Nipponia escooters

Voor weinig geld een goede escooter kopen? Kies dan voor Nipponia! Dit merk levert hoge kwaliteit voor een lage prijs, zonder dat je op design in hoeft te leveren. Op dit moment kun je 3 fantastisch mooie Nipponia modellen kopen die ieder weer hun eigen verhaal hebben. Lees hieronder verder.
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen).  Resultaat:  1 

Nipponia Volty

Aanbieding is nog 3 uur geldig
2.199,00 1.999,95 of lease al vanaf 41,00 per maand
120972 keer bekeken

Nipponia eLegance

Aanbieding is nog 3 uur geldig
2.699,00 2.349,95 of lease al vanaf 48,00 per maand
119095 keer bekeken

Nipponia eRex

Aanbieding is nog 3 uur geldig
2.499,00 1.849,95 of lease al vanaf 38,00 per maand
120256 keer bekeken
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen).  Resultaat:  1 

Hoge kwaliteit escooters

Nipponia gebruikt hoge kwaliteit onderdelen met een lange levensduur. Zo worden de elektrische tweewielers uitgerust met een Bosch motor, schijfremmen, en remklauwen met dubbele remzuigers. Alle accupakketten zijn upgradebaar, verwisselbaar, en van het Lithium type. Dat betekent razendsnel opladen en een lange levensduur.
 
Een aantal modellen beschikken zelfs over remleidingen met een gevlochten stalen mantel, en andere technische innovaties zoals Yamaha en Vespa dat ook zouden doen. Nipponia is een merk dat kwaliteit en degelijkheid hoog in het vaandel heeft zitten, en een serieuze concurrent voor vele Europese A-merken. Wel dezelfde kwaliteit maar een stuk goedkoper geprijsd.
 

Nipponia e-REX

We beginnen met de Nipponia e-REX escooter, want dit is echt een prijsvechter. Voor zo weinig geld zoveel scooter… dat doen er maar weinig na. De e-REX is super betaalbaar, sportief, en rijdt geweldig. Hij rijdt net zo sportief als dat hij eruit ziet. De wegligging is stabiel wat mede aan de 12 inch wielen te danken is. Onder het zadel tref je een enorme bergruimte aan waar je wel 3 accu’s in kwijt kunt.
 

Nipponia Volty

De Volty van Nipponia is een eigenzinnige sportieve elektrische scooter met een gewaagd ontwerp. Hij is modern, futuristisch, en toch heel praktisch. Onder het stuur is een klein opbergvak aanwezig, en onder het zadel tref je een nog veel grotere ruimte aan. 2 accu’s passen probleemloos. Een USB aansluiting ontbreekt natuurlijk niet aan dit prachtige model.
 

Nipponia eLegance

De Nipponia eLegance is een directe concurrent van de Vespa Elletrica welke 3x zo duur is. De e-Legance is namelijk ook elektrisch en voorzien van een zeer mooi retro design. Deze alleskunner heeft een 3000 Watt Bosch motor voor de aandrijving, en ook een zee aan opbergruimte onder het zadel. Ook bij deze escooter kun je 3 accu’s onder het zadel kwijt. Verder is de eLegance een bijzonder ruime escooter want mensen boven de 2 meter hebben alsnog voldoende ruimte voor hun benen en knieën, en iemand achterop meenemen is ook geen enkel probleem.
 

Goedkoper rijden

Met een e-scooter kun je een stuk goedkoper rijden. De prijs van elektriciteit ligt namelijk 6x lager dan die van benzine. Bovendien spaar je ook een hoop geld uit met het onderhoud. Elektrische scooters hebben nagenoeg geen onderhoud nodig want met een jaarlijkse oliewissel krijg je niet te maken. Ook het afstellen van het motorblok is niet aan de orde want de elektromotor is namelijk geheel onderhoudsvrij!
 

Nipponia escooter kopen

Bij ons kun je een Nipponia escooter kopen, en daarbij kun je kiezen uit meerdere mooie modellen. Zo kun je bij dit merk terecht voor een stadsscooter, een retro scooter, en zelfs een sportmodel!
 
Kopen op afbetaling is ook mogelijk! Met leasen betaal je maandelijks voor je scooter en kun je voor een paar tientjes per maand al rijden. Aangezien je ook op het onderhoud en de brandstof flink kunt besparen, zijn de kosten onderaan de streep dus erg laag.
 
Met onze IN3 betaalmethode kun je bovendien in 3 delen betalen zonder dat er sprake is van een lening of krediet. Geen rente of kredietcheck dus. Heb je een groot gedeelte van het bedrag op de bank maar nog niet alles, dan kun je toch nu een nieuwe elektrische scooter kopen!