BTC Tres scootmobiel

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 499,05
(Nog 1 dag en 14 uur)
Adviesprijs: 1.999,00
Onze prijs: 1.499,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scootmobiel opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.499,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 512,48 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scootmobielen

 • (scootmobiel) omschrijving

  BTC Tres - elektrische scootmobiel met 3 wielen

  Ben je op zoek naar een elektrische scootmobiel met 3 wielen, dan hebben wij een mooie aanbieding voor je! De BTC Tres kun je eigenlijk wel hét perfecte gehandicaptenvoertuig noemen, hij is goedkoop en ziet er ook nog eens prachtig uit. De stoel zit heerlijk, en er zitten een paar goede remmen op. Je kunt er zelfs 25km per uur mee! Met dit model mag je ook op de stoep rijden (6km p/u) en een kenteken is niet nodig. Je hoeft hem dus alleen te verzekeren.

  Geen saaie scootmobiel

  Wil je een scootmobiel kopen die er niet direct uitziet als een saai gehandicaptenvoertuig? Dan moet je beslist BTC Tres kopen. Aan de voorkant ziet hij eruit als een normale trendy scooter. Het verschil tussen een normale scooter en de Tres is dat hij beschikt over een luxe zetel met armleuningen, twee achterwielen heeft, en voorzien is van een krachtige elektromotor.

  Voordelen van de Tres

  De BTC Tres is bij uitstek het beste vervoersmiddel voor de mindervalide mens. Het grote voordeel is dat hij een veel hogere topsnelheid heeft. Veel scootmobielmerken zoals Sterling, Strider, Invacare of Afikim hebben een scooter op de markt die niet veel harder kunnen dan 15 kilometer per uur. De Tres van BTC haalt maar liefst 20km per uur en dat is een heel stuk sneller. Hij mag alsnog gewoon op de stoep rijden, als je maar niet sneller dan 6km per uur rijdt, en hij valt onder de categorie gehandicaptenvoertuigen en daarmee is een kentekenplaat niet nodig, alleen een verzekering.

  Met 20 kilometer per uur kun je in veel kortere tijd grotere afstanden afleggen. Zo kom je eenvoudig op plekken die voorheen een stuk lastiger te bereiken waren. De scooter ligt erg stabiel op de weg en met een helling tot 12% heeft hij weinig moeite. Echt het ideale scootmobiel voor een zeer concurrerende prijs.

  Geringe afmetingen

  De BTC Tres is 144cm lang, 68cm breed, en 107cm hoog. Daarmee is hij 3 cm breder dan de bekende Sterling Elite en 10cm smaller dan de Strider Midi 4. Door een winkel heen rijden is dus wat zijn formaat betreft geen enkel probleem. Ook door een normale deuropening past hij probleemloos. Bovendien is hij 100% elektrisch en mag daarmee ook indoor gebruikt worden, dus ook in winkels. Achteruitrijden kan hij ook waarbij een waarschuwingsgeluid wordt afgegeven. Vanwege de elektromotor is hij bovendien fluisterstil.

  Groot bereik

  Bij de Tres kun je kiezen uit 2 verschillende accu’s, namelijk een loodaccu (60V 23Ah) en een Lithium accu (60V 23Ah). De loodaccu is goedkoper, maar het actieradius is ook een stuk kleiner. Met de loodaccu haal je ongeveer 20 kilometer. Met de lithium accu kun je een goede 50 kilometer rijden. Daarnaast kun je de loodversie ook sneller en vaker opladen. De levensduur is dus beter.
  Er zijn wel een aantal factoren die invloed hebben op het actieradius, zoals dat bij ieder elektrisch voertuig het geval is. Het lichaamsgewicht, de tegenwind, en de snelheid die je ermee rijdt, hebben dus invloed.

  Geen rijbewijs of kentekenplaat

  Aangezien de Tres onder de categorie gehandicaptenvoertuigen valt, en hij sneller kan dan 10km per uur, zijn er een aantal voorwaarden van toepassing. Als voorbeeld moet je minimaal 16 jaar oud zijn om deze scooter te mogen besturen. Op de stoep mag je niet harder dan 6 kilometer per uur rijden. Gelukkig is er een schakelaar om de maximumsnelheid te beperken zodat je niet te hard gaat.

  Je mag zowel op de stoep komen, het voetpad en op het fietspad. Indien het fietspad op de rijbaan aanwezig is mag je ook deze betreden. Een bromfietsrijbewijs of kentekenplaat is niet nodig, alleen een WA verzekering! Omdat hij 100% elektrisch is, en een geringe afmeting heeft, mag je er ook de winkel mee betreden.

  De elektromotor en accu

  De elektromotor op de BTC Tres heeft een vermogen van 1000 Watt en is borstelloos. Borstelloos wil zeggen dat hij geen koolborstels heeft die kunnen slijten. Een onderhoudsvrije motor dus! Er is een 60 volt 23 Ah Lood accu aan boord welke zich in 6 tot 8 uur laat opladen. Het voordeel van een Lithium accu is dat hij licht van gewicht is en daardoor is het totaalgewicht van dit scootmobiel slechts 120 kilogram, en hij is geschikt voor personen tot 150 kilo.

  BTC Tres kopen

  Bij Fast en Furious kun je de BTC Tres kopen voor een verrassend lage prijs, en heb je hem bovendien snel in huis. Thuisbezorgen doen wij voor een vast laag bedrag ongeacht de woonplaats. De enige vereisten zijn dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn om hem te besturen en meer dan een verzekering is niet nodig. Er is dus geen kenteken of rijbewijs nodig!

  Scootmobiel leasen

  Je kunt deze scootmobiel leasen voor een laag bedrag per maand. Leasen betekent kopen op afbetaling en daarmee wordt het volledig jouw eigendom. Leasen kan in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Kies je een langere looptijd, dan ben je per maand dus goedkoper uit.

  Terug naar de scootmobiel
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  BTC Tres - elektrische scootmobiel

  Motor type 1000w Borstelloos
  Type Accu Lood batterij of Lithium*
  Accu capaciteit 60V 23AH
  Max. Laadtijd 6-8 uur
  Garantie op Accu 12 maanden
  Afmetingen (mm) 1440x680x1070
  Wielbasis (mm) 1100
  Bandenmaat / type 3.0-10 Tubeless
  Remmen Voor / Achter Trommel/ Trommel
  Snelheid (KM/H) 20km/h
  Actieradius (KM) 30 Lood / Lithium 50 KM
  Netto gewicht (KG) 120
  Maximaal toelaatbaarheid (KG) 150
  Maximale helling 12%
  Het aantal laadcycli van de batterij: 500 lood / lithium 2000

  Klik hier voor de complete handleiding van de BTC tres scootmobiel

  *Meerprijs

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (6)
  BTC Tres scootmobiel
  Recensie 1 tot en met 6 (van de 6 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: dinsdag, 15 februari 2022
  Begrijp niet helemaal waarom deze Tres de helft kost van sommige andere merken. Rijdt toch goed en gewoon garantie, Niet nodig gehad maar Fast & Forius schijnt een betrouwbare firma te zijn. Gaat wel erg snel, opletten is gewenst. Voor lange afstanden wel ideaal.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 13 maart 2021
  Blij met de scooter, prima prijs kwaliteit verhouding.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 03 november 2020
  Pas deze scootmobiel gekocht voor mijn tante, ze wilde eerst plaatselijk een scootmobiel kopen maar die was veel duurder. Met li-ion accu was deze nog steeds veel goedkoper. Netjes rijklaar gemaakt, al het papierwerk in orde en helemaal compleet afgeleverd. Mijn tante is er enrom happy mee, bedankt voor de goede service
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 09 augustus 2020
  Via de zorg gevraagd naar een scootmobiel maar die konden niets voor me betekenen. Via internet deze winkel gevonden en de BTC Tres gevonden. Veel goedkoper dan ik gedacht had en rijdt heerlijk! Wel de luxere accu besteld, die rijdt veel verder en laad beter op. Makkelijk sturen en heel veilig om mee te rijden. Echt een aanrader dus.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 14 december 2018
  Het is een geweldig fijne scootmobiel, rijdt een lekker tempo (22/23km/p uur) De spiegels steken iets buiten het stuur uit, waardoor je goed moet opletten met inparkeren in smalle ruimte . Ik ben super tevreden met mijn aankoop
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 09 november 2018
  Ik heb vandaag mijn Tres geleverd gekregen , wat een heerlijke scootmobiel, wel even wennen na een aantal jaren een "gewone"scootmobiel gereden te hebben . Hij zit heerlijk rijdt lekker door , alleen een minpuntje is dat er, nog, geen stokhouder bij te bestellen is, hij schijnt er wel aan te komen , kortom ......een toppertje
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel