Turbho RL50 en RL50S

Je kunt de Turbho RL50 kopen in 2 verschillende uitvoeringen, namelijk de normale RL-50, en de RL-50S. In de basis zijn ze helemaal hetzelfde, maar als je goed kijkt dan zie je dat de “S” een sportiever karakter heeft. Het zadel is namelijk opgesplitst in twee delen wat voor zowel de bestuurder als passagier voor extra comfort zorgt. Er is een sportief laag windscherm gemonteerd welke het retro gevoel versterkt, en je tevens iets droger houdt tijdens een regenbui.

Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

Turbho RL-50 EURO4

 
1.700,00 1.349,95
Lease vanaf 24,70 p/m
Betaal 3x 461,23 via logo IN3 capayable
102400 keer bekeken

Turbho RL-50S EURO4

 
1.799,00 1.449,95
Lease vanaf 26,53 p/m
Betaal 3x 495,40 via logo IN3 capayable
40252 keer bekeken
Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

Luxe en goedkoop

De Turbho RL50 is een luxe en goedkope scooter. Het mag duidelijk zijn dat je veel scooter krijgt voor weinig geld. Het schitterende retro design waarover de scooter bezit komt je wellicht een beetje bekend voor. Het design is namelijk afgekeken van een bekend Italiaans topmerk. Wat veel scooters niet als standaard uitrusting hebben, en de RL50 en de RL50S wel is een 12 volt aansluiting waarmee je zeer eenvoudig een USB aansluiting kunt creëren. Je telefoon onderweg opladen is daarmee geen enkel probleem meer. USB is zeer universeel wat betekent dat je er nog veel meer apparaten op aan kunt sluiten. Zelfs een navigatiesysteem aansluiten wordt hiermee mogelijk gemaakt. Zo raak je onderweg nooit meer verdwaald.

 

RL50 en RL50S

Een ander luxe kenmerk waarover de RL50 en de RL50S van Turbho beschikken is de achter-klap-drager, in het chroom uitgevoerd. Niet alleen praktische voor het vervoeren van wat spulletjes, maar ook goed voor de looks! De sportvelgen en de chromen details maken het plaatje verder helemaal af.

 

Alleen, en met z’n tweeën

Voor de passagier zijn er uitklapbare voetsteps aanwezig waardoor je net wat lekkerder achterop zit. Ben je van plan om vaak iemand achterop te nemen, dan raden we je toch aan om de Turbho RL50S te kopen omdat het zadel bij dit model uit 2 aparte delen bestaat, en dat nét iets lekkerder zit voor de passagier.

 

Luxe retro scooter

Dat je met een luxe retro scooter te maken hebt zie je bijvoorbeeld ook terug aan het dashboard. Naast de standaard snelheidsmeter en kilometerteller, beschikken de modellen ook over een brandstofmeter, accumeter, en digitaal klokje zodat je altijd op tijd bent. Aan diefstalpreventie is ook gedacht. Het contactslot kan namelijk afgesloten worden met de achterkant van de sleutel, zodat potentiële dieven niet zomaar iets in het contactslot kunnen steken.

 

Prettig bestuurbaar, zuinig, en veilig!

Vanwege zijn geringe afmeting, is de scooter compact, en bijzonder prettig bestuurbaar. Op- en afstappen gaat voor iedereen moeiteloos. Ook het manoeuvreren in drukke kleine straatjes in de stad is voor de Turbho retro scooter geen enkel probleem. Op het onderdeel behendigheid scoor je met dit model een zeer dikke voldoende.

 

Om het verhaal compleet te maken is de Turbho RL50 standaard uitgerust met een remschijf op het voorwiel en voorzien van een efficiënte 4-takt verbrandingsmotor. Het verbruik ligt rond de 1 liter per 40 kilometer, en dat maakt het rijden lekker goedkoop! Een kickstart en elektrische start zijn standaard op de RL-50/RL50-S aanwezig.

 

Turbho RL50 / RL50S Kopen

Niet iedere scooter kun je kopen als snorscooter (25) en bromscooter (45), maar de Turbho RL50 gelukkig wel. Voor de prijs maakt de uitvoering niet uit, alleen voor de snelheid, want een snorscooter kan niet harder dan 25km per uur. Bij de bromscooter moet je een helm dragen want die kan 45km per uur rijden. Mocht je nog een helm nodig hebben, dan kun je die ook eenvoudig bij ons kopen!

 

Goedkoop leasen

Je kunt niet alleen goedkoop de Turbho RL50 kopen, maar je kunt hem ook kopen op afbetaling! Dat maakt het nog goedkoper want voor slechts enkele tientjes per maand kun je deze super gave scooter leasen. Ook een helm of andere opties en accessoires kun je meenemen in de scooterlease. Thuisbezorgen behoort tot de opties, maar afhalen van een van onze service vestigingen is ook mogelijk!