killerbee roma scooter

De killerbee roma: een degelijke scooter voor dagelijks gebruik, voor een degelijke prijs de killerbee roma scooter is dé ideale scooter voor startende scooterpiloten: jong, dynamisch, wendbaar en betrouwbaar als hij is, valt hij toch binnen het budget van jonge mensen.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Killerbee Roma EURO4

Aanbieding is nog 1 dag geldig
1.299,00 1.099,95
Lease vanaf 20,13 p/m
Betaal 3x 375,82 via logo IN3 capayable
22202 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Waarom kiezen voor een killerbee roma?

De look van de roma is een combinatie van de klassieke scooter en een gestroomlijnd motorvoertuig. Je kan kiezen tussen drie kleuren: zowel het ivoor als het rood is echt wel een stralende scooter waarmee je mag gezien worden. Maar ook het zwart heeft een frisse aanblik, geaccentueerd door zijn bruine zadel. Hij wordt no-nonsense genoemd, en dat is hij ook: geen franjes, geen overbodige luxe, een scooter voor alle dagen. We willen ook nog even vermelden dat je deze scooter kan aankopen zowel als leasen. Super toch? Wat betreft onderhoud en onderdelen, is de roma één van de zuinigste scooters in zijn soort. Statistieken en cijfers hierover spreken voor zich.

De verschillende versies van de killerbee roma:

De roma bestaat in een 25km en 45km versie. Hierdoor wordt zijn publiek uitgebreid: van heel jong tot wat oudere rijders kunnen zich hier in vinden. De 25km versie is pittig genoeg om met plezier door de straten te kunnen zoeven. Killerbee heeft eveneens aan een aantal extra's gedacht: je kan de roma aankopen met of zonder slot, en met of zonder windscherm. Veiligheid en comfort zijn een belangrijk kenmerk bij killerbee; dat is altijd al zo geweest en komt ook hier bij de roma tot uiting.

Een heleboel accessoires voor de killerbee scooter

Om jouw comfort op de killerbee roma scooter nog te verhogen, kan je heel wat accessoires bekomen. Wat dacht je van een kinderzitje? De achterdrager voor je koffer geeft extra opbergmogelijkheden. De scooterhoes beschermt jouw voertuig tegen weersomstandigheden op momenten dat je hem niet berijdt. Je kan ook aangepaste regenkledij en handschoenen bekomen. Kortom: jij en je scooter worden één geheel

.

killerbee roma scooter kopen

Aarzel niet meer want qua prijs verslaat deze killerbee elk ander model op de markt: je hebt werkelijk waar en kwaliteit voor jouw geld! Voor weinig geld heb je een super coole, toch degelijke betrouwbare scooter waar je trots zal op zijn!