Microcar kopen

Wil je in stijl rondreizen, maar je geen zorgen maken over het betalen van verzekeringen en onderhoud aan je nieuwe set wielen? Microcar is de perfecte optie! Deze miniauto's zijn gemakkelijk te besturen. Gemakkelijk te parkeren en veel ervan kunnen worden gebruikt als scooters of fietsen als u geen vier wielen nodig heeft. Het beste is dat ze in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn. Dit zodat je er een kunt vinden die perfect bij je past. Bekijk deze geweldige brommobielen vandaag nog bij Fast Furious Scooters!

MOVE CityCar

Aanbieding is nog 1 dag geldig
12.999,95 11.099,95
Lease vanaf € 258,07 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 InnerCity II overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 1 dag geldig
7.399,95 6.849,95
Lease vanaf € 159,26 p/m
 

MOVE e3 luxe overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 1 dag geldig
7.199,95 6.499,95
Lease vanaf € 151,12 p/m
 

MOVE E4 scootmobiel auto

Aanbieding is nog 1 dag geldig
8.199,95 7.799,95
Lease vanaf € 181,35 p/m
 

Killerbee Sunshine Q2 brommobiel

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
10.698,95 9.899,95
Lease vanaf € 230,17 p/m
 

MOVE Vigorous 8 overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 1 dag geldig
7.749,95 7.249,95
Lease vanaf € 168,56 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 S-line II brommobiel

Aanbieding is nog 1 dag geldig
6.899,95 6.299,95
Lease vanaf € 146,47 p/m
 

Move CityCarGo VAN - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 1 dag geldig
19.999,95 18.129,85
Lease vanaf € 421,52 p/m
 

Move CityCarGo PickUp - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 1 dag geldig
18.999,95 17.764,95
Lease vanaf € 413,04 p/m
 
 • Waarvoor zijn Microcars?

  Wat is een Microcar?

  Microcars zijn een nieuwe trend in Nederland en worden steeds populairder. Deze auto's zijn kleiner dan traditionele auto's en worden vaak gebruikt voor stadsritten of woon-werkverkeer. Microcars zijn zuinig en gemakkelijk te parkeren. Ze kunnen een geweldige optie zijn voor diegenen die geld willen besparen op gas. Bovendien stoten brommobielen minder koolstofdioxide uit dan traditionele auto's, waardoor ze milieuvriendelijker zijn.

  microcar

  Hoe werken ze?

  Microcars worden om verschillende redenen steeds populairder in Nederland. Ten eerste zijn ze zeer zuinig en milieuvriendelijk. Bovendien zijn ze gemakkelijk te parkeren en te manoeuvreren in krappe ruimtes. om eerlijk te zijn, ze zijn ongelooflijk betaalbaar.

  Waarom kopen Nederlanders ze?

  In Nederland is de ruimte beperkt en maken veel mensen gebruik van de fiets of het openbaar vervoer. Maar wat als u iets groters dan een rugzak moet vervoeren? Dat is waar microcars binnenkomen. Deze kleine voertuigen zijn perfect om boodschappen te doen of korte ritjes te maken. En omdat ze zo klein zijn. Daarom kunnen ze gemakkelijk parkeren in krappe ruimtes. Bovendien zijn ze voordeliger dan een traditionele auto.

  electrische microcar

  Wat kan ik doen in mijn auto?

  U kunt veel doen in uw auto. Je kunt naar je werk rijden, de kinderen van school halen en boodschappen doen. Je kunt ook road trips maken en nieuwe plekken ontdekken. Maar wat als je al die dingen in een kleinere auto zou kunnen doen? Dat is waar microcar binnenkomt.

  Is er een toekomst voor deze auto's?

  In Nederland worden brommobielen steeds populairder. Nu de gasprijzen stijgen en de verkeerscongestie toeneemt, zoeken veel Nederlanders naar een efficiëntere manier om zich te verplaatsen. Microcars bieden een oplossing voor beide problemen. Deze auto's zijn veel goedkoper in gebruik dan traditionele voertuigen en ze kunnen gemakkelijk door krappe ruimtes en druk verkeer manoeuvreren.

 • Waarom kopen bij ons?

  Op zoek naar een Microcar? Bekijk onze Nederlandse webshop!

  Microcars zijn schattig, maar ze kunnen moeilijk te vinden zijn als je niet in Nederland of België woont. Als u vandaag toch op zoek bent naar een van deze kleine voertuigen en deze niet kunt vinden, hoeft u niet verder te zoeken dan onze Nederlandse webshop! We hebben alles, van de best verkochte 2CV tot de moderne MOVE, en ze worden allemaal geleverd met service en levering van topkwaliteit vanuit Nederland. Om als nog meer te weten te komen over onze brede selectie van brommobielen en om te zien wat we op voorraad hebben. Bezoek vandaag nog onze website!

  micro car

  Waarom kiezen voor een elektrische auto?

  Elektrische auto's worden steeds populairder, en terecht. Ze zijn milieuvriendelijker dan auto's op gas, ze zijn goedkoper in gebruik en ze zijn stiller. Bent u op zoek naar een microcar, dan bent u bij Fast Furious Scooters aan het juiste adres. We hebben een brede selectie elektrische microcars die perfect zijn voor stadsritten. Bovendien bieden we gratis verzending voor alle bestellingen. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met winkelen!

  Wij verzenden overal in Europa

  Woont u in Europa en bent u op zoek geweest naar een brommobiel? Zoek dan niet verder dan onze Nederlandse webshop! We hebben een brede selectie van microcars die perfect zijn om door de stad te reizen. Bovendien verzenden we overal in Europa, zodat u uw auto tot aan uw deur kunt laten bezorgen. Dit is wat je ermee kunt doen. Je kunt ze gebruiken om naar je werk of school te pendelen, boodschappen te doen of zelfs een road trip te maken! Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en gemakkelijk voor de portemonnee. Dus ben je op zoek naar een brommobiel, neem dan zeker een kijkje in onze webshop!

  microcars

  En hier is hoeveel het kost.

  Onze brommobielen zijn de perfecte oplossing voor diegenen die willen inkrimpen zonder alle comfort van het moderne leven op te geven. En ze zijn niet alleen zuinig, ze zijn ook milieuvriendelijk! Onze prijzen zijn zeer redelijk, vanaf slechts € 5.999,-. Bovendien bieden we gratis verzending naar overal in Nederland.

  Waarom voor ons kiezen boven concurrenten?

  Wij zijn de enige Nederlandse webshop gespecialiseerd in brommobielen. We bieden een brede selectie van microcars van over de hele wereld, dus u zult zeker de perfecte voor u vinden. Onze prijzen zijn onverslaanbaar en we bieden gratis verzending voor alle bestellingen. Bovendien hebben we een retourbeleid zonder vragen, zodat je met vertrouwen kunt winkelen.

  Kies de juiste kleur

  De kleur van je auto zegt veel over jou. Het kan je persoonlijkheid weerspiegelen, een statement maken of gewoon je favoriete kleur zijn. Maar hoe beslis je met zoveel opties om uit te kiezen? Hier zijn een paar tips om u te helpen bij het kiezen van de juiste kleur voor uw microcar.

  De juiste regels

  In Nederland mag je alleen microcars besturen als je aan de volgende criteria voldoet: -Je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. -De maximumsnelheid van de brommobiel mag niet hoger zijn dan 25 kilometer per uur. -De auto moet minder dan 3,5 meter lang en 1,5 meter breed zijn. -Het motorvermogen mag niet groter zijn dan 50cc. -Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om een brommobiel te besturen. -Je mag niet rijden op snelwegen of in gebieden met veel verkeer.

 • Video uitleg