Vespa Sprint Zwart Black on Black LED Special Edition

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 750,00
(Nog 5 dagen en 16 uur)
Adviesprijs: 5.649,95
Onze prijs: 4.899,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.981,45
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.095,86 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  Vespa Sprint Zwart Black on Black LED Special Edition

  Een special edition Vespa Sprint scooter kopen? Bij ons kun je daarvoor de Vespa Sprint zwart Black on Black LED Special Edition bestellen! Deze super betrouwbare scooter is geheel in glans zwart uitgevoerd en voorzien van allerlei special features. Kortom een “one of a kind” scooter!

  Knipperlichten: Led tube of Audi?

  Deze custom Vespa Sprint is uitgerust met zeer speciale knipperlichten. Welke dat precies worden laten we aan jou over. Je kunt namelijk kiezen uit 2 types.

  • Type 1 zijn Audi knipperlichten.
  • Type 2 zijn Led tubes.

  Audi knipperlichten - dit zijn de knipperlichten die je bij nieuwe Audi’s ziet. De Audi richtingaanwijzers zijn zeer kenmerkend omdat ze niet knipperen maar steeds breder gaat branden. Hierdoor wordt de richting nog duidelijker aangegeven die je opgaat.

  Led tubes - de Led tubes zijn in feite vlakken die licht geven. De leds zie je nagenoeg niet zitten en dat zorgt voor een heel mooi effect. Zowel de dagrijverlichting als het oranje knipperlicht is dus een mooi egaal vlak aan licht.

  LED achterlicht: 4 types

  Je kunt voor deze custom Sprint kiezen uit 4 verschillende LED achterlichten. Als eerste bepaal je of je een rood achterlicht wilt of een achterlicht met smoked glas. Kies je voor smoked glas dan valt het achterlicht nog nauwelijks op. Daarna bepaal je of de rand mat zwart of glans zwart moet zijn. Wij zouden zelf een glans zwarte rand adviseren aangezien de hele scooter glans zwart is, maar de keuze is natuurlijk aan jou!

  Alle onderdelen in het zwart

  Bij deze Vespa Sprint Black on Black LED Special Edition zijn alle onderdelen die normaal metaalkleurig zijn, in het zwart uitgevoerd. Dus ook de spiegels, het hitteschild op de uitlaat, de kickstart deksel op het motorblok, en de klapdrager aan de achterkant. Dat maakt deze Vespa sprint heel anders dan andere Sprints.

  Hoog windscherm

  Een hoog windscherm is standaard op deze custom Vespa Sprint. Het enige wat we aan jou overlaten is of je het windscherm in een blanke uitvoering wilt of in een getinte (smoke) uitvoering. Een windscherm versterkt niet alleen het retro uiterlijk van deze scooter maar zorgt er tevens voor dat je droger blijft bij regen, en dat je minder last hebt van rondvliegende insecten. Draag je een half open jethelm, dan is een windscherm dus extra prettig.

  Handig stuurkabel slot

  Het stuurkabel slot dat standaard is inbegrepen bij dit model maakt het potentiële dieven een stuk lastiger om er met jouw scooter vandoor te gaan. Het stuur moet je naar links toe draaien om het slot te bevestigen en daardoor kan het stuur ook niet meer rechtuit zolang het slot erop zit. Daardoor wordt het verplaatsen van de scooter ook extra moeilijk gemaakt want wanneer je de achterkant zou optillen dan rijdt de scooter naar links en maak je rondjes.

  Alle highlights op een rijtje

  Deze Sprint Black on Black LED Special Edition wordt standaard geleverd met:

  • Led tube of Audi knipperlichten voor en achter smoke of zwart
  • Led achterlicht smoke
  • Windscherm hoog smoke of helder
  • Achter klapdrager mat zwart
  • Stuurkabel slot
  • Kickstarter deksel zwart
  • Alle chrome delen zwart incl. hitteschild op de uitlaat

  Custom Vespa Sprint kopen

  Deze custom Vespa scooter is heel speciaal en jij kunt hem nog specialer maken door je eigen finishing touch eraan toe te voegen. Je kunt namelijk zelf de fine-tuning bepalen en eventueel nog andere opties toevoegen zodat je de enige bent die met dit model rondrijdt. In de accessoirelijst ga je nog veel meer leuks vinden. Bij ons kun je dus een echte custom Vespa Sprint kopen!

  Custom scooter leasen

  Beschikt je niet over het complete bedrag, of wil je het gehele bedrag liever in termijnen betalen? Kies dan voor onze scooter lease! Met leasen koop je de scooter op afbetaling en bepaal je zelf hoeveel geld je per maand kwijt bent. Ook de lease regel je eenvoudig in onze online webwinkel!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Vespa Sprint zwart Black on Black LED Special Edition

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 12 inch
  Achterband - 12 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 50 km
  Tankinhoud - 7 Liters
  Gewicht - 115 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 1 a 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (5)
  Vespa Sprint Zwart Black on Black LED Special Edition
  Recensie 1 tot en met 5 (van de 5 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: woensdag, 01 juni 2022
  Ik wilde een Vespa maar wist niet welke. Op advies van de expert bij deze winkel de Sprint Black on Black gekocht. Ik ben blij dat ik hier zo goed me geholpen ben. Nu rij ik er al een tijdje op rond en kan alles doen wat ik wil. Superbedankt voor de hulp.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 30 mei 2022
  Een scooter moet er niet alleen mooi uitzien, je moet er ook op kunnen vertrouwen. Daarom moet je dus voor de Vespa Sprint in de Black on Black uitvoering kiezen.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 27 mei 2022
  Misschien wel nog vetter dan de kleur die je kan kiezen zijn de extra opties die erbij te krijgen hebben zoals de audi knippelichten de kappen en schermen en alle andere zaken die te krijgen zijn. Alles wordt prof. gemonteerd en afgeleverd door dit bedrijf. Zo krijg je de beste scooter voor de beste prijs.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 29 augustus 2020
  Deze scooter is door Fast & Furious bij mij thuis afgeleverd. In het echt is hij nog mooier dan op de plaatjes op de site. Daardoor heb ik nu een nog betere scooter dan ik eigenlijk dacht te krijgen. Ben zeer tevreden over Vespa en Fast & Furious!
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 10 december 2019
  Deze scooter genomen omdat deze klasse uitstraalt. Alles zwart is mooi en als het donker is en je zet het led aan, krijg je een nog specialere look. De scooter voor de echte heren en dames is deze Vespa.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters