De compacte en sportieve Turbho CX-50

De leuke instap modellen van Turbho in de City line zijn nu verkrijgbaar bij Fast & Furious. Omdat iedereen graag goed voor de dag wil komen er is nu de CX-50 4 takt van Turbho. De meeste vergelijkbare scooters van andere merken kosten al snel het dubbele. Of je deze scooter wilt komen bekijken in onze showroom zodat je een testrit kunt maken, of deze wilt bestellen via onze webshop, bij Fast & Furious helpen wij je graag verder. Je hoeft natuurlijk niet meteen het hele aankoopbedrag te betalen, want leasen is bij ons ook mogelijk. Zo kun je van de mogelijkheid gebruik maken om in maandelijkse termijnen de scooter af te betalen, maar er toch snel van te genieten. Maak vandaag nog de keuze om met deze prachtige scooter de weg op te gaan bij jou in de buurt!  

 

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Turbho CX-50

 
1.249,00 1.099,95
Lease vanaf 20,13 p/m
Betaal 3x 375,82 via logo IN3 capayable
20606 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Turbho stadsscooter

De city line van Turbho, waar de CX-50 ook onder valt, is de perfecte stadsscooter voor alle omstandigheden. Of je nu korte ritten maakt binnen de stad, of juist langere buiten de stad, de Turbho CX-50 is de ideale keuze en een leuke scooter voor weinig geld. Kenmerkend is het no nonsense uiterlijk welke gecombineerd is met maximale efficiëntie. De mooie 10 inch wielen, de stevige schijfrem aan de voorkant en de trommelrem aan de achterkant zorgen ervoor dat deze stadsscooter goed remt en altijd snel stil staat wanneer dat nodig is.  

 

Verschillende modellen van de Turbho CX-50

De Turbho CX-50 is in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo is er de snorscooter, met een maximale snelheid van 25km/h. Maar je kunt er ook voor kiezen om voor de bromscooter te gaan. Deze heeft dan ook een hogere topsnelheid, namelijk van 45km/h. Let er wel op dat je bij de bromscooter een helm moet dragen volgens de wet. Deze kun je natuurlijk altijd bestellen via onze webshop, of kopen in onze showroom in Alphen aan den Rijn.