IVA Venice

Zoek jij een Italiaanse retro scooter met een robuust uiterlijk? Dan moet je de IVA Venice kopen! Met zijn brede stuur, royale zadel en chromen details trekt hij veel bekijks. Deze XL scooter is tevens geschikt voor de iets grotere bestuurders én voorzien van een injectie motorblok!

Een riante scooter

De IVA Venice is een bijzondere verschijning. Dat komt door zijn royale afmetingen en looks. De Venice kun je gerust een XL scooter noemen want het stuur is breder dan gemiddeld en het zadel een stuk groter. Het zitcomfort is echt uitstekend net als het rijgedrag. Als je op deze scooter zit dan heb je het gevoel dat je op een chopper rijdt.

Uitstekend geschikt voor 2 personen

Ook is er voldoende ruimte voor een passagier welke heerlijk kan zitten vanwege de rugsteun. De IVA Venice is uitgevoerd met veel chromen elementen welke hem een chique uitstraling geven. Aan de voorzijde is een grote ronde koplamp aanwezig welke op het stuur bevestigd is. De richtingaanwijzers zijn aan de voorzijde in de brede body opgenomen. Aan de achterzijde steken deze iets uit maar vallen ze nog binnen de lijnen van de scooter waardoor ze niet kwetsbaar zijn.

Veel bergruimte

Onder het zadel is veel opbergruimte aanwezig. Hier kun je bijvoorbeeld een tas of slot in opbergen. Koop je de bromscooter waarbij de helmplicht van toepassing is, dan kun je mooi het slot onder het zadel opbergen. Met de sleutel kun je de zadelvergrendeling ontgrendelen en het zadel vervolgens omhoog klappen. Zo kom je eenvoudig bij de brandstofvulopening en de bagageruimte.

Het technische gedeelte

Deze prachtige retro scooter welke de naam Venice draagt, is voorzien van een vernieuwd (GY11) 4-takt motorblok welke voldoet aan de nieuwe Euro4 emissienorm. De 4-takt technologie is betrouwbaar en vooral erg zuinig. Het blok is tevens voorzien van injectie wat hem zuinig en krachtiger maakt. Zo kun je profiteren van een laag brandstofverbruik (1 op 40), en heb je meer kracht bij lage toeren. De IVA Venice beschikt over een tankinhoud van 4,5 liter. Met een volle tank zou je dus ongeveer 180 kilometer kunnen afleggen! Bovendien tank je gewoon euro95 benzine en hoef je geen apart oliereservoir meer bij te vullen. Het vernieuwde GY11 motorblok heeft een langere levensduur gekregen omdat de smering en koeling zijn verbeterd ten opzichte van het vorige type motorblok. Verder beschikt het voorwiel over een remschijf zodat je over nog meer remkracht beschikt. Het achterwiel is uitgevoerd met de standaard trommelrem welke prima voldoet.

IVA Venice kopen

Wil jij goedkoop een retro scooter kopen dan moet je beslist voor de IVA Venice gaan. Hij is er in 3 bijzonder mooie kleuren waaronder mat zwart, glans zwart, en wit. Ga jij voor de 25km snorscooter of voor de 45km bromscooter? Mocht je voor de bromscooter gaan, dan kun je tevens bij ons een helm meebestellen!

Kopen op afbetaling door te leasen

Wil je de IVA Venice kopen op afbetaling dan kan dat natuurlijk ook! Bepaal zelf in hoeveel termijnen je dat doet. Hierbij kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen. Meer termijnen betekent een lager maandbedrag. De IVA Venice leasen kan al vanaf 26 euro per maand! Ook opties en accessoires van windscherm tot helm kun je in de afbetaalregeling meenemen.