Vespa Primavera Sean Wotherspoon 50cc 4-takt EURO5

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 590,00
(Nog 2 dagen en 22 uur)
Adviesprijs: 4.689,95
Onze prijs: 4.099,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.874,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.400,82 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Vespa Primavera Sean Wotherspoon

  De Sean Wotherspoon Vespa Primavera is heel bijzonder, en daar hoef je geen kenner voor te zijn om dat te kunnen zien. De Sean Wotherspoon editie is nogal kleurrijk, en dat maakt hem tegelijkertijd opvallend. De hoofdkleuren geven een zomers gevoel, en bestaan uit geel, rood, groen, lichtblauw, en bruin. Normaal zijn bij de Primavera alle plaatdelen in dezelfde kleur, maar bij de Sean Wotherspoon editie duidelijk dus niet. Dat maakt deze Vespa uniek. Wil je een absoluut unieke scooter rijden, dan moet je de Vespa Primavera Sean Wotherspoon kopen!

  Het verhaal achter het Sean Wotherspoon model

  Sean Wotherspoon is een designer welke al eerder voor het schoenenmerk Nike een design mocht maken. Bij de wedstrijd die Nike hield, werd het design van Sean Wotherspoon door het publiek als mooist aangemerkt. Sean won de wedstrijd. Vespa wilde ook iets anders doen met een van haar 2020 Primavera modellen, en besloot Sean Wotherspoon te vragen voor een ontwerp. Zo is de Vespa Primavera Sean Wotherspoon dus ontstaan.

  Opvallende details

  Er zijn een aantal opvallende details die andere Vespa Primavera modellen niet hebben. Onder andere is dat een lichtbruin zadel waarop een logo met handtekening van Sean Wotherspoon zichtbaar is. Dit maakt meteen duidelijk dat het om een Limited Edition Vespa scooter gaat. De stuurkap bestaat uit 2 kleuren, namelijk groen en rood, en dat symboliseert weer de Italiaanse vlag. Ook witte velgen staan zijn apart want deze zitten vol met blauwe Vespa logo’s. Zoek je een echt bijzondere scooter dan moet je beslist de Vespa Primavera Sean Wotherspoon kopen!

  Zelf verder customizen

  Bij ons in de webshop kun je jouw eigen Vespa Primavera Sean Wotherspoon special edition maken. Iedere scooter kun je namelijk zelf samenstellen, en dat betekent dat je deze scooter ook kunt voorzien van bijvoorbeeld een achterdrager, een windscherm, een valbeugelset, andere knipperlichten, een ander achterlicht of koplamp, of uitrust met een total black pack. Bij een total black bak worden chromen elementen vervangen door de mat zwarte tegenhangers. Dat maakt de Sean Wotherspoon scooter nóg specialer dan hij al is. Neem maar eens een kijkje in de optielijst en laat je verbazen.

  Zuinige i-get motor

  De Primavera van Vespa heeft een uiterst zuinige i-get motor welke voorzien is van een brandstof injectiesysteem. Door de toevoeging van de brandstofpomp start de scooter ook een stuk sneller, zelfs wanneer het ijskoud buiten is of de scooter lang heeft stilgestaan!

  Primavera opvoeren

  Wij kunnen jouw nieuwe Vespa Primavera opvoeren. In de optielijst kun je aangeven hoe snel je hem wilt hebben. Bij ons krijg je de mogelijkheid om uit verschillende snelheden te kiezen. Je krijgt hem dan opgevoerd thuisbezorgt, tenzij je de scooter zelf komt afhalen. Opvoeren heeft geen invloed op de garantie, mits wij dat voor je doen.

  Vespa Primavera Sean Wotherspoon kopen

  In onze handige scooter webshop kun je eenvoudig jouw eigen Vespa Primavera Sean Wotherspoon kopen, en meteen bepalen of er nog extra accessoires zoals een windscherm of bagagerek gemonteerd moet worden. Er zijn een heleboel opties en accessoires waaruit je kunt kiezen, dus neem rustig de tijd om ze allemaal eens door te nemen.

  Sean Wotherspoon scooter leasen

  Liever meer controle over je uitgaven? Kies dan voor leasen. Betaal maandelijks voor je scooter en niet in 1x. Leasen is hetzelfde als kopen op afbetaling, en daarbij kun je zelf bepalen in hoeveel maanden je dat doet. Je kunt de Vespa Primavera Sean Wotherspoon leasen in 12/24/36/48/60/72 maanden. Alle extra’s kun je ook leasen. Wil je bij je bromscooter meteen een helm, of kun je nog een goed slot gebruiken om je scooter veilig op slot te zetten? Bestel deze dan meteen mee. Ook hiervoor betaal je per maand.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Vespa Primavera Sean Wotherspoon 50cc 4-takt RST EURO5 12 inch

  • Motor - 50cc 4-takt
  • Koeling - Luchtgekoeld
  • Voorband - 12 inch
  • Achterband - 12 inch
  • Voorrem - Schijfrem
  • Achterrem - Trommelrem
  • Brandstof - 95 ongelood
  • verbruik - 1L : 50 km
  • Tankinhoud - 7 Liters
  • Gewicht - 115 Kilo
  • Elektrische start
  • Levertijd - +/- 2 weken
  • Garantie - 2 jaar
  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (1)
  Vespa Primavera Sean Wotherspoon 50cc 4-takt EURO5
  Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: woensdag, 01 juni 2022
  De scooter is zo gaaf! Ik wil deze zelf ook supergraag hebben. Ff is niet duur, dus nog even sparen en dan kan ik er ook één kope!
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter