Honda Vision 50

Ben je op zoek naar een degelijke, betrouwbare en mooie bromscooter? Dan moet je de Honda Vision 50 kopen. Hij is snel, zuinig, sportief en rijdt bovendien ook nog heel erg lekker.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Honda Vision 50cc 4-takt

 
2.599,00 2.399,95
Lease vanaf 43,92 p/m
Betaal 3x 819,98 via logo IN3 capayable
57546 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Elegant en sportief

De Honda Vision 50 is elegant en sportief tegelijkertijd. Het design is gestroomlijnd en dat maakt hem tegelijkertijd trendy en tijdloos. De koplamp zit in het stuur en in de neus zitten de richtingaanwijzers. Dit geeft de scooter een extra sportief karakter. Aan de achterzijde is een spoiler waaraan de passagier achterop zich vast kan houden.

Het voorwiel verschilt qua diameter van het achterwiel. Het voorwiel is namelijk 16 inch groot en het achterwiel 14 inch. Het grotere voorwiel maakt de Vision net wat sportiever en tegelijkertijd draagt dit bij aan de goede wegligging en veiligheid. Grotere banden zorgen voor meer contactoppervlak en daardoor heb je meer grip.

Het dashboard is erg overzichtelijk gehouden waarin je in een oogopslag ziet welke snelheid je rijdt en hoeveel brandstof er nog in de tank zit.

Wegligging

Een sterke eigenschap van de Honda Vision is dat hij zeer stabiel op de weg ligt. Snelle bochten is voor deze scooter geen enkel probleem. De Vision 50 laat zich moeiteloos door het drukke stadsverkeer en smalle straatjes heen sturen. De schokbrekers, zowel aan de voor- als achterzijde, doen uitstekend hun werk. Deze Honda scooter rijdt zowel over glad als over hobbelig wegdek erg goed.

Lekkere zit

Het royale zadel zit heerlijk en biedt voldoende ruimte aan twee personen. Onder het zadel bevindt zich een ruim opbergvak waarin je vanalles kwijt kunt. De voetsteps voor de passagier zijn eenvoudig in- en uit te klappen.

Supermodern motorblok

Honda heeft voor de Vision 50 gekozen voor een supermodern 4-takt motorblok met injectie. Het verbruik van deze 1 cilinder 2 klepper zit rond de 1 op 52. Met 1 liter benzine rijdt je dus 52 kilometer! Het voordeel van een injectie motor is dat de brandstof direct in de cilinder wordt gespoten. De prestaties zijn beter, het verbruik is lager, en bovendien start de motor sneller in de winter of wanneer hij een tijdje heeft stilgestaan.

Honda Vision kopen

Wil je de Honda Vision kopen, dan kun je er ook voor kiezen om hem in termijnen te betalen. Bij ons kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Zo bepaal je zelf je maandbedrag en het aflossingstraject.

In Nederland hebben wij meerdere service- en afhaallocaties waar je terecht kunt voor het afhalen en onderhoud van je scooter. Uiteraard kun je bij Fast en Furious scooters er ook voor kiezen om je nieuwe Honda thuis te laten bezorgen.