Aprilia SR50 Motard

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 199,05
(Nog 0 dag en 16 uur)
Adviesprijs: 2.499,00
Onze prijs: 2.299,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.074,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 785,82 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!
 • (scooter) omschrijving

  Aprilia SR50 Motard

  Wil je een goede en stoere Aprilia scooter kopen? Dan moet je de SR50 Motard kiezen. Dit ontwerp is een combinatie van sportief en robuust en geeft je een echt Motard gevoel. Met Aprilia haal je kwaliteit en snelheid in huis en kun je eindeloos veel onbezorgde kilometers maken.

  Street, Motard en R

  De SR50 heeft naast de Motard nog twee broertjes genaamd ‘Street’ en ‘R’. De Arpilia SR50 Motard uitvoering is het instapmodel en is bijzonder mooi vormgegeven. De Motard straalt iets minder racing uit maar juist iets meer offroad. Het verschil met de Street en R uitvoering is dat de Motard een luchtgekoeld motorblok heeft in tegenstelling tot een vloeistofkoeling, en beschikt over een trommelrem op het achterwiel in plaats van een remschijf. Het voorwiel is uiteraard wel voorzien van een remschijf. In praktijk maakt het niet veel uit of je met 45km per uur een trommelrem of schijfrem hebt op het achterwiel. Beide remmen namelijk even goed.

  Het design

  Het design van de Aprilia SR50 Motard kenmerkt zich vooral door de voorkant en het sportieve lijnenspel. De brede koplamp zit niet in het stuur maar wat hoger in de neus. De richtingaanwijzers zijn juist wel in het stuur opgenomen. Het lange zadel loopt aan de achterkant iets omhoog waardoor de bestuurder extra lekker zit en een eventuele passagier achterop iets hoger zit.

  Aan de voorkant heeft de Motard wel iets weg van de Yamaha BW’s welke echter minder sportief is dan de Aprilia. Daarnaast wordt de Aprilia geleverd met snellere banden die beter rijden op verhard wegdek. De vering is overigens van de Motard bijzonder fijn te noemen. Hobbels, kuilen en oneffenheden worden moeiteloos afgevlakt door de sublieme vering, zowel voor als achter. De monoshock achterschokbreker kan tevens worden afgesteld zodat hij harder of zachter veert. Ga je de SR50 regelmatig bereiden met een passagier achterop, waar overigens voldoende plek voor is, dan kun je de schokbreker eenvoudig afstellen.

  Snel 2-takt motorblok

  Profiteer van het snelle 2-takt motorblok. Veel scooters hebben tegenwoordig een 4-takt motorblok en dat heeft zo zijn voor- en nadelen. Een nadeel van het 2-takt blok is misschien dat hij iets minder zuinig is dan een 4-takt blok, maar je krijgt er wel veel power voor terug. Kortom heb je meer pk’s met de Aprilia SR50 Motard. Bovendien is een 2-takt motorblok veel minder onderhoudsgevoelig.

  In Italië, waar de Aprilia SR50 Motard vandaan komt, kan deze scooter een stuk sneller rijden dan in Nederland. Dit komt omdat een bromscooter in Nederland niet harder mag kunnen rijden dan 45km per uur. Origineel, dus zonder de Nederlandse begrenzing, rijden deze scooters 65 tot 70 kilometer per uur, en daarop zijn ze ook gebouwd. Ze zijn dus behoorlijk degelijk en kunnen wel wat hebben.

  Aprilia SR50 Motard kopen

  Wil je de Aprilia SR50 Motard kopen dan geven we je 100% gelijk. Het is namelijk een prachtige scooter van topkwaliteit. Bij ons kun je hem online bestellen en gewoon thuis laten bezorgen. Ook hebben wij in Nederland meerdere afhaal- en servicepunten zitten waar je naar toe kunt om de scooter af te halen of te laten servicen.

  Kopen op afbetaling is ook mogelijk bij Fast en Furious. Betaal eenvoudig de SR50 af in termijnen. Het aantal termijnen bepaal je eenvoudig zelf. Dit mag tussen de 12 en 72 termijnen zijn. Hoe meer termijnen, hoe lager het maandbedrag. Onze afbetaalregeling is zeer flexibel. Je kunt namelijk ook een gedeelte in termijnen betalen als je dat wilt. Ook kun je tussentijds extra aflossen zonder kosten. Naast De Aprilia SR50 Motard kun je ook extra opties of accessoires kopen op afbetaling. Wil je er meteen een helm, slot of alarm bij dan kan dat ook!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Motor - 50cc 2-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 14 inch
  Achterband - 14 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood + 2takt olie
  verbruik - 1L : 20 km
  Tankinhoud - 7 Liters
  Gewicht - 106 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar
   

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (1)
  Aprilia SR50 Motard
  Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: woensdag, 06 juli 2016
  Super snelle levering, en goede service. Rijd de scooter nu bijna een maand en ben er super blij mee, zit en rijd super lekker, dus zeer zeker een aanrader voor de lage prijs een echte Aprilia die niks ontbreekt.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter