Aprilia SR scooters

Zoek je een sportieve scooter die ‘racing’ uitstraalt, dan moet je de Aprilia SR50 kopen. Deze scooters ademen sportiviteit uit en komen uit het topsegment. De SR familie bestaat uit 3 modellen waardoor je extra veel keuze hebt.

3 uitvoeringen

Je kunt de Aprilia SR50 kopen in drie uitvoeringen, dit zijn de ‘R’, de ‘Street’ en de ‘Motard’.

Niet alleen hun uiterlijk verschilt want op technisch gebied zijn er ook enkele verschillen. De grootste verschillen zijn luchtgekoeld of vloeistofgekoeld, de wielmaat en het type remmen.

Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

Aprilia SR50 R EURO4

 
3.199,00 2.949,95
Lease vanaf 53,98 p/m
Betaal 3x 1.007,90 via logo IN3 capayable
103972 keer bekeken

Aprilia SR50 Motard

 
2.499,00 2.299,95
Lease vanaf 42,09 p/m
Betaal 3x 785,82 via logo IN3 capayable
47864 keer bekeken
Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

SR50 R

De Aprilia SR50-R is de racing uitvoering. De R heeft in de neus twee aparte koplampen zitten. Bij de Street en Motard is er slechts een koplamp aanwezig. De richtingaanwijzers zijn in het stuur opgenomen. Bij de Motard is dit ook het geval. Het zadel is in feite in 2-en gesplitst. Het achterste deel ligt iets hoger en dat heeft twee voordelen. Het eerste voordeel is dat de passagier iets hoger zit. Het tweede voordeel is dat de bestuurder een klein rugsteuntje heeft en dat zit net weer wat comfortabeler. De bestickering en sportieve vormen benadrukken de sportiviteit van deze scooter.

De SR50 R is beschikt over 13 inch velgen, een 2-takt vloeistofgekoeld motorblok, en schijfremmen zowel voor- als achter. De tankinhoud bedraagt 7 liter.

SR50 Street

De Aprilia SR50-Street is een echte straatracer en een opvallende verschijning. De Street kun je kopen in 3 kleuren; rood, wit en zwart. De Street heeft een brede koplamp laag in de neus zitten welke voorzien is van 2 lampen. Het zadel bestaat, net als bij de SR50-R, uit 2 delen waarbij het achterste deel iets hoger ligt. Hierdoor heeft de bestuurder een klein steuntje in de rug en zit de passagier iets hoger. De neus heeft verder een aantal grote luchtopeningen welke de Street een extra sportief uiterlijk geeft.

De SR50-Street beschikt over 13 inch wielen, een vloeistofgekoeld 2-takt motorblok en beide wielen hebben een remschijf.

SR50 Motard

De Aprilia SR50-Motard heeft een heel ander uiterlijk dan de Street en R uitvoering maar heeft ook een sportief uiterlijk. De brede koplamp zit in de neus en is een stuk hoger gepositioneerd dan bij de andere modellen. Ook het zadel bestaat uit een deel in plaats van twee. De Motard heeft overigens 14 inch velgen en dat verschil zie je. De grotere wielmaat heeft tevens een positief effect op de grip en remweg. Verder beschikt de Motard uitvoering over een trommelrem aan de achterzijde. Het voorwiel is wel gewoon voorzien van een remschijf. Verder is het 2-takt motorblok luchtgekoeld en dat zorgt voor een iets lagere prijs.

Snelheid in hart en nieren

De Aprilia SR scooter komt uit Italië en dat kun je zien aan het verfijnde design. In Italië gelden er hele andere verkeersregels dan in Nederland. Zo mogen scooters daar een stuk sneller rijden dan hier. De Aprilia is dan ook gebouwd voor een hogere snelheid en kan origineel, dus onbegrensd, ook een stuk sneller rijden. Voor Nederland wordt er een begrenzing aangebracht zodat hij hier niet harder dan 45 kilometer per uur kan. De SR is gebouwd voor een hogere snelheid en daar zijn ook alle onderdelen op aangepast. Denk daarbij aan het frame, de remmen, de banden en het motorblok. Met een Aprilia scooter haal je dus in feite een hele degelijke en stevige scooter in huis. Het 2-takt motorblok beschikt over veel vermogen en dat kan je wat extra tijdwinst en plezier opleveren.

Aprilia SR kopen

Bij ons kun je goedkoop de Aprilia SR kopen omdat wij de laagste prijzen hebben. Je kunt kiezen uit 3 fantastische modellen welke ieder uniek zijn. De SR50 is alleen in een bromscooter te verkrijgen die 45 kilometer per uur rijdt. Wil je een snorscooter kopen dan  moeten we je helaas naar een ander scootermerk doorverwijzen.

Kopen op afbetaling is natuurlijk ook mogelijk. Betaal eenvoudig in termijnen. Kies daarbij voor een looptijd van 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Ook opties en accessoires, zoals een helm, slot of alarm kun je in de lease meenemen zodat je meteen klaar bent.