Piaggio Liberty

Wil je een scooter van topkwaliteit dan moet je zeker de Piaggio Liberty kopen. De verfijnde techniek is uiterst betrouwbaar en bovendien rijdt de Liberty als geen ander. Zijn soepele vering en besturing maken deze scooter ieders vriend.

Piaggio Liberty EURO4

Aanbieding is nog 1 dag geldig
2.919,95 2.799,95
Lease vanaf 51,24 p/m
Betaal 3x 956,65 via logo IN3 capayable

Design

De Liberty heeft een erg mooi en verfijnd Italiaans design. De verfijning vind je in bijna elk onderdeel terug. Een Piaggio scooter herken je meteen omdat op kwaliteit en design niet bezuinigd wordt. Welke kleur scooter je ook koopt, ze zijn allemaal even bijzonder. De kleurencombinaties zijn trendy en helemaal van deze tijd. Van welke kant je deze scooter ook bekijkt, overal zijn sportieve elementen in teruggebracht. Hij lijkt niet alleen snel, hij is het ook!

Grote wielen

Waardoor de Piaggio Liberty opvalt zijn de grote wielen. Aan de voorkant heeft hij een 16 inch wiel en aan de achterkant een 14 inch. Grote wielen heeft een voordeel. Hoe groter de diameter van het wiel, hoe groter het contactoppervlak met het wegdek. Met andere woorden heb je dus meer grip. Niet alleen bij het remmen is dat een voordeel maar ook bij het snellere bochtenwerk en bij nat en glad weer. Een extra pluspunt wat de veiligheid betreft. Ook is de Piaggio Liberty beter geschikt voor de iets langere bestuurders vanwege de wat grotere wielen. Bij deze scooter heb je beenruimte en opbergruimte genoeg.

Comfort

Heerlijk toeren met de Piaggio Liberty. Voor lange afstanden is hij zeker geschikt. Zoek je een scooter voor het dagelijkse woon- werkverkeer dan moet je beslist de Piaggio Liberty kopen! Zowel aan de voor- als achterzijde is de vering soepel waarmee oneffenheden in het wegdek goed geabsorbeerd worden. De zithouding is perfect en het zadel zit heerlijk.

Liberty S 2016 model

De Liberty S 2016 is het nieuwe model van Piaggio en onderscheidt zich met een super zuinige 4-takt injectie motor. Een normale 4-takt scooter haalt een verbruik van maximaal 1 op 40. De injectie techniek, die is toegepast bij de Liberty S 2016, maakt de scooter nog zuiniger. Het is de fabrikant dan ook gelukt om een verbruik van 1 op 60 te halen. Nog meer kilometers rijden dus op 1 liter benzine. Hiermee is de S 2016 dus 50% zuiniger.

De injectietechniek heeft nog meer voordelen want startproblemen zijn verleden tijd. Er is namelijk een brandstofpomp aanwezig en de brandstof wordt rechtstreeks in de cilinder geïnjecteerd. Hierdoor start de scooter niet alleen sneller maar is ook het brandstof verbruik lager en zijn de prestaties beter. Ook bij lage toeren is er meer vermogen beschikbaar.

Piaggio Liberty kopen

Zoals je net al hebt kunnen lezen is deze scooter uit het topsegment een fantastisch scooter en geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt de Piaggio Liberty kopen en leasen. Het leasen betekent eigenlijk ‘kopen in termijnen’. Je betaald een vast maandbedrag voor een looptijd naar keuze. De looptijd kan tussen de 36 en 72 maanden zijn. Meer aflossen kan altijd en is kosteloos.

Een Piaggio Liberty leasen kan al vanaf 36 euro per maand! Ook kun je meteen diverse opties en accessoires mee bestellen en onderbrengen in de afbetaal regeling. Zo kosten alle extra’s je niet direct een hoop extra.

Laten thuisbezorgen

Laat je Piaggio Liberty scooter thuisbezorgen voor slechts 49,95 euro, of kom hem gratis afhalen in een van onze afhaalpunten in Nederland. Genoeg redenen dus om je Piaggio Liberty scooter te kopen bij Fast&Furious!