Turbho ScooterTurbho_scooter_kopen

Wil je een Turbho scooter kopen? In onze online shop vind je alle modellen voor de laagste prijs! Een mooie scooter hoeft niet duur te zijn want je kunt meerdere modellen kopen voor nog geen 1000,- euro. Ook kopen op afbetaling is mogelijk, dit kan al vanaf 16,- euro per maand.

Prijs en kwaliteit

De Turbho scooter is een scooter met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ze rijden allemaal heerlijk en bieden je bovendien veel comfort. Wil je goedkoop een scooter kopen dan is dit merk zeker aan te bevelen. Dit scootermerk heeft een Chinese oorsprong wat inhoudt dat een aantal modellen je misschien heel bekend gaan voorkomen. Dit komt omdat de Chinezen graag populaire modellen namaken. Als voorbeeld is de RL-50 geïnspireerd door de Vespa Primavera, een van de meest bekende en verkochte scooters. Echter heeft een Chinese scooter niet de kwaliteit van de echte Vespa, maar daarentegen heeft deze ook een heel ander prijskaartje.

De modellen

Alle Turbho modellen zijn voorzien van een zuinig en efficiënt 4-takt motorblok. Je tankt gewoon de euro95 autobenzine en daarnaast hoef je ook geen olie meer in een apart reservoir bij te vullen zoals dat vroeger ging. De 4-takt techniek is namelijk vergelijkbaar met die van een auto welke ook over kleppen beschikt. De 4-takt technologie zorgt er mede voor dat het brandstofverbruik bijzonder laag is. Alle modellen zijn even zuinig en halen een verbruik van 1 op 40. Je kunt dus met 1 liter benzine 40 kilometer afleggen. Ook kun je alle Turbho scooter modellen kopen in een snorfiets en/of bromfiets uitvoering. Het verschil is dat een snorfiets (snorscooter) maximaal 25km per uur kan rijden en dat een helm dragen niet verplicht is. De bromfiets (bromscooter) kan 45km per uur rijden en het dragen van een helm is hierbij wel verplicht.

Turbho CS-50

De CS-50 van Turbho heeft een sportief design. Je kunt hem kopen in 3 kleuren waaronder wit, zwart en zwart/wit. Verder beschikt hij over 10 inch wielen en heeft hij een compact design. Hierdoor is hij goed te besturen en ben je lekker wendbaar.

Turbho CX-50

De CX-50 is een alledaagse scooter welke een klein beetje op de Piaggio Zip lijkt. Je kunt de CX-50 kopen in de kleuren rood, blauw, zwart en grijs/blauw. Ook dit model beschikt over 10 inch wielen en een compact design.

Turbho RB-50

De RB-50 is een echte retro scooter welke de looks heeft van een scooter uit de jaren ‘60. Echter is de techniek van nu waardoor je een vlotte en stille scooter hebt die bovendien heerlijk rijdt. Je kunt de RB-50 kopen in blauw, grijs en zwart.

Turbho RG-50

De RG-50 is een echte Italiaanse scooter met ook een retro look. Het brede stuur en riant grote zadel met rugsteun geven je direct het chopper gevoel. De RG-50 is afgewerkt met veel chromen details en beschikbaar in maar liefst 6 kleuren! Dit zijn antraciet, room wit, crème/rood, zwart, crème/groen en zwart/wit.

Turbho RL-50

De RL-50 van Turbho lijkt erg veel op de Vespa LX. Deze luxe retro scooter is bovendien in 2 uitvoeringen te verkrijgen, namelijk de RL-50 en de RL-50S. De ‘S’ is net wat luxer en beschikt over een fijn windscherm. De RL-50 en RL-50S zijn niet in dezelfde kleuren te verkrijgen. De RL-50 is er namelijk in het antraciet, donkerblauw, lichtblauw, mat bruin en zwart. De RL-50S is er in bordeaux, crème, groen en mat blauw.

Turbho RM-50

De RM-50 lijkt een beetje op een kruising tussen de Kymco Sento en Sym Mio. Daar bovenop heeft hij een Italiaanse retro teint. Een bijzonder model is het zeker waardoor het absoluut geen 13 in een dozijn scooter is. Je kunt de RM-50 kopen in antraciet, blauw, zwart/oranje en zwart/rood.

Turbho scooter kopen

Wil je goedkoop een scooter kopen dan moet je zeker gaan voor een Turbho scooter. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor verschillende opties zoals een windscherm, bagagedragers en zelfs een 12 volt aansluiting om je mobiel mee op te laden! Fast & Furious scooters biedt je bovendien de mogelijkheid om de Turbho scooter te kopen op afbetaling. Betaal eenvoudig in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen. Hoe meer termijnen, hoe lager het maandbedrag is. Zo kun je al voor 16 euro per maand een nieuwe scooter rijden.

Turbho Scooter

Een Turbho scooter is een retro scooter ontworpen voor iedereen. De eenvoudig te besturen Turbho scooters zijn te verkrijgen in diverse varianten. Geweldig om mee rond te toeren of te gebruiken voor woon en werk verkeer. De prachtige modellen van de Turbho zijn bijvoorbeeld de Turbho retro, Turbho City en nog veel meer. Altijd al een goedkope maar zeer stevige en moderne scooter willen hebben dat zit u goed met de Turbho scooter.

Turbho scooters

De Turbho scooter zijn fantastische scooters  die gecreëerd zijn uit passie! U heeft de keuze uit een tal van Turbho scooters allemaal te vinden in het Turbho overzicht. Het toegewijde team van Turbho zorgen ervoor dat de scooters uitstekend in de markt worden gezet. Een Turbho is namelijk meer dan alleen een scooter. Turbho is meer dan alleen een scooter op zich. Een aantal punten die het concept compleet maken is de ontwikkeling aan huis, een studio waar ieder design wordt getest en geprepareerd, een compleet uitgerust onderdelenmagazijn. Wat kunt u van ons verwachten als u de Turbho scooter koopt? Wij helpen u en staan klaar als het gaat om de onderwerpen klantenservice en aftersales. We zijn aangesloten bij een uitstekende scooterdealer netwerk waardoor de prijzen van bijvoorbeeld de Turbho scooters zo laag liggen. Fast Furious staat daarnaast bekent om de uitstekende service en hulp bij het uitzoeken van de perfecte scooter.

Turbho Scooter Kopen en Leasen

Een Turbho scooter kopen of leasen kan gemakkelijk bij Fast Furious scooters. U kunt de lease of koop bevestigingen in de online shop of bij ons in Alphen aan de Rijn. Bent u dus niet in staat om direct een flinke investering te doen dan kunt u kiezen voor een Turbho scooter leasen. Het grote voordeel van leasen is dat u direct de beschikking heeft over uw Turbho scooter maar de betaling vindt per maand plaats. U kunt met een maximale looptijd van 72 maanden zelf het maandbedrag bepalen. Heeft u hulp nodig bij het onderwerp Turbho scooter kopen en leasen dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via de e-mail, telefoon of chat. Wij streven ernaar om iedereen te voorzien van de perfecte scooter. Een Turbho scooter heeft u al vanaf €824 euro. Zoals we eerder hebben genoemd hebben wij een uitstekende band met de diverse leveranciers zodat de prijs heel laag kan blijven. Wij hebben een leaseplan ingesteld met een maximale looptijd van 72 maanden. Hiermee kunt u uw gewenste scooter dus gelijk in gebruik nemen en betaalt hiervoor een bepaald bedrag per maand. U kunt de Turbho scooter aanbetalen met een bedrag naar keuze en vervolgens wordt het restbedrag in termijnen betaald. De Turbho scooter kopen doet u dus eigenlijk over een iets langere tijd. Heeft u de gewensite Turbho scooter gevonden en hulp nodig bij de koop dan helpen wij u uiteraard. Wij vinden het belangrijk om u met een goed gevoel rond te laten rijden en u te helpen wanneer een eventuele reparatie nodig is. Bekijk de mogelijkheden van een Turbho scooter kopen en leasen. U kunt ons scooter blog volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste scooters.