Turbho CS-50 4-takt

Klik hier voor productbeschrijving

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.049,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 358,41 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Turbho CS-50 4 takt

  De Turbho CS-50 is een basis model scooter speciaal ontworpen voor mensen met een lager budget, die toch willen genieten van de voordelen van een stadsscooter. De Turbho C-line, waar de CS-50 4 takt ook onder valt, zijn instapscooters voor een lage prijs, met een goede prijs kwaliteit verhouding. Omdat deze stad scooter al verkrijgbaar is bij Fast & Furious vanaf €824,- kan iedereen met een lager budget hier gebruik van maken. Het leasen van de Turbho CS-50 4 takt is al mogelijk vanaf €21,- per maand bij Fast & Furious.  

  Scooter voor in de stad

  De Turbho CS-50 4 takt is speciaal ontworpen voor de kortere ritten in de stad. Zo is de scooter met zijn korte wielbasis en 10 inch wielen erg wendbaar. Vanwege zijn lage gewicht ligt hij ook erg lekker op de weg en is hij eenvoudig te besturen. Dankzij de krachtige 4 takt motor is de 4 takt scooter van Turbho niet alleen zuinig, maar maakt deze ook nog eens weinig lawaai. Door de handige spiegels kun je al het verkeer om je heen goed in de gaten houden. Ook heeft deze stad scooter een duidelijke kilometerteller, benzine indicator, en indicatoren voor de verlichting en de richtingaanwijzers op het dashboard.  

  Kenmerken en verschillende uitvoeringen

  De spitse voorkant, lage opstap en duidelijke verlichting zijn typische kenmerken van een stadsscooter. Zo zie je dit ook duidelijk terug in het ontwerp van de Turbho CS-50 4 takt. De meegeleverde spiegels zijn een must in het stadsverkeer vanwege de drukte in de grote steden. Natuurlijk is deze stad scooter van Turbho zowel verkrijgbaar bij Fast & Furious als een snorscooter met een blauwe kentekenplaat, als een bromscooter met een gele kentekenplaat. De snorscooter uitvoering heeft een maximum snelheid van 25km/h en de bromscooter heeft een maximum snelheid van 45km/h. Daarnaast is de scooter in verschillende mooie kleuren verkrijgbaar, zoals wit en zilver. Tevens is het mogelijk de Turbho CS-50 4 takt te bestellen in de mooie kleurencombinatie zilver met zwart.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Turbho CS-50

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 10 inch
  Achterband - 10 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 40 km
  Tankinhoud - 4,2 Liters
  Gewicht - 78 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 3 jaar

  Terug naar de scooter
 • extra info

  Turbho CS-50, een goedkope scooter voor in de stad

  Op zoek naar een voordelig geprijsde scooter voor in de stad? Lees dan eens verder over de Turbho CS-50 welke beschikt over een 4 takt motorblok. Deze CS-50 van Turbho heeft vele voordelen, die gecombineerd worden met een no nonsense uiterlijk. Ook ligt deze scooter van Turbho lekker op de weg vanwege zijn lage gewicht en 10 inch grote wielen. Aan de voorkant is de scooter voorzien van een krachtige schijfrem en aan de achterkant van een trommelrem. Er is een elektrische startmotor aanwezig voor een stukje extra comfort en als backup een kickstarter

  Zuinige scooter

  Doordat de CS-50 4 takt voorzien is van een krachtige maar toch erg zuinige 4 takt motor, is het mogelijk vele kilometers af te leggen op een volle benzinetank. Vaak wordt een verbruik van 1:40 makkelijk gehaald met deze scooter bij normaal gebruik. Verschillende uitvoeringen van de Turbho CS-50 4 takt   Deze simpele no nonsense stadsscooter is bij Fast & Furious nu verkrijgbaar als snorscooter en als bromscooter. De snorscooter met de blauwe kentekenplaat heeft een maximum snelheid van 25km/h. Het voordeel van deze uitvoering is dat je geen helm op hoeft, waardoor het vooral met warm weer een erg fijn vervoermiddel is. Daarnaast blijft je haar goed in model zitten. Voor iedereen die graag een scooter wil kopen met een hogere topsnelheid, is er ook de bromscooter uitvoering. Deze heeft een gele kentekenplaat en heeft daarnaast een topsnelheid van 45km/h. Als je het niet erg vind om een helm te dragen, dan is dit misschien voor jou de beste keuze.  


  Verder is de CS-50 4 takt scooter ook beschikbaar in verschillende mooie kleuren. Je kunt kiezen voor de kleuren wit en zwart. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een mooie combinatie van kleuren, speciaal voor iedereen die net een wat leuker uiterlijk wenst. In dat geval ga je natuurlijk voor de kleurencombinatie zilver met zwart. Bekijk meteen de verschillende mogelijkheden in onze showroom in Alphen aan den Rijn, of via onze webshop.  

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (2)
  Turbho CS-50 4-takt
  Recensie 1 tot en met 2 (van de 2 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: maandag, 02 mei 2016
  Prima simpel scooter doet wat hij moet doen, gebruik eigenlijk alleen bij mooi weer kort stukje. Met vriendelijke groet, N, de vries, groningen
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 19 februari 2016
  Prima scooter, me vrouw haald dagelijkse de boodschappen ermee.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter