Nipponia Dragon-e supermotard E-brommer

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 200,00
(Nog 2 dagen en 21 uur)
Adviesprijs: 3.299,95
Onze prijs: 3.099,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.874,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.059,15 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Nipponia Dragon-e | Elektrische supermotard brommer

  De Nipponia Dragon-e is een elektrische brommer met de uitstraling van een stoere motor. Het ijzersterke frame welke bij de 25km en 45km elektrische versie is gebruikt, wordt ook bij zijn 125cc en 150cc broertjes gebruikt, dus degelijk is hij zeker. Deze elektromotor is bijzonder pittig wat garant staat voor een dynamische rijbeleving. Normaal zouden we zeggen zien=kopen, maar na een proefrit ben je gegarandeerd verkocht! Zoek je een pittige brommer die volledig elektrisch is, en er bovendien fantastisch uitziet? Dan moet je de Nipponia Dragon-e kopen!

  Stoere en ijzersterk e-brommer

  De Dragon-E van Nipponia is een elektrische brommer welke is geïnspireerd door de naked bike motor. Een naked bike wordt vaak vergeleken met een uitgeklede versie van een sportmotor, waarbij de stroomlijnkuip dus is weggelaten. Hierdoor komt ook het frame in beeld, welke bij de Dragon er mooi en degelijk uitziet. Degelijk is deze brommer zeker, want er zijn benzineversies op de markt met een 125cc en 150cc motorblok. Deze beschikken over identiek hetzelfde frame, als de elektrische Dragon (-e). Daarmee is het frame dus letterlijk ijzersterk.

  Groter dan hij lijkt

  De wielen zijn wellicht kleiner dan bij de gemiddelde motor, maar dat maakt hem niet minder klein. De Nipponia, welke beschikt over 12 inch wielen, staat wat hoger op de ‘poten’ waardoor hij een normale - volwassen - hoogte heeft. Door de afstand is meer ruimte tussen het achterwiel en het zadel gecreëerd, wat zijn sportieve uitstraling benadrukt. Al met al heeft de elektrische Nipponia brommer een zeer volwassen en stoer uiterlijk die gezien mag worden! Iemand achterop meenemen is ook mogelijk, maar heel veel ruimte is er niet. Je zult de bestuurder vast moeten houden, want een beugel om je aan vast te houden is er niet.

  Enorm krachtig

  Een opmerkelijk iets aan deze elektrische brommer is de power die je ervaart wanneer je gas geeft. Tot nu toe hebben wij nog geen enkel elektrisch vervoermiddel in handen gehad welke zo krachtig op het gas reageerde. Nu is het wel bekend dat elektrische scooters een stuk krachtiger zijn dan versies met een benzinemotor, maar de Nipponia Dragon-e doet daar nog een schepje bovenop. Als je een elektrische brommer zoekt met een pittige rijbeleving dan moet je zeker de Nipponia Dragon-e kopen.

  Het verschil tussen deze bromfiets en andere elektrische scooters, is dat de Dragon-e beschikt over een 72 volt motor. Meestal is het voltage van de motor een stuk lager, en daardoor ook het piekvermogen. Doordat de fabrikant gekozen heeft voor een hogere spanning, is het hele systeem ook efficiënter. Met andere woorden kun je meer kilometers op een acculading rijden. De standaard accu heeft een capaciteit van 21,6 Ah. Optioneel kun je een sterkere 40Ah uur accu kiezen waarmee je 80 - 100 km kunt afleggen.Een ander leuk detail is dat de accu op de plek zit waar normaal de brandstofmotor zit. Hierdoor is het zwaartepunt laag gehouden wat ten goede komt aan de wegligging. De motor zit bij de elektrische Dragon in het achterwiel gemonteerd en beslaat de volle 12 inch van de velg.

  Luxe elektrische bromfiets

  De elektrische Dragon is van alle gemakken voorzien, en zelfs een digitaal LCD beeldscherm mag niet ontbreken. Hierop kun je precies aflezen hoeveel kilometer je nog kunt rijden op de resterende accu capaciteit. De verlichting van het LCD scherm kun je bovendien in kleur veranderen!

  Nipponia Dragon-e kopen

  Je kunt de Nipponia Dragon-e kopen als elektrische bromscooter (45).  Wil je iets unieks rijden, dan kunnen we je dit model zeker aanbevelen!

  Nipponia brommer leasen

  Wil je graag de Nipponia Dragon-e kopen op afbetaling, dan kun je kiezen voor leasen. Met leasen betaal je iedere maand een vast bedrag waarbij de brommer meteen jouw eigendom is. Wat de looptijd betreft kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60, en 72 maanden. Door te kiezen voor meer maanden, wordt het maandbedrag vanzelf goedkoper. Bij leasen (kopen op afbetaling) kun je ook alle extra’s onderbrengen, van alarm, tot helm!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Nipponia Dragon-e | supermotard e-brommer

  Motorkracht    1500W
  Accu    1 x Lithium-ion 72V 22AH
  Max. Bereik    70 (50) km
  Max. Kracht    2.1 kW at 470 rpm
  Max. Koppel    46 Nm at 470 rpm
  Max Laadtijd (h) 5
  Max. Snelheid (km/h)    45 (25)
  Klasseerbaarheid Capaciteit    18º
  Voor- / achterrem    Schijf
  Voor- / achterband    120/70-12 / 130/70-12
  Zithoogte (mm)    730
  Gewicht (kg)    92
  Wielbasis (mm)    1210
  Afmetingen (mm)    1780x775x1030
  Kleuren    Zwart, Wit, Rood
  LED Verlichting    Ja
  USB-poort    Ja
  Digitaal Dashboard     Ja

  Klik hier om de handleiding te bekijken

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (6)
  Nipponia Dragon-e supermotard E-brommer
  Recensie 1 tot en met 6 (van de 6 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: zondag, 06 juni 2021
  De dragon e is super snel, ik rij de meeste brandstof scooters ermee uit en wegligging is prefect
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 03 maart 2020
  After some consideration decided to purchase the 45 km/h model instead of the 125cc “big brother”. The build is the same but this one is easier in the city. Could have purchased the faster model but I didn’t want to void the warranty. Develivy took longer than expected but the support was cooperative and friendly.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 16 februari 2020
  Ik had verwacht dat deze e-brommer wat groter zou zijn, op de foto’s was me dit niet geheel duidelijk. Toch wel een heel fijne brommer met krachtige motor die stil en snel optrekt. Dacht door de kleine wielen dat het onbestuurbaar zou zijn maar het zwaartepunt ligt laag waardoor de brommer niet gek gaat doen op de weg. Klein maar fijn, heb er zeker geen spijt van.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 19 januari 2020
  Ontzettend fijne brommer, die ook nog snel is. Tegen de wind in gaat de batterij snel achteruit
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 20 oktober 2019
  Was bang dat een elektrische motor niet kon tippen aan een bezine uitvoering. WRONG! Dit is een f*cking beest op de weg, zeker wanneer je ‘m laat opvoeren. Ben wel de garantie kwijt maar alle lijkt ok tot nu toe. Net als mijn vorige scooter weer op afbetaling via Fast and Furious, betalen soepel gegaan.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 03 oktober 2019
  Een ‘draak’ van een brommer, zo noemt een vriend deze Gomax Dragon. Boeie, ik vindt het gewoon een vet model dat ook nog harder kan dan andere scooters. Lekker sportieve 12” wieltjes op een hoog frame, sterke aandrijving met optimale wegligging door de zware accu. Display had voor mij persoonlijk niet gehoeven maar whatever. Ben dik tevreden.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter