For Motion Fast One scootmobiel

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 300,00
(Nog 0 dag en 7 uur)
Adviesprijs: 2.499,95
Onze prijs: 2.199,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scootmobiel opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.199,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 888,30 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • Topsnelheid van 25km/h + schakelbaar in 6, 10 en 25km/h
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Grote bereik tot wel 200 km mogelijk!
 • 2 jaar fabrieksgarantie + 1000Watt motor
 • Kleine draaicirkel + Heldere led verlichting
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • Vrijblijvend online offerte aanvragen (WMO/PGB)
 • (scootmobiel) omschrijving

  For Motion Fast One

  De For Motion Fast One is een zeer fraai vormgegeven scootmobiel met 3 wielen met een krachtige motor, sterke Lithium accu, en hoge rijstabiliteit. Een van de highlights is dat je kunt kiezen uit meerdere accu’s en het rijbereik kunt vergroten tot 300 km! De topsnelheid is 25 km per uur en dit model kan bovendien ook worden aangepast aan een eventuele beperking. Denk hierbij aan een rempedaal of gaspedaal, in plaats van een gashendel of remgreep. Zelfs de stoel kan draaibaar gemaakt worden!

  Comfortabel driewiel scootmobiel

  De For Motion Fast One is een driewiel scootmobiel. Driewielers zijn doorgaans comfortabeler omdat ze betere vering hebben. Daarnaast ligt de topsnelheid van deze elektrisch aangedreven scootmobiel ook hoger dan gemiddeld. De topsnelheid is maar liefst 25 km per uur, en dat maakt een groot verschil. Grote afstanden overbrug je gemakkelijker, en in kortere tijd. Je komt beter mee in het verkeer wat tevens zorgt voor een veiliger gevoel omdat het snelheidsverschil tussen andere weggebruikers kleiner is. Een ander voordeel dat driewielscooters hebben is een korte draaicirkel. Dit maakt het manoeuvreren in een supermarkt bijvoorbeeld veel gemakkelijker. Uiteraard kan de scootmobiel ook achteruit rijden zodat je alle kanten uit kunt.

  Trendy vormgeving die gezien mag worden

  Dat de For Motion Fast One een fraai scootmobiel is, had je wellicht al gezien. Dit trendy model mag zeker gezien worden, en For Motion bewijst dat scootmobielen zeker niet saai hoeven te zijn. Kijk maar eens naar de sportvelgen. De achterwielen (velgen) zijn chroom van kleur en de voorvelg is zwart met een gepolijste rand. Heel mooi om te zien, en dat maakt de Fast One tegelijkertijd extra sportief.

  De gehele vormgeving van de driewieler heeft een sportief randje wat al begint bij het gestroomlijnde voorspatbord. Ook de voorkant en het stuur vertonen verschillende sportieve kenmerken waardoor hij nog meer aan de wensen van vandaag de dag voldoet. Bij het design van de scooter is immers gekeken waar de wensen liggen van de meeste mensen, anno 2024. Een zeer geslaagd ontwerp dus, al zeggen wij het zelf.

  Aan de uiteinden van de handvaten zitten chromen beschermdoppen. Mocht je te dicht langs een muur rijden, dan raken je handen nooit de muur. Tegelijkertijd beschermt het de handvaten.

  Dagrijverlichting behoort tegenwoordig tot een van de veiligheidssnufjes. Hierdoor ben je overdag nog beter zichtbaar in het verkeer. Daarnaast maakt het de elektrische scootmobiel nog mooier dan hij al is.

  Heerlijk en comfortabel zitten in de luxe stoel

  De For Motion Fast One scootmobiel rijdt niet alleen voortreffelijk, maar hij zit ook heel erg goed. Er is voldoende ruimte waardoor je je dus niet opgesloten voelt. De zithouding is zeer aangenaam, en de stoel biedt meer dan voldoende comfort. Uiteraard is de stoel verstelbaar zodat zowel korte als lange mensen prima kunnen zitten. De armleuningen zijn opklapbaar waardoor je makkelijk plaats kunt nemen in de stoel. Optioneel is er een extra luxe stoel verkrijgbaar met een hoge rugleuning welke nog meer comfort biedt. Zowel de normale stoel en extra luxe comfort stoel kun je draaibaar laten maken. Dit behoort tot een van de opties. Een draaibare stoel maakt het opstappen en afstappen nog gemakkelijker.

  Een moderne scootmobiel met praktische kanten

  Niet alleen is de wegligging en het rijcomfort erg goed bij de For Motion Fast One, maar is er ook goed nagedacht over de praktische kant van de scootmobiel. Zo is het bagagemandje achterop is een optie, is er een anti wheelie bar die voorkomt dat je achterover kunt klappen bij een hoge stoep, en is er een open bagagevak waarin je bijvoorbeeld een paar handschoenen of een flesje water in kunt opbergen. Optioneel kun je de For Motion scootmobiel ook laten uitrusten met een USB aansluiting. Met een USB aansluiting, die we waarschijnlijk allemaal wel kennen, maakt het mogelijk om je telefoon onderweg op te laten. Zo zit je dus nooit meer met een lege telefoon. Mocht je een navigatiesysteem willen gebruiken, dan kun je ook die op de USB aansluiting aansluiten.

  Krachtige motor en krachtige accu

  Een driewiel scootmobiel moet er niet alleen mooi uitzien, en fijn rijden, maar hij moet ook over voldoende kracht beschikken, en lang op de accu(s) kunnen rijden. Zoals we niet anders van For Motion mogen verwachten, is daar ook goed over nagedacht.

  Zo heeft de For Motion Fast One een 1000 Watt motor en een 60V 20Ah Lithium accu aan boord. De motor biedt meer dan voldoende vermogen, en is daarnaast zeer efficiënt als het om stroomverbruik gaat. Er is een intelligente rijregeling aanwezig waardoor je zeer goed het gas kunt doseren. Langzaam rijden en rustig kunnen optrekken, wat zeker in een supermarkt bijvoorbeeld wenselijk is, is bij de Fast One mogelijk.

  De Lithium accu biedt veel capaciteit en is snel oplaadbaar. In slechts 4-6 uur is de accu helemaal opgeladen en kun je er 50 kilometer mee rijden. Optioneel kun je kiezen voor een extra accu’s om het rijbereik (actieradius) te vergroten. Met een 2de accu kun je tot 100 kilometer rijden, en met een 3de accu tot wel 150 kilometer rijden! De oplaadtijd bij 2 of 3 accu’s is 6-8 uur.

  Mocht je de scootmobiel kopen op afbetaling dan is de meerprijs voor de extra accu’s slechts een aantal euro per maand. Deze verdien je op lange termijn terug omdat je de accu’s minder vaak hoeft op te laden waardoor ze ook weer langer meegaan.

  Het opladen kan bij Lithium accu’s zeer vlot in tegenstelling tot loodaccu’s of gel accu's. Tussendoor even bijladen gaat helemaal razend snel. Mocht je net wat energie te kort komen om je geplande rit te doen, dan kun je in slechts een uur tijd al flink wat energie bijladen. De levensduur van Lithium accu’s ligt daarnaast ook aanzienlijk hoger dan bij andere accu soorten.

  Het opladen van de scootmobiel gaat zeer gemakkelijk. Het oplaadpunt op de scootmobiel is namelijk goed bereikbaar en het is een kwestie van de stekker van de lader inpluggen en meer niet. Je hebt geen speciale laadpaal nodig want de stekker van de oplader past gewoon in een normaal stopcontact. Een kind doet de was. Geen ingewikkelde oplaadprocedure dus.

  Keuze uit verschillende accu’s

  Je kunt kiezen uit 3 verschillende accu’s, namelijk:

  • Optie 1: 1x Lithium accu 60V 20Ah - rijbereik 50 km
  • Optie 2: 2x Lithium accu 60V 20Ah - rijbereik 100 km
  • Optie 3: 3x Lithium accu 60V 20Ah - rijbereik 150 km
  • Optie 4: 4x Lithium accu 60V 20Ah - rijbereik 200 km
  • Optie 5: 5x Lithium accu 60V 20Ah - rijbereik 300 km

  Optioneel kan 1 accu uitneembaar gemaakt worden om deze binnen, dus apart, op te laden.

  Scootmobiel rijden zonder rijbewijs

  De For Motion Fast One mag je besturen zonder rijbewijs wanneer je 16 jaar of ouder bent. Hij valt namelijk onder de gehandicaptenvoertuigen. Ben je onder de 16, dan kun je een vrijstelling aanvragen bij de burgemeester vanwege een lichamelijke beperking.

  Bijkomende kosten voor de driewieler

  Er zijn verder geen bijkomende kosten, behalve dat je een WA verzekering moet afsluiten. Je betaalt geen parkeergeld of wegenbelasting bij een scootmobiel.

  Subsidie voor een scootmobiel

  Voor een scootmobiel kun je vaak subsidie krijgen. Er zijn wel regels aan de subsidie verbonden, en hoe die regels precies in elkaar steken kun je het beste nalezen op de website van de gemeente. In Nederland bestaan er 2 subsidiepotten; PGB en WMO. Mocht je voor de subsidieaanvraag een offerte nodig hebben, dan kun je ook die via onze site eenvoudig laten maken. In een paar klikken ontvang je een offerte.

  For Motion Fast One kopen

  De For Motion Fast One kopen kan in 2 verschillende kleuren. Hierbij kun je kiezen uit de kleur zwart of rood. Optioneel kun je uit extra accu’s kiezen om het rijbereik nog verder te vergroten. In de accessoirelijst vind je tevens een windscherm, een alarmsysteem, en nog veel meer leuke attributen terug. In de accessoirelijst kun je zien wat er allemaal mogelijk is. In deze lijst vind je tevens de mogelijkheid om de driewiel scootmobiel aan te passen. Zo kun je kiezen voor duimgas waarbij je gas geeft door met de duim een knop in te drukken, een gaspedaal voor de voet, en een rempedaal om de remmen met de voet te bedienen.

  Betaal niet in 1x maar in 3x

  Met de IN3 betaalregeling kun je deze scootmobiel kopen en betalen in 3x. Je betaalt het bedrag in 3 gelijke delen binnen uiterlijk 60 dagen. Het eerste deel betaal je tijdens het plaatsen van de bestelling. Wij leveren de scootmobiel rijklaar bij je af. Ophalen bij een van onze servicepunten behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Het 2de deel betaal je binnen 30 dagen, en het 3de deel binnen 60 dagen. Zo kun je zonder rente of financiering toch profiteren van wat extra betaalruimte.

  For Motion scootmobiel leasen

  Wil je een For Motion scootmobiel leasen, zoals de Fast One, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Leasen zorgt voor nog meer financiële ruimte omdat je het aankoopbedrag verspreid over een langere looptijd. Je betaalt een vast bedrag per maand en kunt ook de extra opties waarvoor je gekozen hebt in de scootmobiel lease meenemen. Een windscherm als voorbeeld genomen kost je slechts een paar euro per maand. In het leasetabel kun je snel aflezen wat de scootmobiel je per maand gaat kosten. Lease is kopen op afbetaling waarbij je dus direct de volle eigenaar bent.

  De For Motion Fast One is een van de mooiste scootmobielen die wij in het assortiment hebben. Hoe sneller je bestelt, hoe sneller je hem in huis hebt!

  Vrijblijvende Thuisdemonstratie

  Ervaar zelf de geavanceerde technologie van de For Motion Fast One scootmobiel met onze vernieuwde service. In een exclusieve samenwerking met For-Motion komt de professionele importeur geheel kosteloos en vrijblijvend bij u thuis voor een persoonlijke demonstratie. U heeft de gelegenheid om uw individuele wensen en voorkeuren te bespreken. Tijdens de proefrit kunt u de prestaties en het comfort van de scootmobiel zelf beoordelen. Wij en ons team bij For-Motion zijn vastberaden over de superieure kwaliteit die we bieden. Maak hier direct een afspraak.

  Terug naar de scootmobiel
 • Formulier voor aanvraag proefrit

  *Extra informatie moet minimaal bestaan uit 15 leestekens
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  For Motion Fast One Elektrische scootmobiel met 3 wielen

  • Afmetingen (L/B/H): 1530/700/1100 mm
  • Motorvermogen: 1000 W.
  • Achteruit.
  • Accucapaciteit: 60 V, 20 Ah loodgelbatterijen.
  • Bandenmaat: 3,0-10.
  • Maximumsnelheid: 25 km/u.
  • Bereik: ca. 50 km.
  • Oplaadtijd: 6-8 uur.
  • Nettogewicht: ca. 114 kg.
  • Klimvermogen: 12-14%.
  • Toelaatbaar totaalgewicht: 264 kg.
  • Snelheidsweergave.
  • Laadtoestandindicator.
  • Velgen: 10 inch
  • Verlichting: dimlicht/groot licht en rem-/achterlicht.
  • Inclusief mand.
  • claxon en knippersysteem.
  • Opbergruimte onder de stoel.
  • Goedgekeurd ja (EEC-goedkeuring).
  • Afmetingen (l x b x h): 1650/690/1060 mm.
  • 3 versnellingen: 1. versnelling: snelheid 6 km/h, 2. versnelling: snelheid 15 km/h, 3. versnelling: snelheid 25 km/h (schakel je de versnellingen met de rode knop).
  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (6)
  For Motion Fast One scootmobiel
  Recensie 1 tot en met 6 (van de 6 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: woensdag, 06 december 2023
  Ik werd vriendelijk geholpen en meneer heeft ook de voordelen en nadelen van andere scootmobielen verteld En over de service ben ik ook zeer tevreden Ik kan deze zaak zeker aanbevelen 👍
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 05 oktober 2022
  Ik ben heel blij en gelukkig met m\'n scootmobiel. De \"For Motion Fast One\" rijd heerlijk en trekt overal veel bekijks. Hij is op verzoek al diverse keren op de foto gezet door willekeurige voorbijgangers. Ook werd dan regelmatig gevraagd, waar ik de scootmobiel had gekocht. Mijn antwoord was dan uiteraard bij \"Fast & Furius\" in Alphen a/d Rijn. Door de scootmobiel heb ik mijn vrijheid weer teruggekregen. Dank daarvoor! Vriendelijke groet, Ton de Hoop
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 03 mei 2022
  fijne scootmobiel, lekker snel en ik kan veel langere rijden voordat ik moet opladen dan mijn oude langzaam scootmobiel
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 15 april 2021
  De korte versie: Mijn Nipponia is de Fast One Ferrari rood met 1000 watt brush-less motor (onderhoudsvrij). Extra’s: Zwaarder Lithium accu pakket, 2x 60 volt–20Ah, goed voor theoretisch 100km bereik/radius. (let op dat er op z’n minst een 6Ampere lader voor dit pakket word geleverd!!!) USB aansluiting voor het opladen telefoon of Navigatie. GSM Houder 5,5 inch DMP Alarm en ART Kettingslot 140cm. Windscherm, Stokhouder, Motorkoffer, Handmoffen set, Beenkleed, Windschermhoes en Scooterhoes. Speciaal voor mij aangepast Gashendel, middels Duimgashendel. Ideaal als je door o.a. reuma bepaalde polsbewegingen niet goed kunt maken. Zeer compleet en ideaal voor grotere afstanden. Pro’s: Zeer snelle Machine, 25kmu plus. Groot bereik door zwaarder accu pakket, circa 100km. Goede en duidelijke bediening op het stuur. Met de juiste lader goed en snel op te laden. Tussen laden goed mogelijk, binnen 1 uur is ie 80% vol. (met li
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 15 april 2021
  Nipponia Fast One, really fast…. Deze beoordeling zal uit 2 delen bestaan, de korte en lange versie, voor ieder wat wils 😉 De korte versie: Mijn Nipponia is de Fast One Ferrari rood met 1000 watt brush-less motor (onderhoudsvrij). Extra’s: Zwaarder Lithium accu pakket, 2x 60 volt–20Ah, goed voor theoretisch 100km bereik/radius. (let op dat er op z’n minst een 6Ampere lader voor dit pakket word geleverd!!!) USB aansluiting voor het opladen telefoon of Navigatie. GSM Houder 5,5 inch DMP Alarm en ART Kettingslot 140cm. Windscherm, Stokhouder, Motorkoffer, Handmoffen set, Beenkleed, Windschermhoes en Scooterhoes. Speciaal voor mij aangepast Gashendel, middels Duimgashendel. Ideaal als je door o.a. reuma bepaalde polsbewegingen niet goed kunt maken. Zeer compleet en ideaal voor grotere afstanden. Pro’s: Zeer snelle Machine, 25kmu plus. Groot bereik door zwaarder accu pakket, circa 100km. Goede en duidelijke bediening op het stu
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 29 maart 2021
  Hoi Henk Jan, leuk deze video over de Nipponia Fast One! Ik reed 11 jaar met andere scootmobielen in bruikleen van de gemeente, via de WMO. Maar sinds januari dit jaar zélf een scootmobiel aangeschaft.. Mijn keuze: deze Nipponia Fast One, een zwarte. Ik krijg qua uiterlijk van deze scootmobiel alleen maar bewondering: " mooi, hip, lijkt wel een scooter, prachtig ".😁 Maar ik heb hem voornamelijk gekocht ivm de snelheid: 25 , zoals je ook aan aangaf in deze video, en dat hij deze mákkelijk haalt! Een acceleratie van 6 seconden van 0 naar 25. Ook zijn motor-geluid tijdens het rijden vind ik prachtig! ( niet luid, maar loopt als een geoliede machine 😄 ). Opladen van de lithium accu gaat snel. Prachtig uiterlijk van de verlichting, en de verlichting geeft veel licht in het donker. Heel veilig. Ook een groot voordeel boven de vorige scootmobielen van de gemeente: alle bediening zit aan het stuur, dicht bij de handels. Dus niet meer in het midd
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel

Alternatieve scootmobielen