Het stuur van de Goccia GEV2000 heeft een breedte van 71,5 cm en dat is een heel volwassen afmeting wat de zithouding en comfort bepaalt. De breedte is gelijk aan die van de IVA E-go S5. De S5 is het grote broertje van de S4. Hierdoor voelt de scooter niet klein aan en is hij ook heel goed geschikt voor de wat grotere bestuurders. Lange mensen kunnen ook prima zitten en rijden op de GEV2000 van AGM want je kunt ook wat meer naar achter zitten omdat het zadel riant groot is.

  Het grote zadel is zijn grootste troef

  Het grote zadel is een van de highlights van de GEV2000 Goccia. Je kunt namelijk uitzonderlijk goed zitten met 2 volwassenen op deze escooter.

  Het zadel is op de eerste plaats opgesplitst in 2 delen, een deel voor de bestuurder en 1 deel van de passagier. Het deel van de bestuurder heeft een lengte van 47,5 cm en het deel voor de passagier 26,5 cm. Dit bij elkaar opgeteld kom je op een zadellengte van maar liefst 74 cm en dat is ver boven gemiddeld. Zo heeft de IVA E-go S5 welke een prima 2 persoons escooter is, slechts een zadeloppervlak van 67 cm, en de Killerbee Electrico en IVA Lux Electric een oppervlak van 69 cm. Alleen de Nipponia Elegance heeft een lengte van 72 cm wat in de buurt komt van de GEV2000. Ook de welbekende Vespa heeft slechts een zadeloppervlak van 72,5 cm. Kortom is de GEV2000 dus het beste bemeten en biedt hij de meeste zitruimte van allemaal.

  Ook de passagier kan heerlijk zitten

  Uiteraard zijn er ook uitklapbare voetsteps zodat de passagier ook lekker plaats kan nemen en de voeten goed kwijt kan. Er is tevens een flinke oppakbeugel aanwezig waar de passagier zich goed aan kan vasthouden, zowel aan de zijkant als achterkant. De beugel maakt het optillen en verplaatsen bovendien een stuk eenvoudiger.

  Kortom voelt de scooter lekker groot aan tijdens het rijden en dat zit hem in de slimme afmetingen. Hij is bijvoorbeeld wat smaller dan de meeste scooters zonder dat je inlevert op comfort.

  Elektrische scooter met een bereik van 120 kilometer

  Kies je voor de AGM Goccia GEV2000 met een dubbele accu, in snorscooter (25 km) uitvoering, dan haal je maar liefst 120 kilometers. Ga je de bromscooter (45 km) kopen en daar ook niet harder dan 25 km per uur mee rijden, dan haal je eveneens een 120 kilometer met een dubbele accu. Rijdt je 45 km per uur dan haal je 70 kilometer.

  Bestel je de GEV2000 met een enkele accu, dan haal je 60 kilometer met het 25 km p/u model en 35 kilometer met het 45 km p/u model.

  Niet bij alle scooters kun je 2 accu’s tegelijkertijd aansluiten. Zo kun je bij veel escooters wel een 2de accu meenemen, zoals bij bijvoorbeeld de IVA E-go S4 en IVA E-go S5, maar wanneer de ene accu leeg is dan moet je de accukabel aan de andere accu koppelen. Bij de AGM Gocciva GEV2000 kun je dus wel direct 2 accu’s aankoppelen dus stekker lostrekken en verwisselen behoort daarmee tot het verleden. Echter moet je wel een schakelaar onder het zadel omhalen zodat je kunt aangeven op welke accu je wilt rijden, maar dat is een heel kleine moeite. Het zadel kun je bovendien eenvoudig openen door de contactsleutel naar links te draaien in het contactslot.

  Wat bij alle elektrische scooters van toepassing is, is dat het rijbereik theoretisch is, en onder de meest gunstige omstandigheden. Zo kan het gewicht van de bestuurder een rol spelen, maar ook de tegenwind wanneer je bijvoorbeeld een windscherm laat monteren.

  Bereik samengevat met de accu opties

  • 1 accu bij 25 km per uur = 60 km bereik
  • 2 accu’s bij 25 km per uur = 120 km bereik
  • 1 accu bij 45 km per uur = 35 km bereik
  • 2 accu’s bij 45 km per uur = 70 km bereik

  Accu’s zijn uitneembaar bij de Goccia 2000

  Onder het zadel vind je ruimte terug voor de accu’s. Er zijn 2 accu vakken onder het zadel en standaard wordt er 1 accu meegeleverd tenzij je er een 2de accu bijneemt om het rijbereik te verdubbelen.

  De accu’s zijn eenvoudig uitneembaar. Het is een kwestie van de stekker lostrekken op de accu en je tilt hem zo omhoog uit de accubak. Zodoende kun je ook buitenom de scooter de accu opladen. Mocht je hem lekker willen laten zitten, dan kun je ook de accu opladen via de oplaadaansluiting die aan de buitenkant onder het zadel zit gesitueerd.

  Het mooie aan de Goccia accu’s is dat er een ingebouwde batterijmeter in zit. Zo kun je zelf altijd eenvoudig checken of de accu vol of leeg is met of zonder dat hij in de scooter zit. Bij de AGM Goccia GEV 2000 worden 60V 20Ah accu’s gebruikt.

  Degelijke oplader voor het stopcontact

  De oplader is aan de grote kant wat voor- en nadelen met zich meebrengt. De lader is niet zo klein mogelijk gemaakt maar er is juist ingezet op kwaliteit. Dat maakt hem wat groter. Dat je met een degelijke escooter te maken hebt en dat er voor kwaliteit onderdelen is gekozen merk je alleen al aan de oplader, want die is helemaal van metaal in tegenstelling tot andere laders die van kunststof zijn gemaakt zoals bij de meeste andere escooters het geval is.

  De lader heeft een normale stekker die in het stopcontact gestoken kan worden. De lader geeft 4A af aan stroom en dat wil zeggen dat een compleet lege accu in ongeveer 5 uur opgeladen kan worden. Is je accu half leeg, dan heb je ongeveer een goede 2,5 uur nodig om hem bij te laden.

  Opbergruimte onder het zadel

  Onder het zadel is de opbergruimte beperkt, en dat is bij veel elektrische scooters het geval. Ga je de AGM Goccia GEV2000 kopen met 1 accu, dan blijft er een bergruimte over van ongeveer 18,5 cm x 16 cm x 27,5 cm, want dat is de afmeting van 1 accu. Zo kun je bijvoorbeeld ook tegelijkertijd de oplader meenemen onder het zadel. Kies je voor een 2de accu, dan houd je geen ruimte meer over voor de accu oplader. Wil je hem toch meenemen, dan moet je een topkoffer achterop overwegen of de oplader in een rugtas meenemen. Een andere opbergmogelijkheid is er niet omdat de focus gehouden is op een eenvoudig en compact design. Topkoffers hebben wij in verschillende afmetingen. Wil je een topkoffer, vergeet dan niet een achterdrager mee te bestellen voor de topkoffer.

  Verander het rijgedrag met een druk op de knop

  De GEV2000 Goccia van AGM heeft 3 rijstanden waaruit je kunt kiezen en die kun je bedienen met het knopje rechts op het stuur. Dit zijn de standen Eco, Power, en Boost. Het verschil is hoe snel de AGM vanuit stilstand naar topsnelheid klimt, waarbij Eco de meest zuinige energiestand is. In de Boost stand accelereert hij het snelst en neemt de topsnelheid ook toe.

  Onderhoudsvrije elektromotor van 1500W

  De elektromotor bij de Goccia GEV2000 heeft een vermogen van 1500W. Dit is krachtig genoeg om lekker mee te komen in het verkeer, en om iemand achterop mee te nemen. Je kunt er zelfs probleemloos een helling mee beklimmen. Verder heeft de accu een spanning van 60V (volt) en daardoor kom je lekker vlot op snelheid. Zo accelereert de snorscooter bijvoorbeeld in slechts 5 seconden van 0 naar 25 km per uur.

  Helder digitaal dashboard met blauwe achtergrondverlichting

  Een van de fraaie details bij de grote AGM Gocca is het blauw verlichte digitale dashboard. Overdag is het dashboard goed af te lezen en om te voorkomen dat zonlicht het zicht beperkt heeft AGM er een sportieve spoiler boven gemonteerd.

  Het display toont onder andere de snelheid in grote cijfers, een tripmeter, het rijprogramma, een accumeter in blokjes en apart nog een percentage meter zodat je een goed beeld krijgt van alle belangrijke informatie.

  Wanneer je de elektrische AGM scooter op contact zet, dan verschijnt er een “P” in beeld. Dit betekent de parkeerstand. Door kort op de “P” knop op het stuur te drukken verandert de “P” in het beeld in de cijfers “00” welke voor de snelheid staan. Vanaf dit moment kun je dus aan de gashendel draaien en rijden met de scooter.

  Deze AGM heeft ook cruise control!

  Links op het stuur zit een vierkant knopje om de cruisecontrol te activeren. Door deze knop in te drukken zal de snelheid vastgehouden worden totdat je gas bijgeeft of de rem bedient. Rijd je bijvoorbeeld 20 kilometer per uur en druk je eenmalig het cruise control knopje in dan blijft de scooter dus 20 km p/u rijden. Zodra je gas bijgeeft om een van de remmen inknijpt dan wordt de cruise control weer uitgeschakeld.

  Ook een knopje voor de alarmlichten

  Wat je wel op auto’s ziet, maar bijna nooit bij scooters, is een knopje om de alarmlichten aan te zetten. Alarmlichten is de benaming voor wanneer zowel de linker als rechter richtingaanwijzers gaan knipperen. Zo kun je dus bij de Goccia GEV2000 andere weggebruikers signaleren dat je stilstaat op de weg of iets bijzonders gaat doen.

  Nog een ander leuk detail aan deze robuuste elektrische scooter… de richtingaanwijzer ophanging is van rubber. Mocht je met de richtingaanwijzer ergens achter blijven haken, bijvoorbeeld met het wegzetten van je scooter, dan breken ze niet af maar veren ze mee!

  Grote wielen voor een hoog rijcomfort

  Wat de AGM GEV2000 Goccia wederom een heerlijke scooter maakt om op te rijden is de grote wielmaat. Zowel het voorwiel als achterwiel is 14 inch, en dat is groter dan gemiddeld. Zo hebben Vespa’s en de IVA S5 namelijk 12 inch wielen. De IVA S4 heeft zelfs maar 10 inch wielen.

  Grote wielen verhogen het comfort en de wegligging. Daarnaast ervaar je minder ongemakken van slecht wegdek. 

  De bandenmaat is als volgt:

  • Achter 90/90/14
  • Voor 80/90/14

  Hydraulisch remsysteem

  Een ander sterk punt bij de GEV2000 is dat AGM ervoor gekozen heeft om zowel de voorrem als achterrem uit te rusten met een hydraulisch remsysteem. Hierbij zijn beide remklauwen uitgerust met een dubbele remzuiger voor een verhoogde betrouwbaarheid.

  Hydraulische remmen oftewel schijfremmen laten zich ook met veel minder krachtinspanning bedienen en dat is ook mooi meegenomen. De remkracht is zeer riant waardoor je remweg heerlijk kort is. Qua veiligheid is deze scooter dus ook heel dik in orde.

  Om het comfort verder te verhogen zijn de achterschokbrekers ook nog aan te passen qua veerdruk. Standaard staan de schokbrekers soepel afgesteld maar er zijn 3 standen waaruit je kunt kiezen. Je kunt ze dus ook minder soepel laten veren wat bijvoorbeeld wenselijk is wanneer je vaak met iemand achterop rijdt.

  Wordt dit de nieuwe best geteste elektrische scooter van 2022?

  Wij zullen niet gek staan te kijken dat in de eerstvolgende scooter test de AGM Goccia GEV2000 als een van de best geteste elektrische scooters eruit komt rollen. Deze alleskunner is namelijk geschikt voor jong en oud, en groot en klein, en heeft met de dubbele accu een zeer groot bereik voor een elektrische scooter! Daarnaast is hij compact, bijzonder wendbaar, en zelfs voorzien van cruise control. Ook voor de lange afstanden is hij ideaal en comfortabel. Er is ook LED dagrijverlichting, een middenbok + zijstandaard, een alarm (optie), een USB aansluiting, een bagagevak voor een flesje water + telefoon onder het stuur, en een anti diefstal contactslot. Wat wil je nu nog meer?

  De 25 km en 45 km modellen zijn ook op te voeren

  Tegen een kleine meerprijs kun je jouw GEV2000 snorscooter (25 km p/u) of GEV2000 bromscooter (45 km p/u) ook laten opvoeren. Het 25 km p/u model kan namelijk opgevoerd worden naar 34 km p/u en het 45 km p/u model kan namelijk opgevoerd worden naar 54 km p/u. Ga je de elektrische scooter bestellen, dan kun je het opvoeren in de optielijst selecteren en krijg je hem opgevoerd thuis afgeleverd.

  Sneller rijden (opvoeren) kost meer energie

  Ga je de GEV2000 van AGM laten opvoeren dan zal het verbruik ook toenemen omdat je sneller rijdt. Dit zijn dan de kilometers die je maximaal kunt halen:

  • 1 accu bij 34 km per uur = 48 km bereik
  • 2 accu’s bij 34 km per uur = 96 km bereik
  • 1 accu bij 54 km per uur = 28 km bereik
  • 2 accu’s bij 54 km per uur = 56 km bereik

  AGM Goccia GEV2000 kopen

  Ben je er uit en wil je de AGM Goccia GEV2000 kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je deze elektrische scooter eenvoudig bestellen en meteen aankleden met allerlei leuke opties. Denk hierbij aan een windscherm, opvoeren naar 34 of 54 km p/u, of een koffer achterop. Er is nog veel meer mogelijk dus kijk zeker even in de optielijst! Afhalen is mogelijk, maar thuisbezorgen tegen een vast laag tarief kan natuurlijk ook.

  Bespaar op het onderhoud en kies voor een onderhoudspakket

  Onderhoud is niet alleen nodig om de betrouwbaarheid van de scooter te waarborgen maar ook om de garantie te behouden. Op deze scooter krijg je 2 jaar garantie mits je het onderhoud volgens de onderhoudsintervallen hebt uit laten voeren. De eerste beurt is tussen de 500-1000 km. Iedere volgende beurt is om de 4000 km of ieder jaar.

  Bij ons kun je meteen een onderhoudspakket meebestellen bij de scooter. Normaal reken je per beurt af maar met een pakket ben je goedkoper uit. Het pakket is niet alleen voordeliger maar ook inclusief alle onderdelen. Zo weet je vooraf precies wat je kwijt bent aan het onderhoud en kun je flink wat kosten besparen. Bovendien kun je er dan meteen een haal & brengservice bijnemen en dat wil zeggen dat we de scooter thuis komen ophalen en na de onderhoudsbeurt ook weer thuis komen bezorgen!

  Betaal gemakkelijk in 3 termijnen zonder rente

  Bij ons kun je ook heel eenvoudig in 3 termijnen betalen met de IN3 betaalmethode. Met IN3 splits je het aankoopbedrag in 3 gelijke delen op. Bij aanschaf betaal je meteen het 1e deel, en binnen 30 en 60 dagen betaal je het 2de en 3de deel. Er wordt niet naar een BKR gekeken dus bijna iedereen kan er gebruik van maken.

  De AGM leasen behoort ook tot de mogelijkheden

  Bij ons kun je ook een AGM scooter zoals de GEV2000 leasen. Leasen wil zeggen dat je per maand voor je scooter betaalt en meteen de eigenaar bent. Maandelijks los je de scooter dan af. Leasen kan in 12, 24, 36, 48, 60, en 72 maanden. Hoe langer je erover doet, hoe lager het maandbedrag wordt. Mocht je op een gegeven moment van de lease af willen, of versneld willen aflossen, dan kun je ook boetevrij extra inlossen.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  AGM Goccia GEV2000

  Gewicht (kg)
  55kg excl. accu
  Actieradius 25km*
  60 km
  Actieradius 45km*
  35 km
  Oplaadtijd
  4 - 6 uur
  Overige specificaties
  Motor (Watt)
  1500 Watt
  Breedte (cm)
  73
  Lengte (cm)
  182
  Hoogte (cm)
  106
  Accu
  60v 20Ah Lithium-ion
  Band voor
  80/80-14
  Diameter banden
  14 inch
  Band achter
  80/80-14
  Remmen voor Schijf Remmen achter Schijf
  Bediening remmen Handmatig
  Achtervering Dubbele Schokbreker
  Voorvork Dubbele schokbreker

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (3)
  AGM Goccia GEV2000
  Recensie 1 tot en met 3 (van de 3 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: maandag, 16 januari 2023
  Scooter in goede staat geleverd tegen een concurrerende prijs.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 10 juli 2022
  Heerlijk geruisloos snorfietsje lekker stabiel rijgedrag
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 29 april 2022
  Mooi afgewerkt E-Scooter. robuuste frame. Stil meer dan genoeg ruimte voor 2 personen (comfort) CruiseControl :) 33 km/u ongeveer 35 40 km bereik. (mode 3) Eco verwacht ik verder maar snelheid is dan max 26 km/u Kan 2 accus 1 (1 accu per keer te gebruiken niet 2 tegelijk.) als je er 1 accu in hebt dan heb je buddy ruimte waar slot en oplader in past. Scooter niet via FF aangeschaft maar wel review voor mede mensen die geïnteresseerd zijn.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters