IVA Lux retro scooter

De IVA Lux is een moderne en trendy retro scooter die van alle gemakken is voorzien. Je kunt de IVA Lux kopen als een standaard en als een extra sportieve uitvoering. Beide zijn ze schitterend en voorzien van een zuinige en efficiënte 4-takt motor. Zelfs een anti diefstal beveiliging is standaard aanwezig!

Verschil tussen IVA Lux en IVA Lux S

Wij hebben zowel de IVA Lux als IVA Lux S. Beide scooters hebben dezelfde technische specificaties, maar verschillen qua uiterlijk van elkaar. Zoek je een goedkope 2-persoons scooter, dan moet je de IVA Lux kopen. Zoek je een sportieve uitvoering welke meer op alleen de bestuurder is gericht, dan moet je de IVA Lux S kopen.

De normale Lux heeft een lang en redelijk vlak zadel welke meer geschikt is voor het rijden met iemand achterop. De S heeft een sportiever zadel welke meer op de bestuurder is gericht. Beide modellen beschikken over voetsteps om iemand achterop mee te nemen.

Bij de normale Lux welke overigens een ronde koplamp heeft, is een achterdrager aanwezig. Bij de S-uitvoering is er een rechthoekige koplamp aanwezig en een sportieve achterbeugel in plaats van een achterdrager. Ook zijn de beschikbare kleuren verschillend van elkaar. De S is namelijk (momenteel) alleen in de mat zwarte kleur beschikbaar.

25km snorscooter en 45km bromscooter

Beide modellen zijn zowel verkrijgbaar als bromscooter (45) en snorscooter (25). Het verschil is de snelheid, de kleur van de kentekenplaat (geel/blauw), en de helmplicht. Zoals je waarschijnlijk al weet moet je bij een bromscooter een helm dragen. Bij de snorscooter is dit niet verplicht.

Opvoeren is mogelijk, zowel bij de 25km- als 45km versie. Opvoeren is iets wat optioneel te kiezen is in de accessoirelijst. Hierbij kun je uit verschillende snelheden kiezen, en het mooie is dat de garantie gewoon behouden blijft (wanneer je het bij ons laat doen).

Technische zaken

Qua techniek kun je de IVA scooter een moderne scooter noemen. Natuurlijk zie je al aan de moderne retro looks dat hij helemaal van deze tijd is, maar qua techniek is hij dat zeker ook. Een schijfrem op het voorwiel is bijvoorbeeld standaard, en voldoet het motorblok aan de nieuwe strenge EURO4 norm. Het 4-takt motorblok is bovendien erg zuinig en haalt een verbruik van rond de 1 op 50. Met een volle tank leg je ongeveer zo’n 300 kilometer af! Rijden kan gewoon op Euro95 autobenzine en apart olie bijvullen is met dit model verleden tijd.

Qua opties is er heel veel keuze. Neem maar eens een kijkje in de optielijst! Een USB aansluiting is een van deze opties, net als een windscherm of een valbeugelset. Zelfs een alarm of GPS tracker is mogelijk. Opties kun je tevens op afbetaling aanschaffen waardoor je uitgave een stuk minder groot is.

IVA Lux of IVA Lux S kopen

Bij ons kun je voordelig de IVA Lux of IVA Lux S scooter kopen. De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten en kenteken. Je kunt er dus meteen mee wegrijden. Alleen de verzekering moet je zelf nog even regelen. Ook dit kan bij ons! Voor de levering kun je kiezen uit thuisbezorgen of afhalen. Thuisbezorgen doen wij door heel Nederland (inclusief de waddeneilanden) voor een vast laag tarief. Afhalen kan ook. Wij hebben namelijk door heel Nederland servicepunten zitten waar je langs kunt voor het afhalen van je nieuwe scooter, de garantie, en het onderhoud!

Met leasen betaal je in maandelijkse termijnen

Je kunt de IVA scooter ook kopen op afbetaling door te kiezen voor leasen. Zo betaal je de scooter af in 12, 24, 36, 48, 60, of 72 termijnen. Je bent direct de eigenaar van de scooter en lost voordelig af. Zelfs accessoires en opties waaronder bijvoorbeeld een helm of slot kun je hierin onderbrengen.