45 km auto

45 km auto zijn kleine voertuigen voor één persoon die steeds populairder worden in Europa en de Verenigde Staten. Ze zijn kleiner en gemakkelijker te manoeuvreren dan standaardauto's. Ze zijn perfect voor stedelijke omgevingen waar de ruimte beperkt is en parkeren op straat een uitdaging kan zijn. Veel brommobielen rijden ook op schone energiebronnen zoals elektriciteit of aardgas. Dit waardoor ze ideaal zijn voor mensen die hun buurt groener willen maken zonder hun reistijd of stijl op te offeren. Als je op zoek bent naar groen, maar nog niet helemaal klaar bent om je auto op te geven. Bekijk dan onze 45 km auto’s die nu beschikbaar zijn!

MOVE CityCar - 45 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
11.999,95 11.099,95
Lease vanaf 203,13 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 InnerCity II scootmobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
6.899,95 6.299,95
Lease vanaf 115,29 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 S-line II brommobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
6.899,95 6.299,95
Lease vanaf 115,29 p/m
 

Move CityCarGo PickUp - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
18.999,95 17.764,95
Lease vanaf 325,10 p/m
 

Move CityCarGo VAN - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
19.999,95 18.129,85
Lease vanaf 331,78 p/m
 
 • Onze 45 km auto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s

  Waarom 45 km auto?

  Een 45 km auto kopen is de perfecte oplossing voor diegenen die geld willen besparen en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Nu de gasprijzen stijgen, is de 45 km auto een geweldige manier om geld te besparen op brandstof. Bovendien zijn ze veel milieuvriendelijker dan traditionele auto's. En met zoveel modellen om uit te kiezen, is er zeker een brommobiel die perfect bij u past. Dus waarom zou u ze niet eens proberen? Je zult er misschien versteld van staan hoeveel je ze leuk vindt.

  45km auto

  Wie kan een 45 km auto gebruiken?

  Microcars zijn perfect voor stadsbewoners die op een gemakkelijke en gemakkelijke manier door de stad willen reizen. Een 45 km auto is ook geweldig voor diegenen die willen besparen op gas en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Bovendien zijn ze super leuk om mee te rijden! Iedereen kan een 45 km auto gebruiken. Maar ze zijn vooral perfect voor mensen die in stedelijke gebieden wonen.

  Welke merken bieden wij aan?

  We bieden verschillende merken aan 45 km auto's, waaronder Move Citycar, Move Vigorous en Move intercity. Microcars zijn een geweldige manier om brandstof te besparen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Bovendien zijn ze gewoon heel leuk om mee te rijden! Of je nu als klant op zoek bent naar een pittig 45 km auto om door de stad te toeren of een ruimere optie voor je woon-werkverkeer, wij hebben het voor je.

  45km autos

  Waar koop je een 45 km auto?

  De 45 km auto wordt steeds populairder in Europa, en Nederland is daarop geen uitzondering. U kunt brommobielen te koop vinden bij Fast Furious Scooters. Bent u daarom op zoek naar een auto voor invalide, neem dan ook zeker een kijkje in onze webshop! We hebben een brede selectie van microcars beschikbaar. Wij als bedrijf zijn er zeker van dat u een 45 km auto zult vinden die perfect voor u is.

 • Uitleg over 45 km auto

  Wat is de trend?

  De afgelopen jaren is de populariteit van de 45 km auto explosief gestegen. Steeds meer en meer mensen zijn op zoek naar een manier om geld te besparen op gas. Maar ook hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Microcars zijn de perfecte oplossing! Ze zijn zuinig, emissievrij en gemakkelijk te parkeren. Bovendien zijn ze erg leuk om mee te rijden!

  Hoe werken ze?

  Microcars zijn de nieuwste trend in Europa om door de stad te reizen. Ze zijn veel kleiner dan een gewone auto en sommige passen zelfs in een parkeerplaats van slechts 1,5 meter breed! Een 45 km auto kan dus elektrisch zijn. Dat is dus zeer milieuvriendelijk. En omdat ze zo klein zijn, kunnen ze gemakkelijk door het verkeer manoeuvreren. Bovendien zijn ze zeer betaalbaar. U kunt een 45 km auto kopen voor slechts een paar duizend euro!

  Waarom een 45 km auto gebruiken?

  Onze voertuigen zijn de perfecte manier om door de stad te reizen. Ze zijn klein, efficiënt en gemakkelijk te parkeren. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en kunnen ze u helpen geld te besparen op gas. Met zoveel voordelen is het geen wonder dat de 45 km auto elk jaar populairder worden.

  45 km auto/auto 45km

  Hoe lang kun je ze rijden?

  Onze microcars zijn de nieuwe manier om door de stad te reizen. Ze zijn kleiner dan een gewone auto, maar bieden plaats aan maximaal vier personen. Ze zijn zuinig met brandstof en stoten minder vervuiling uit dan een standaard auto. Bovendien kun je ze bijna overal parkeren. De 45 km auto is perfect om snel en gemakkelijk door de stad te reizen.

  Veiligheid - hoe veilig zijn ze?

  Bovendien zijn de 45 km auto’s veilig, gemakkelijk te besturen en gemakkelijk te parkeren. Ook is de 45 km auto milieuvriendelijk en kan u helpen geld te besparen op gas. Er zijn echter enkele dingen die u moet weten voordat u een voertuig voor gehandicapten koopt.

  45 km auto