Voordeel scooter kopen

Wil je een echte voordeel scooter kopen? Dan heb je de juiste online scooter webshop gevonden. Fast & Furious heeft namelijk veel voordeel scooter modellen met een sensationeel lage prijs! Bij ons kun je de scooter ook op afbetaling kopen, thuis laten bezorgen en verzekeren! Alles is mogelijk. Voordeelscooters koop je natuurlijk bij ons.

Voordeel scooter modellen

Wij hebben verschillende voordeel scooter modellen en verkopen deze onder een verschillende merknaam. Technisch en qua design zijn ze vaak hetzelfde, alleen het logo is anders en de prijs een stuk voordeliger.

Senzo Balance

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
1.899,95 1.399,95
Lease vanaf € 32,55 p/m
Betaal 3x € 478,32 via logo iDEAL IN3

Modelnamensenzo-scooters

In scooterland zijn er veel modelnamen die erg op elkaar lijken of zelfs helemaal overeenkomen. Vaak gaat het dan ook om dezelfde modellen. Een greep uit onze voordelig geprijsde modellen lees je hieronder terug.
 

Voordeel scooter Urban

De voordeel scooter Urban is de IVA Jet. Dit is een fijne stadsscooter welke een grote wendbaarheid heeft. Hij heeft sportieve looks en laat zich eenvoudig besturen. Je kunt kiezen uit 4 kleuren en de prijs voor de bromfiets en snorfiets uitvoering zijn hetzelfde.
 

Voordeel scooter SP50

De voordeel scooter SP50 is de IVA Ygo. Lekker compact met een populair design. Hierop mag je zeker gezien worden. Zijn lage prijs en brandstofverbruik maken hem een echte voordeelscooter. Hij is beschikbaar in 4 mooie kleuren en ook te leasen voor slechts 17 euro per maand.
 

Voordeel scooter Grace

De voordeel scooter Grace is de Turbho RB-50. Het retro model is een beetje eigenzinnig en gedurfd. De Italiaanse kenmerken zijn zeker aanwezig. De voorzijde heeft bovendien wat weg van de welbekende Vespa Primavera (voorheen Vespa LX). Het geribbelde zadelmotief is zeer kenmerkend voor de jaren ‘60. Ook deze scooter is te koop in zowel brommer als snorfiets en leverbaar in 3 kleuren.
 

Voordeel scooter Retro GT2

De voordeel scooter Retro GT2 is de IVA Venice en is zeker een van de stoerste retro scooters die er te koop is. Met zijn brede chromen stuur en ronde koplamp heb je het idee dat je op een echte chopper rijdt. Dit geweldige design maakt elke rit een stijlvolle rit. Hij is zeer betaalbaar en in meerdere coole kleuren te koop, van koffiebruin tot zwart/wit. Ook deze scooter kun je kopen in een met- en zonder helm uitvoering.
 

Voordeel scooter Rivaluxsenzo-scooter-kopen

De voordeel scooter Rivalux is de IVA Lux 50 en is een kloon van de zeer bekende Vespa Primavera. Wat deze scooter standaard als extra heeft, t.o.v. de echte Vespa, is is een bagage rekje. Het compacte model en de handzame besturing zorgen ervoor dat iedereen snel vertrouwd raakt met deze scooter. Als een van de weinige scooters kun je deze in maar liefst 12 verschillende kleuren kopen waaronder karamel, roze en chocolade!
 

Voordeel scooter Rivalux S

De voordeel scooter Rivalux S is de Riva Sport S welke op een jaren ‘90 retro scooter lijkt. Zijn vierkante koplamp (afgekeken bij de Vespa Sprint) versterkt de retro look. Deze goedkope scooter kun je al leasen voor slechts 21 euro per maand! Kies uit een van de 4 kleuren en of je de snorscooter of bromscooter wilt hebben.
 

Scooter kopen op afbetaling

Wil je de (look-a-like) voordelig geprijsde scooter kopen op afbetaling dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt alle scooters bij ons ook gewoon in termijnen afbetalen. De prijzen zijn sen-sationeel laag en zo heb je al een scooter vanaf 15 euro per maand. Ook voor een goed slot kun je bij ons natuurlijk terecht. Thuisbezorgen kost slechts 49,95 euro en afhalen kan bij een van onze afhaallocaties.