Minicar

Als u geld wilt besparen op benzine en parkeren, maar toch wilt genieten van het gemak van het rijden door de stad, dan is een minicar misschien de oplossing waar u naar op zoek was.

Omdat deze voertuigen niet groter zijn dan een golfkars, passen ze in vrijwel elke parkeerplaats.

Ze zijn zo zuinig met brandstof dat ze de hele dag kunnen draaien op slechts een paar dollar aan sap. Maar het zijn niet alleen de praktische redenen waarom je er een zou moeten kopen. Deze voertuig is gewoon leuk om te rijden!

minicar

Wat zijn Microcars?

Microcars zijn een nieuwe trend in Nederland en worden steeds populairder.

Deze auto's zijn kleiner dan traditionele auto's en worden vaak gebruikt voor stadsritten of woon-werkverkeer. Microcars zijn zuinig en gemakkelijk te parkeren.

Ze kunnen een geweldige optie zijn voor diegenen die geld willen besparen op gas. Bovendien stoten brommobielen minder koolstofdioxide uit dan traditionele auto's, waardoor ze milieuvriendelijker zijn.

Waarom kopen Nederlanders ze?

In Nederland is de ruimte beperkt en maken veel mensen gebruik van de fiets of het openbaar vervoer.

Maar wat als u iets groters dan een rugzak moet vervoeren? Dat is waar microcars binnenkomen.

Deze kleine minicar is perfect om boodschappen te doen of korte ritjes te maken. En omdat ze zo klein zijn. Daarom kunnen ze gemakkelijk parkeren in krappe ruimtes. Bovendien zijn ze voordeliger dan een traditionele auto.

electrische microcar

Is er een toekomst voor deze auto's?

In Nederland worden gehandicaptenvoertuigen steeds populairder. Nu de gasprijzen stijgen en de verkeerscongestie toeneemt, zoeken veel Nederlanders naar een efficiëntere manier om zich te verplaatsen. Microcars oftewel gehandicaptenvoertuigen bieden een oplossing voor beide problemen.

Deze auto's zijn veel goedkoper in gebruik dan traditionele voertuigen en ze kunnen gemakkelijk door krappe ruimtes en druk verkeer manoeuvreren.

Een minicar kopen? Bekijk onze Nederlandse webshop!

Microcars zijn schattig, maar ze kunnen moeilijk te vinden zijn als je niet in Nederland of België woont.

Als u vandaag toch op zoek bent naar een van deze kleine voertuigen en deze niet kunt vinden, hoeft u niet verder te zoeken dan Fast Furious Scooters! We hebben alles, van de best verkochte 2CV tot de moderne MOVE, en ze worden allemaal geleverd met service en levering van topkwaliteit vanuit Nederland.

Om als nog meer te weten te komen over onze brede selectie van brommobielen en om te zien wat we op voorraad hebben. Bezoek vandaag nog onze website!