Honda NSC50R

Wil je een echte goede scooter, dan moet je de Honda NSC50R kopen. Niet alleen ziet hij er super sportief uit maar zet hij ook sportieve prestaties neer. Deze topper gaat gegarandeerd voor jarenlang plezier zorgen!

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Circuit design

Het design van de NSC50R is tot in de puntjes uitgewerkt en overdacht. Met zijn gestroomlijnde vormgeving heb je bijvoorbeeld minder last van de luchtweerstand. Naast zijn aerodynamische vormgeving heeft de scooter veel weg van een circuitmotor waar wedstrijden mee gereden worden. De lichtmetalen 5-spaaks velgen, de heldere koplampen en de achterspoiler maken het sportdesign helemaal af. De NSC50R kun je alleen als bromfiets kopen. Dat betekent dat hij 45km per uur kan en dat daarbij een helm dragen verplicht is.

Technisch hoogstandje

Honda heeft goed nagedacht over dit ontwerp en heeft daarbij de techniek ook onder de loep genomen. Zo is er een hypermoderne brandstofmotor aan boord welke gebaseerd is op de 4-takt techniek. Honda heeft hier een injectie brandstof inspuit systeem aan toegevoegd zodat de brandstof met behulp van een brandstofpomp, rechtstreeks in de cilinder wordt ingespoten. Dit heeft enkele voordelen. Zo verspil je geen brandstof meer en haalt de scooter een verbruik van 1 op 52! Daarnaast start de scooter altijd direct, ook wanneer het ijskoud buiten is of als de scooter 2 maanden heeft stilgestaan. Ook het motorvermogen is dankzij de directe brandstof inspuiting hoger dan andere 4-takt scooters.

Sportieve rijeigenschappen

Uiteraard mag je van zo’n sportieve scooter als deze een uitstekende wegligging verwachten. Het snelle bochtenwerk vindt deze scooter alleen maar prettig. De 14 inch grote velgen zorgen voor optimale grip en zien er bovendien erg sportief uit. Dit benadrukt weer het sportieve karakter van de NSC50R. Ook heb je voldoende remkracht aan boord dankzij de grote geventileerde schijfrem aan de voorzijde. De vering is sportief maar heeft geen enkele moeite met hobbels of kuilen die in het wegdek voor kunnen komen.

Niet alleen mooi maar ook erg praktisch

De Honda NSC50R is niet alleen een mooie scooter om te zien maar hij is ook erg praktisch. De Honda is gebouwd voor dagelijks gebruik. Dat betekent dat hij niet alleen oerdegelijk en betrouwbaar is maar ook beschikt over voldoende opbergruimte. Zo tref je onder het zadel bijvoorbeeld een groot opbergvak aan. Het zadel biedt voldoende ruimte aan twee personen en de passagier kan eenvoudig de voeten kwijt op de uitklapbare steps.

Honda NSC50R kopen en leasen

Wist je dat je Honda NSC50R ook kunt leasen? Leasen is een ander woord voor kopen op afbetaling. Je kunt deze scooter dus gewoon in termijnen betalen! Kies daarvoor een termijn uit tussen de 12 en 72 maanden. De scooter kun je afhalen bij een van onze afhaalpunten of gewoon laten thuisbezorgen.