Piaggio Liberty S iGet ABS 125cc

Zoek je een betrouwbare, stijlvolle en snelle motorscooter die je met een A1 rijbewijs mag besturen? Dan moet je Piaggio Liberty S iGet ABS kopen. De nieuwe iGet motor is super snel en mega zuinig. De elektronisch geregelde injectie en brandstofpomp zorgen er mede voor dat de motor direct start.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Stijlvol en technisch hoogstandje

De Piaggio Liberty S iGet ABS is een 125cc motorscooter die gezien mag worden. Piaggio bewijst dat moderne techniek, hoge prestaties en een schitterend design heel goed samen kunnen gaan. De sublieme aerodynamische vormgeving welke gecombineerd is met de zuinige en sportieve iGet motor, maken de Liberty S een bijzonder aantrekkelijke motorscooter. Piaggio bespaart niet op kwaliteit en dat merk je niet alleen, maar dat zie je ook. De Liberty S 125 is tot in de puntjes afgewerkt en mag zeker een high-end scooter genoemd worden. Piaggio heeft zichzelf overtroffen als het gaat om prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Het iGet motorblok

Het nieuwe 4-takt iGet motorblok van Piaggio is luchtgekoeld en beschikt over een 125cc cilinder met 3 kleppen. De brandstof wordt rechtstreeks in de cilinder ingespoten (injectie) met behulp van een brandstofpomp. Hiermee worden de prestaties, zoals acceleratie, naar een nog hoger niveau gebracht, en dat komt tevens de betrouwbaarheid ten goede. Door de elektronisch geregelde injectie is het brandstofverbruik nog lager geworden en gaat starten  ook vele malen sneller. Ook wanneer de scooter een tijdje heeft stilgestaan of als het ijskoud buiten is, start de scooter razendsnel. Het blok levert 8kW aan vermogen dat omgerekend bijna 11pk is. Voor wie in het bezit is van een motorrijbewijs A1 heeft geluk, want de Liberty S 125 valt binnen deze categorie!

Zuinig mag de Liberty S 125 ABS zeker genoemd worden. Het verbruik ligt rond de 1 op 55 (1 liter per 55 kilometer). De tank is 6 liter groot. Met een volle tank kun je dus +/- 330 kilometer afleggen.

 

Praktische zaken

Bij een motorscooter moet je natuurlijk een helm dragen. Ook daar heeft Piaggio over nagedacht. Een helm kun je namelijk onder het zadel opbergen wanneer je de scooter ergens parkeert. Naast een helm kun je ook een slot of andere spullen onder het zadel opbergen.

Het dashboard is stijlvol en overzichtelijk. De snelheidsmeter is analoog (wijzer) en geeft snel en duidelijk een beeld van de snelheid die je rijdt. De kilometerteller, dagteller, klok en brandstofmeter zijn opgenomen in het blauw verlichte digitale lcd display.

Wat ook niet mag ontbreken aan een praktische uitrusting is een USB aansluiting. Handig om een telefoon mee op te laden of een navigatiesysteem in te zetten!

Ook aan veiligheid is gedacht

Veiligheid is niet onbelangrijk en daar heeft Piaggio ook over nagedacht. Het voorwiel doet in praktijk het meeste remwerk. Daarom is er gekozen voor een groot voorwiel (16 inch) en een grote remschijf. De ABS functie (anti blokkeer systeem) maakt het mogelijk om de remhendel vol in te knijpen zonder dat er gekke dingen gebeuren. Het ABS systeem voorkomt namelijk dat de wielen kunnen blokken. Hierdoor sta je niet alleen sneller stil maar voorkom je ook een lelijke glijpartij. Verder is er ook aan led dagrijverlichting gedacht. Dit staat niet alleen mooi, maar je bent er ook beter zichtbaar door in het verkeer.

 

Piaggio Liberty S iGet 125 ABS kopen

Zoek je een betrouwbare motorscooter voor het dagelijkse woon/werkverkeer dan moet je de Piaggio Liberty S iGet 125 ABS kopen. Naast het fantastische design, ga je veel plezierige kilometers kunnen maken op deze scooter. Het hoge zit- en rijcomfort maken van elke rit een zeer aangename rit.

De Liberty S 125 kopen op afbetaling is bij Fast en Furious scooters ook geen enkel probleem. Wij hebben een flexibel afbetaling programma (lease) waarbij je kunt kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Tussentijds aflossen mag altijd en kost niets extra’s. Wil je er ook meteen een goede helm, slot of andere optie of accessoire bij? Ook dat is mogelijk.

Bij ons kun je de scooter zowel afhalen bij een van onze service locaties, als thuis laten bezorgen.