Turbho RB-50 kopen

De Turbho RB-50 is een volledig nieuwe trend als het gaat om het rijden op een retro scooter. Bij veel mensen zijn de verschillende modellen van Vespa erg bekend. Maar omdat dit scooters zijn die vaak een erg hoge aanschafprijs hebben, hebben wij daar bij Fast & Furious nu een oplossing voor. Het is helemaal niet nodig om veel geld uit te geven aan een retro scooter. Tegenwoordig zijn er ook andere fabrikanten die voor een zeer scherpe prijs dergelijke scooters aanbieden. Daardoor zijn deze scooters nu toegankelijk geworden voor een veel groter publiek! De Turbho RB-50 is hier een perfect voorbeeld van.  
Deze retro scooter heeft een adviesprijs van €1499,- maar wij bieden deze scooter nu tijdelijk aan voor slechts €1274,-! Dat is dus een flinke korting van maar liefst €225,-! Natuurlijk is het ook mogelijk de Turbho RB-50 te leasen. Een Turbho RB-50 leasen kan al vanaf €29,- per maand. Daar naast kunnen wij de scooter al thuis bezorgen vanaf €49,95. Het transport is daarnaast verzekerd, waardoor eventuele schade tijdens het transport altijd netjes gedekt wordt.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Turbho RB-50

 
1.724,95
Lease vanaf 31,57 p/m
Betaal 3x 589,36 via logo IN3 capayable
13879 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Kenmerken van de Turbho RB-50

Deze retro scooter van Turbho is verkrijgbaar in drie mooie verschillende kleuren. De RB-50 is verkrijgbaar in blauw, grijs en zwart. Omdat de RB-50 voorzien is van mooie 12 inch wielen en slechts 89 kilo weegt, ligt deze fijn op de weg. Vanwege de zuinige luchtgekoelde 50cc 4 takt motor is het verbruik slechts 1:40 waardoor je meer dan genoeg kilometers kunt afleggen met een volle tank benzine. Aan de voorkant is de scooter voorzien van een stevige schrijfrem, terwijl aan de achterkant een trommelrem zit. Bij Fast & Furious is de Turbho RB-50 binnen ongeveer 2 weken leverbaar. Natuurlijk wordt de scooter geleverd met 2 jaar garantie zodat je verzekerd bent van veel rijplezier.