BTC scootmobielen

Goedkoop een goede elektrische scootmobiel kopen? Kies dan voor BTC! De BTC scootmobielen hebben namelijk een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Bovendien kun je per maand afbetalen zodat je geen grote investering hoeft te doen.
Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

BTC Tres scootmobiel

Aanbieding is nog 8 uur geldig
1.999,00 1.399,00
of lease al vanaf 25,60 per maand
155109 keer bekeken

BTC Tri e-Cruise scootmobiel

 
2.299,00 1.599,00
of lease al vanaf 29,26 per maand
130515 keer bekeken
Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

BTC scootmobiel modellen

Van BTC kun je twee scootmobiel modellen kopen. Dit is de BTC Tres en de BTC Tri e-cruise. Beide zijn geheel elektrisch en gemakkelijk op te laden. Het grote voordeel van de BTC scootmobielen is dat ze stevig zijn, uitstekend zitten, en heel stabiel zijn. Je kunt er zowel een winkel mee binnen als op het voetpad, fietspad, en de openbare weg.
 
 

Snelle scootmobielen

Veel scootmobielen hebben een topsnelheid van gemiddeld 10-12 kilometer per uur, en dat is niet voor iedereen snel genoeg. De scootmobielen van het BTC gaan daarentegen een stuk sneller. Ze halen maar liefst 20 kilometer per uur en daarmee kun je in korte tijd grote afstanden afleggen. Zowel op de openbare weg als op het fietspad kun je goed meekomen met het verkeer. Het onderstel heeft veel weg van een normale scooter, en daardoor rijden ze ook super prettig.
 

Schitterend om te zien

De elektrische scootmobielen van BTC zien er schitterend en modern uit. Ze zijn fraai afgewerkt en mooi vormgegeven waardoor ze echt van deze tijd zijn. Bovendien zijn ze rijkelijk voorzien van allerlei opties die het leven makkelijker maken. Denk aan de optie om achteruit te rijden wat handig is in de supermarkt of winkel, en een schakelaar om de maximumsnelheid te beperken. Ook dit is handig voor in de winkel of op het voetpad.
 

Regels voor een scootmobiel

Met een elektrische scootmobiel voel je je op de eerste plaats ontzettend vrij. Je mag er namelijk overal mee komen. Je mag zowel op de stoep rijden, op het fietspad (binnen- en buiten de bebouwde kom), en op de rijbaan waar bromfietsen ook mogen komen. Omdat deze scootmobielen een volwassen onderstel hebben, en een luxe stoel, voel je je niet alleen veilig, maar zit je ook heerlijk.
 
Een rijbewijs is voor deze elektrisch aangedreven driewielers niet nodig. Alleen aan de leeftijdseis moet je voldoen. Hiervoor moet je minimaal 16 jaar oud zijn.
 
Van parkeerproblemen heb je geen last want je mag namelijk met deze driewielscooter ook op een invalideparkeerplaats staan.
 

Verschil tussen de BTC Tres en de BTC Tri-Cruise

Het verschil tussen de Tres en de Tri e-Cruise is op de eerste plaats het uiterlijk. Beide zijn ze uitgerust met een krachtige elektromotor en een goed accupakket. De Tres heeft een 1000 Watt motor en de Tri e-Cruise een 800 Watt motor. Het motorvermogen is in beide gevallen ruim voldoende, maar wanneer je veel helling of bruggen in de buurt hebt, dan is de 1000 Watt Tres wellicht een nog betere keuze.
 
De Tri e-Cruise is tevens uitgerust met een stokhouder en een anti-wheely-bar welke voorkomt dat de scootmobiel te ver met de voorkant omhoog kan komen.
 
Een voordeel aan de BTC Tres is dat hiervoor ook een Lithium accu beschikbaar is welke je sneller kunt opladen, en waarmee je meer kilometers af kunt leggen.
 

Elektrisch scootmobiel kopen

Wil je een elektrische scootmobiel kopen, dan is een scootmobiel van het merk BTC een zeer goede keuze. Ze zijn zeer compleet, en uitgerust met een zeer comfortabele stoel met armleuningen. Beide hebben een handig bagagemandje achterop zodat je ook nog wat boodschappen kunt vervoeren. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten want ze zijn super goedkoop!
 

Betaal in 3 termijnen zonder rente

Is de uitgave in 1x te groot, dan kun je het bedrag ook spreiden over 2 maanden zonder dat je aan een afbetaalregeling met rente vast zit. Deze betaaloptie heet IN3.
 

Goedkoop een scootmobiel leasen

Wil je goedkoop een scootmobiel leasen, en die in maandelijkse termijnen afbetalen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Je kunt namelijk in 12, 24, 36, 48, 60, en 72 termijnen je scootmobiel betalen. Extra opties en updates kun je meenemen in de lease. Zodoende betaal je ook voor bijvoorbeeld een USB, LED verlichting, of handvatverwarming slechts een paar euro per maand extra.