BTC Tri e-Cruise scootmobiel

 beoordeeld
Voordeel: 700,00
(Nog 4 dagen en 12 uur)
Adviesprijs: 2.299,00
Onze prijs: 1.599,00
(incl opties en BTW)
Klik hier voor productbeschrijving

Kies uw custom scootmobiel opties

Kleur
Kies de gewenste kleur.
Rijklaarmaken
Rijklaarmaak kosten zijn de afleverkosten van de scooter.
Kettingslot
scooter artVoor een diefstal verzekering heeft u ART goed gekeurd slot nodig.  
Windscherm
scooter windschermBied bescherming tegen o.a regen, wind, zand en vliegjes  
Alarm
scooter alarmvoorbeeld, selecteer uw gewenste model 
Verzekering
scooterverzerkering Prijs kunt u hier uitrekenen (prijs is afhankelijk van plaats en leeftijd)Wij kunnen u scooter WA, Diefstal en Casco verzekeren.
Onderhoudspakket
Zorg en zekerheid pakketten voor het onderhoud van je sooter, klik hier om meer te lezen.
Mandje
Overkapping (Regenscherm)
Dit scootmobiel regenscherm voor scootmobiel overkapping beschermt u tegen kou, wind, regen, sneeuw en zon. In de koude wintermaanden bent u met deze combinatie volledig beschut tegen de weersomstandigheden. Daarnaast is het regenscherm eenvoudig weg te halen en de overkapping beschemt u dan tegen kou, wind, zon en lichte regenscootmobiel-overkapping
Stokhouder
Stokhouder
Ook een stokhouder laten monteren kan zodat een wandelstok eenvoudig is mee te nemen. Kies hiervoor de optie “stokhouder”.
Muuranker ART4
Word geleverd incl bevestigingsmateriaal (bouten)muuranker-abus-art4
GPS Tracker
Korting op diefstal verzerkering en geen eigen risco bij unigarant met deze GPS tracker van ScootsecureDe inbouwkosten zijn eenmalig en maandelijks betaal je € 9,95 inclusief BTW. De betaling gaat uitsluitend per automatische incasso.Na de inbouw kun je online volgen waar je tweewieler is. Als je het wilt, dan kunnen je vrienden je volgen op Facebook en Twitter.Bij diefstal bel je met onze meldkamer, waarna zij de opsporing zullen verzorgen. Eventueel wordt er een”scoot alert” op social media gezet.Lees hier snel meer
Peil zender
Korting op diefstal verzerkering en geen eigen risco bij unigarant met deze GPS tracker van ScootsecureDit signaal is niet te blokkeren, is overal makkelijk te plaatsen, werkt middels een ping functie zodat u de scooter altijd weer terug kan vinden.Abonnementskosten voor de dienstverlening van Loqater zender bedraagt ongeveer de helft van dat van een gecertificeerde GPS zender
Scooterhoes
Beschermt de hele scooter tegen het weer als deze buiten staan.scooterhoes
Windschermhoes
- GEEN SMELTENDE KM-TELLERS.
- BEHOUD VAN UW WINDSCHERM.winschermhoes
Beenkleed
beenkleedVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Handmofset
handmofsetuniverseel bescherming van u handen tegen rijd wind en regen.
Telefoon houder
scooter-telefoon-navigatie-houderWaterdichte telefoon of navigatie houder, selecteer het gewenste formaat.
Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.599,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Aantal
Of betaal 3x 546,33 via logo IN3 capayable
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scootmobielen

 • (scootmobiel) omschrijving

  BTC Tri e-Cruise scootmobiel

  Wil je een scootmobiel kopen die er echt mooi uitziet en bovendien heerlijk rijdt? Kies dan voor de elektrische BTC Tri e-Cruise! Deze prachtige driewieler is praktisch, stevig, voorzien van een heerlijke luxe stoel met armleuningen, en haalt een snelheid van 20 kilometer per uur! Bovengemiddeld snel dus...

  Een trendy scootmobiel voor weinig geld

  Zoek je een trendy scootmobiel, dan moet je beslist de BTC Tri e-Cruise kopen. Zijn ronde en elegante vormen zorgen ervoor dat deze scooter een chique uitstraling heeft. Bovendien zit hij heerlijk en is hij razend snel.

  De Tri e-Cruise van BTC heeft een aantal voordelen ten opzichte van een doorsnee scootmobiel. Om te beginnen ziet hij er prachtig uit, en dat kan niet van alle scootmobielen gezegd worden. Hij beschikt over 10 inch wielen en dat is een stuk groter dan bij de gemiddelde scootmobiel. Hierdoor heb je veel grip op het wegdek en daarmee wordt de remweg ook korter. Je kunt sneller door de bochten, en staat dus ook sneller stil. Ook is de verlichting op en top in orde zodat je ook ‘s-avonds in het donker nog veilig op pad kunt.

  Sneller dan de doorsnee scootmobiel

  De BTC Tri e-Cruise heeft een topsnelheid van 20 kilometer per uur. Dat is een stuk sneller dan bijvoorbeeld de Pride Victory met 11,5 km p/u, de Invacare Leo met 8 km p/u, of Sterling Elite welke max. 15 km p/u haalt. Met de scootmobiel van BTC ben je dus sneller op bestemming, en sneller weer thuis.

  Rijbereik van ongeveer 50 kilometer

  Met een volle accu kun je ongeveer 50 kilometer rijden. Er zijn een aantal factoren die hier, net zoals bij alle andere scootmobielen, invloed op hebben. Denk aan het gewicht van de bestuurder, de route en denk daarbij aan een helling omhoog bijvoorbeeld, de tegenwind, de bandenspanning, en ga zo maar door. De fabrikant geeft een actieradius van 50 kilometer op. Houd er rekening mee dat dit altijd onder de meest ideale omstandigheden is gemeten.

  De Tri e-Cruise opladen doe je via het stopcontact. De laadtijd voor een lege accu bedraagt ongeveer 8 uur.

  Broertje van de Tres

  De Tri e-Cruise is het broertje van de BTC Tres welke ook een 3 wiel scootmobiel is. Qua uiterlijk verschillen ze wel wat maar qua specificaties komen ze dicht bij elkaar in de buurt. Waarmee de Tri-Cruise wel is uitgerust, en de BTC Tres niet, is de anti-wheely-bar en de stokhouder aan de achterkant. De anti-wheely-bar zorgt ervoor dat de elektrische scooter niet achterover kan kantelen wanneer het gewicht naar achter wordt verplaatst door bijvoorbeeld een hoge drempel te nemen.

  Maximumsnelheid instelbaar

  De BTC Tri e-Cruise is voorzien van een 800 Watt elektromotor welke efficiënt met energie omspringt. Daarnaast zijn er 2 standen welke je kunt inzetten als snelheidsbegrenzing. Je kunt het maximum dus op 15 km per uur instellen, maar ook op 20 km per uur.

  Voorwaarden en voordelen

  De enige voorwaarde waaraan je moet voldoen om op deze prachtige scootmobiel rond te mogen rijden is dat je minimaal 16 jaar oud bent. Het voordeel is dat een kenteken of rijbewijs niet nodig is. De scootmobiel van BTC valt namelijk in de categorie gehandicaptenvoertuigen en daarbij is slechts een WA verzekering vereist en geen kentekenplaat met alle kosten van dien.

  BTC Tri e-Cruise kopen

  Bij Fast en Furious kun je snel en eenvoudig de BTC Tri e-Cruise kopen. Extra opties monteren wij gratis! Wil je een USB aansluiting hebben, handvatverwarming of een andere optie? Kijk dan eens in de accessoirelijst wat de mogelijkheden zijn! Afhalen en thuisbezorgen zijn beide mogelijk.

  Voordelig scootmobiel leasen en per maand betalen

  Je kunt de BTC Tri e-Cruise kopen op afbetaling door hem te leasen. Met onze lease betaal je de scootmobiel in termijnen waarbij hij direct van jou is. Afbetalen kan in 12, 24, 36, 48, 60 en zelfs 72 maanden. Zo kun je voordelig gespreid betalen en direct genieten! Zelfs de verzekering kunnen we voor je regelen.

  Terug naar de scootmobiel
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  BTC Tri e-Cruise - elektrische scootmobiel

  Motor 800w
  Accu Lood, 60v 20Ah
  Laadtijd 8 uur
  Actieradius max. 50 km
  Snelheid 20km/u
  Remmen voor trommelrem
  Remmen achter trommelrem
  Wielen 10 inch

  Deze scooters is standaard voorzien van een anti-wheely-bar en stok-houder.

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (4)
  BTC Tri e-Cruise scootmobiel
  Recensie 1 tot en met 4 (van de 4 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: zaterdag, 29 augustus 2020
  Hello, I bought this scooter for my uncle in Holland. I have not seen it in real life but my family is very satisfied with the scooter and the service. Ordering was easy, delivery quick, service not yet required
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 20 oktober 2019
  Met een PGB kan het lastig zijn een scootmobiel of iets ander op afbetaling te kopen. Gelukkig kon het hier wel, nu dus deze scootmobiel gekocht. Voor het geld echt de moeite waard, ben er heel gelukkig mee. Bestellen ging makkelijk, geen hulp nodig gehad
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 06 oktober 2019
  De champagne kleur trok me direct aan. Dat is natuurlijk niet het voornaamste bij een scootmobiel maar het oog wil ook wat. Verder een wat spartaanse uitvoering maar daardoor heel eenvoudig te bedienen. Voor deze prijs mag je niets meer verwachten. Liever minder tierlantijnen en goede kwaliteit dan opties die kapot kunnen gaan.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 03 oktober 2019
  Ik wilde eerst de Tres bestellen, ook van BTC. Maar die heeft geen ‘wheely bar’ en kan sneller omkantelen. Dat was voor mij wel een reden om toch deze Tri te bestellen. Tot zover een zeer goede aankoop, rijdt soepel en snel. Sturen gaat eenvoudig, laden doe ik in de nacht. Lijkt veel op een snorscooter maar dan met een extra wiel.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 60 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 72 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Lease bedrag voor bromfiets, scooter, scootmobiel of e-bike
  Met slot
  Met helm
  Overige Accesoires
  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel