Turbho CS-50, een goedkope scooter voor in de stad

Op zoek naar een voordelig geprijsde scooter voor in de stad? Lees dan eens verder over de Turbho CS-50 welke beschikt over een 4 takt motorblok. Deze CS-50 van Turbho heeft vele voordelen, die gecombineerd worden met een no nonsense uiterlijk. Ook ligt deze scooter van Turbho lekker op de weg vanwege zijn lage gewicht en 10 inch grote wielen. Aan de voorkant is de scooter voorzien van een krachtige schijfrem en aan de achterkant van een trommelrem. Er is een elektrische startmotor aanwezig voor een stukje extra comfort en als backup een kickstarter.  

Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

Turbho CS-50 4-takt

 
1.274,95
Lease vanaf 23,33 p/m
Betaal 3x 435,61 via logo IN3 capayable
18193 keer bekeken

Turbho CS-50 2-Takt

 
1.274,95
Lease vanaf 23,33 p/m
Betaal 3x 435,61 via logo IN3 capayable
7004 keer bekeken
Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

Zuinige scooter

Doordat de CS-50 4 takt voorzien is van een krachtige maar toch erg zuinige 4 takt motor, is het mogelijk vele kilometers af te leggen op een volle benzinetank. Vaak wordt een verbruik van 1:40 makkelijk gehaald met deze scooter bij normaal gebruik. Verschillende uitvoeringen van de Turbho CS-50 4 takt   Deze simpele no nonsense stadsscooter is bij Fast & Furious nu verkrijgbaar als snorscooter en als bromscooter. De snorscooter met de blauwe kentekenplaat heeft een maximum snelheid van 25km/h. Het voordeel van deze uitvoering is dat je geen helm op hoeft, waardoor het vooral met warm weer een erg fijn vervoermiddel is. Daarnaast blijft je haar goed in model zitten. Voor iedereen die graag een scooter wil kopen met een hogere topsnelheid, is er ook de bromscooter uitvoering. Deze heeft een gele kentekenplaat en heeft daarnaast een topsnelheid van 45km/h. Als je het niet erg vind om een helm te dragen, dan is dit misschien voor jou de beste keuze.  
Verder is de CS-50 4 takt scooter ook beschikbaar in verschillende mooie kleuren. Je kunt kiezen voor de kleuren wit en zwart. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een mooie combinatie van kleuren, speciaal voor iedereen die net een wat leuker uiterlijk wenst. In dat geval ga je natuurlijk voor de kleurencombinatie zilver met zwart. Bekijk meteen de verschillende mogelijkheden in onze showroom in Alphen aan den Rijn, of via onze webshop.