Nipponia F7 - e-bezorgscooter

 beoordeeld
Voordeel: 300,00
(Nog 3 dagen en 12 uur)
Adviesprijs: 4.299,95
Onze prijs: 3.999,95
(incl opties en BTW)
Bekijk de scooter informatie

Kies uw custom scooter opties

Uitvoering
Kies hier uw gewenste uitvoering:Snorfiets = 25 km/h op fietspad zonder helm blauw kenteken.Bromfiets = 45 km/h op de weg met helm geel kenteken.
Kleur
Kies de gewenste kleur.
Rijklaarmaken
Rijklaarmaak kosten zijn de afleverkosten van de scooter.
Leges kenteken
Leges, zijn kosten die gemaakt worden aan de RDW bij aanvragen van kenteken. LET OP dit zijn overheid kosten en hebben 0% BTW
Verwijderings bijdrage
Verwijderings bijdrage, zijn kosten die verplicht zijn door de overheid.
Te naamstellen
Wij stellen de scooter te naam voor u.
Kettingslot
scooter artVoor een diefstal verzekering heeft u ART goed gekeurd slot nodig.  
Windscherm
scooter windschermBied bescherming tegen o.a regen, wind, zand en vliegjes  
Alarm
scooter alarmvoorbeeld, selecteer uw gewenste model 
Opvoeren
Wij ontgrenzen de motor voor u naar de gewenste snelheid. U behoud uw garantie. lees hier meer Meer weten over wok status? klik hier *Fabrieksgarantie NIET meer geldig i.v.m. tuning i.p.v ontgrenzen van de motor. 
Verzekering
scooterverzerkering Prijs kunt u hier uitrekenen (prijs is afhankelijk van plaats en leeftijd)Wij kunnen u scooter WA, Diefstal en Casco verzekeren.
Accu
De genoemde afstanden zijn indicatief en verkregen door testen onder ideale omstandigheden. Er zijn verschillende factoren van invloed die het bereik (actieradius) beïnvloeden zoals buitentemperatuur, bandenspanning, tegenwind, lichaamsgewicht, etc.
Onderhoudspakket
Zorg en zekerheid pakketten voor het onderhoud van je sooter, klik hier om meer te lezen.
Beugelslot
beugelslot-art4Art klasse 4 beugelslot. Deze kan los worden gebruikt of als verlening van je (ART) ketting slot.
Muuranker ART4
Word geleverd incl bevestigingsmateriaal (bouten)muuranker-abus-art4
Pizzakoffer
Schijfremslot
schijfremslot 
Winterbanden
Winterbanden zijn must have tijdens de herfst en winter, het verbetert je grip ernorm. Ook in voorjaar en de zomer kan je hier mee rijden of je laten je normale banden weer terug zetten.
Druppellader
De Plug&Play accu druppellader is al aangesloten op de accu. U hoeft enkel nog de stekker in het stopcontact te steken.Als u een week of langer de scooter niet gaat gebruiken, is het raadzaam om de accu aan de druppellader te leggen, zodat de accu niet leeg is als u de scooter de volgende keer wilt gebruiken. Wij raden dit vooral aan bij injectie scooters (euro4). Deze modellen starten niet als er geen stroom in de accu zit. Ook bij elektrische accessoires, zoals een alarmsysteem raden wij dit aan.accu-druppel-lader
GPS Tracker
Korting op diefstal verzerkering en geen eigen risco bij unigarant met deze GPS tracker van ScootsecureDe inbouwkosten zijn eenmalig en maandelijks betaal je € 9,95 inclusief BTW. De betaling gaat uitsluitend per automatische incasso.Na de inbouw kun je online volgen waar je tweewieler is. Als je het wilt, dan kunnen je vrienden je volgen op Facebook en Twitter.Bij diefstal bel je met onze meldkamer, waarna zij de opsporing zullen verzorgen. Eventueel wordt er een”scoot alert” op social media gezet.Lees hier snel meer
Peil zender
Korting op diefstal verzerkering en geen eigen risco bij unigarant met deze GPS tracker van ScootsecureDit signaal is niet te blokkeren, is overal makkelijk te plaatsen, werkt middels een ping functie zodat u de scooter altijd weer terug kan vinden.Abonnementskosten voor de dienstverlening van Loqater zender bedraagt ongeveer de helft van dat van een gecertificeerde GPS zender
White wall banden
scooter band met witte randen
Scooterhoes
Beschermt de hele scooter tegen het weer als deze buiten staan.scooterhoes
Achterdrager
scooter achterdrager Voorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Handvat slot
Hiermee kunt u de gashendel op slot zetten, zodat gas geven onmogelijk word. handvat-slot
Koffer
topkofferVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Zijstandaard
zijstandaardVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Beenkleed
beenkleedVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Regenkleding
Amendement comfortable regenkleding.
Handmofset
handmofsetuniverseel bescherming van u handen tegen rijd wind en regen.
Handschoenen
HanschoenenIsoleerde winterhand schoenen
Handvat verwarming
Regelbare handvat verwamring.handvat-verwarming
USB aansluiting
scooter-12-volt-sigaretten-aansluiting12-volt sigaretten / usb aansluiting. Voor het op laden van o.a telefoons en TomToms
GSM / Navigatie houder
scooter-telefoon-navigatie-houderWaterdichte telefoon of navigatie houder, selecteer het gewenste formaat.
LED koplamp
halogeen-scooter-lampEen halogeen koplamp geeft wit licht i.v.p. van geel licht en geeft je een beter zicht in het donker.
Kinderzitje
kinderzitjevoor kinderen van 2+/- t/m 5 jaar.
Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.774,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Aantal
Of betaal 3x 1.366,65 via logo IN3 capayable
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Nipponia F7 - elektrische bezorgscooter

  Toe aan een nieuw werkpaard? Dan moet je beslist de Nipponia F7 bezorgscooter kopen! Deze e-scooter is ontworpen als werkpaard en werkelijk ijzersterk. Met de standaard accu kun je al flink wat kilometers op een goedkope elektrische manier afleggen, maar met de extra optioneel verkrijgbare accu til je dit naar een ongekend niveau!

  Beste bezorgscooter van 2021

  Pizzabezorgers en andere maaltijdbezorgers opgelet! Dit is de beste elektrische bezorgscooter die je maar kunt kopen! De Nipponia F7 is namelijk enorm robuust en gebouwd en ontworpen om minimaal 7 jaar mee te gaan als bezorgscooter. Hij is geschikt tot een belasting van 160 kilogram en daardoor enorm veelzijdig.

  Kies je voor de optionele zwaardere accu dan kun je gegarandeerd 200km afleggen op een accu met vol gas (45km p/u) bij de elektrische bromscooter. De snorscooter (25km) haalt nog meer kilometers. Dat zijn dus een hele hoop adressen waar je langs kunt. Met de standaard accu haal je gegarandeerd 90km op vol gas (45km p/u) of 100km op vol gas (25km p/u).

  Accu pakket zorgt tegelijkertijd voor een laag zwaartepunt

  De standaard accu zit in het voetplateau gebouwd en hierdoor is het zwaartepunt enorm laag. Dit is echter ideaal bij een bezorgscooter want de wegligging is in combinatie met bijvoorbeeld een transportbox ook veel stabieler. De accu in het voetplateau heeft een capaciteit van 34Ah (72v).

  Optioneel kan er onder het zadel nog een 52Ah (72v) accu worden bijgeplaatst waardoor het actieradius nog verder toeneemt. In 3,5 uur kan de standaard 34Ah accu worden opgeladen, en indien je de zwaardere accu erbij neemt dan loopt de oplaadtijd op naar 8 uur. Je krijgt er een slimme 10A lader bij die het laadproces veilig en snel voor je regelt.

  Op zowel de standaard als optionele extra accu krijg je 2 jaar garantie, ondanks dat je hem zakelijk/professioneel gaat gebruiken, want daar is hij immers voor gebouwd! Bezorgscooter kopen? Koop dan beslist dit elektrische model!

  Absoluut een werkpaard

  De F7 van Nipponia is een absoluut werkpaard. De hele constructie is ijzersterk en verzwaard. Een bekend zwak punt bij bezorgscooters is de standaard (middenbok). Bij de FD F7 is dit punt extra sterk gemaakt en zal het daarom niet snel begeven. Een kapotte bezorgscooter kost geld, los van de reparatiekosten, want wanneer je geen reserve scooter hebt gaan je bestellingen minder vlot en dat kan weer klachten opleveren.

  De Nipponia F7 is gebouwd om continu als werkpaard ingezet te worden, en daar is hij dan ook op gebouwd. De kans op uitval of storing is bij een elektrische scooter al sowieso een stuk lager dan bij een bezorgscooter op benzine, dus nog een reden om je scooterpark te vernieuwen!

  Voor de natte en winterse omstandigheden is de F7 bezorgscooter ook uiterst geschikt. Het frame is namelijk niet gespoten maar gemoffeld en daardoor ook beter bestand tegen roest.

  Ook voor indoor gebruik

  De Nipponia F7 is ook zeer geschikt voor bedrijven die deze elektrische bezorgscooter indoor willen gaan gebruiken in hun warehouse omgeving of hal. De scooter is namelijk geluidloos en stoot geen schadelijke stoffen uit. Het ijzersterke transportplateau aan de achterzijde kan zwaar belast worden om zodoende goederen te transporteren. Voor het comfort kunnen de achterschokbrekers nog qua veerdruk ingesteld worden.

  Er is een USB aansluiting aanwezig waarop verschillende gadgets kunnen worden aangekoppeld van navigatiesysteem tot aan computerapparatuur. 12 volt aansluiting nodig? Geen probleem, want deze kun je optioneel laten monteren. In de accessoirelijst vind je nog veel meer mogelijkheden!

  Praktisch design

  Het ontwerp van de F7 van Nipponia is zo praktisch mogelijk gehouden waardoor hij super handig en eenvoudig is in gebruik. Standaard wordt de elektrische bezorgscooter geleverd met een kort enkel zadel, geschikt voor 1 persoon. Optioneel is er ook een langer zadel te verkrijgen waarbij je eventueel het verlengde deel omhoog vast kunt zetten en kunt gebruiken als rugsteun.

  CBS remsysteem

  Het CBS remsysteem is een remsysteem wat je nog maar bij weinig scooters ziet. CBS staat voor Central Braking System en dat wil zeggen dat je met de linker remhendel zowel de voorrem als achterrem tegelijkertijd kunt bedienen. De rechter remhendel bedient alleen de voorrem. Zo kun je dus veilig op pad en met het gebruik van slechts een remhendel kun je optimaal remmen en dankzij de 2 remschijven in no-time tot stilstand komen. Ook aan het remsysteem zie je dus al dat deze bezorgscooter echt van een Next Level generatie is.

  Zee aan ruimte onder het zadel

  Kies je alleen voor de standaard 34Ah accu welke in het voetplateau is weggewerkt dan heb je onder het zadel een zee aan opbergruimte. De ruimte die beschikbaar is maakt het mogelijk om een extra 52Ah accu bij te plaatsen. Deze kun je direct meebestellen, maar natuurlijk ook achteraf bijkopen. Beslis je nu, dan bespaar je wel flink wat centen.

  Motor en andere opties

  De F7 bezorgscooter is voorzien van een krachtige 3000W naafmotor in het achterwiel welke een zeer hoog vermogen levert. Achteruit rijden is geen enkel probleem want met een druk op de knop kun je de rijrichting omkeren. Vooral bij een bezorgscooter is dit een must-have. Zodoende raak je namelijk ook nooit uit balans.

  Optioneel is er een locator verkrijgbaar die niet alleen de GPS locatie kan doorgeven, maar ook de rijsnelheid en de accustatus. Via de software kun je zelfs een grensgebied instellen of de scooter op afstand buiten werking stelling. Ideaal bij bijvoorbeeld diefstal of joyriding.

  Nipponia F7 bezorgscooter kopen

  De F7 van Nipponia is bij uitstek geschikt als bezorgscooter of voor transportdoeleinden, zowel buiten als binnen (indoor). De e-scooter is ontworpen om probleemloos 7 jaar trouwe dienst te bewijzen als werkpaard. Bij ons kun je de elektrische Nipponia bezorgscooter F7 kopen om je werkgereedschap mee uit te breiden, en op de accu’s geven wij standaard 2 jaar garantie. Enkele vestigingen van Domino’s Pizza rijden al met deze bezorgscooters rond, en jij wellicht straks ook.

  Bezorgscooter leasen

  Liever de F7 kopen op afbetaling? Kies dan voor leasen! Bij ons kun je deze bezorgscooter leasen voor een vast laag maandbedrag. Zo kun je de investering goedkoop houden en houd je ruimte over voor andere investeringen.

  50% korting voor zakelijke gebruik

  Deze ultieme bezorgscooter is goedkoper dan je denkt, want de kans is groot dat je 50% van het aankoopbedrag terug krijgt vanwege de subsidie die hierop van toepassing is. De voorwaarden zijn minimaal om in aanmerking te komen. Zo moet de aankoop zakelijk zijn en het aankoopbedrag minimaal 2500,- euro ex.btw zijn. Je kunt de Nipponia F7 dus kopen voor de helft van de prijs onderaan de streep. Bekijk ons blog waarin we de escooter subsidieregeling voor bedrijven haarfijn uitleggen.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Nipponia F7 - elektrische bezorgscooter (Voorhen werd deze escooter onder het merk FD motors verkocht.)

  Motorkracht    3000W
  Accu    1 x Lithium-ion 72V 34AH
  Max. Bereik    90 (100)
  Max. Kracht    2.0 kW at 470 rpm
  Max. Koppel    41 Nm at 470 rpm
  Max Laadtijd (h)    4
  Max. Snelheid (km/h)    45 (25)
  Klasseerbaarheid Capaciteit    12°
  Voor- / achterrem    Schijf met CBS
  Voor- / achterband    90/90-12 / 90/90-12
  Zithoogte (mm)    760
  Gewicht (kg)    111
  Wielbasis (mm)    1320
  Afmetingen (mm)    1800x690x1130
  Kleuren    Zwart, Wit
  LED Verlichting    Ja
  Achterdrager    Ja
  USB-poort    Ja
  Digitaal Dashboard     Ja

  Klik hier om de handleiding te bekijken

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (4)
  Nipponia F7 - e-bezorgscooter
  Recensie 1 tot en met 4 (van de 4 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: vrijdag, 08 januari 2021
  Het grote voordeel van de F7 is dat deze lekker zwaar te belasten is. Ik handel in tweedehands spullen en ga deze vaak afleveren bij de klant. Dat ik een scooter heb gevonden die zuinig en duurzaam is, maar ook het zware werk kan doen. Is dus wel heel aantrekkelijk. Ik ben bij toeval bij Fast furious terecht gekomen maar ik heb er geen moment spijt van gehad.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 18 juli 2020
  Zeer tevreden over mijn scooter! Top geregeld!
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 19 juni 2020
  Goede ervaring met bestelling en product. Bezorging van het bestelde correct geleverd.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 20 februari 2020
  Mijn ervaring met zowel de F7 als F&F scooters zijn alleen maar positief. Vanaf het uitzoeken welke voor mij geschikt was tot het afleveren en de nazorg is alles goed verzorgd. De scooter bleek een kleine schade aan de koplamp te hebben bij het afleveren, maar dat is keurig opgelost door een nieuwe te bestelen en monteren. Alle lof voor dit bedrijf.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 60 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 72 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Lease bedrag voor bromfiets, scooter, scootmobiel of e-bike
  Met slot
  Met helm
  Overige Accesoires
  Bereken nu!
  Terug naar de scooter