IVA Jet

Compact, sportief en bijzonder laag geprijsd, dat is de IVA Jet! Je kunt hem kopen in 4 trendy kleuren en hij is bovendien leverbaar in zowel een 25km snorscooter- als 45km bromscooter uitvoering. De topkoffer achterop is standaard inbegrepen. Erg handig wanneer je wat extra opbergruimte kunt gebruiken. Dankzij het lage brandstofverbruik is deze scooter ook goedkoop in de kosten per gereden kilometer.

Compact design

De IVA Jet heeft een compact design. Daardoor is hij lekker handzaam en wendbaar in het drukke stadsverkeer. Manoeuvreren in kleine straatjes is hiermee kinderspel. Het compacte design zorgt er tevens voor dat je makkelijk op en af kunt stappen.

 

Sportieve vormgeving

Modern en sportief vormgegeven is de IVA Jet zeker. Naast de sportieve lijnen beschikt de scooter ook over 10 inch grote 5 spaaks sportvelgen. Het voorwiel is voorzien van een schijfrem en daarmee beschik je tevens over extra remkracht. Het achterwiel is wel uitgevoerd met een standaard trommelrem zoals bij de meeste scooters.

 

Lage prijs

Wil je een goedkope scooter kopen dan is de IVA Jet een echte aanbeveler. Voor deze prijs ga je niet snel een andere mooie en goede scooter vinden. Uitbreiden met leuke opties en accessoires is geen enkel probleem, want er zijn er een heleboel waaruit je kunt kiezen. Opties monteren wij helemaal gratis. Je betaalt dus alleen voor de onderdelen! Kies uit een handig windscherm, winterbanden, een alarm of zelfs een 12 volt aansluiting. Door deze 12 volt aansluiting is het mogelijk om een navigatiesysteem aan te sluiten. Ook een smartfoon opladen onderweg is mogelijk.

 

Laag brandstofverbruik

Zoek je een scooter met een laag brandstofverbruik dan is de Jet ook erg interessant. Het verbruik ligt namelijk rond de 1 liter per 40 gereden kilometers. De efficiënte 4-takt motor, welke voldoet aan de strenge Euro4 emissienorm, is bovendien voorzien van een kickstart en elektrische start!

Het vernieuwde GY11 motorblok is voorzien van injectie en dat is mooi meegenomen. Injectie zorgt namelijk voor betere prestaties wat het rijden ten goede komt. Het vermogen komt beter tot zijn recht, en daardoor is hij ook bij lagere toeren krachtiger geworden. Het nieuwe GY11 motorblok gaat tevens beter om met smering en koeling waardoor hij minder slijtagegevoelig en nog betrouwbaarder is. Zowel voor korte- als lange afstanden is deze goedkope scooter een goede keus.

 

Kleuren en uitvoeringen

IVA heeft de Jet in 4 kleurstellingen beschikbaar gemaakt. De beschikbare kleuren zijn rood, wit, zilver en zwart. Daarnaast kun je de scooter kopen als bromscooter en als snorscooter. De bromscooter rijdt 45km per uur en de snorscooter 25km per uur. Bij een snorscooter hoef je bovendien geen helm te dragen.

 

Opbergruimte onder het zadel

Onder het zadel is een leuke opbergruimte aanwezig. Daarnaast is er ook een topkoffer aanwezig waar je nog meer spullen in kunt opbergen. Een helm, slot en regenkleding meenemen is dus geen enkel probleem.

IVA Jet kopen

Wil je een goedkope scooter, dan moet je zeker de IVA Jet scooter kopen. Niet alleen in aanschaf is hij bijzonder laag geprijsd, maar ook de kosten per kilometer zijn bijzonder laag. Met een volle tank van zo’n 6 euro kun je ongeveer 170 kilometer rijden.

Extra voordelig leasen

De IVA Jet kopen op afbetaling kan bij ons ook natuurlijk. Daarbij kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Hierdoor ben je niet in een keer een hoop geld kwijt maar verspreid je de kosten. Wil je extra opties of accessoires, dan kun je deze ook onderbrengen in het leaseprogramma.

 

Afhalen of bezorgen

In Nederland hebben wij meerdere afhaal- en servicepunten. Grote kans dat er bij jou in de buurt ook een punt zit. De scooter laten thuisbezorgen is natuurlijk ook geen enkel probleem.