AGM Cargo Delivery EURO4

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 99,05
(Nog 0 dag en 8 uur)
Adviesprijs: 1.799,00
Onze prijs: 1.699,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.474,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 580,82 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  AGM Cargo EURO4

  Zoek je een goedkope bezorgscooter voor Pizza’s, Shoarma, Chinees, of pakketten? Dan kun je de AGM Cargo kopen. Deze pakezel biedt niet alleen transportmogelijkheden aan de achterzijde, maar ook aan de voorzijde!

  Perfecte bezorgscooter

  Deze bezorg scooter van AGM is onderhoudsvriendelijk en van alle gemakken voorzien. Zo is de scooter bijvoorbeeld uitgerust met een elektrische start en een geïntegreerde laadbak aan de voorzijde. De scooter is speciaal ontworpen voor transport en heeft daardoor ook een uitgebalanceerd ontwerp meegekregen. De gewichtsverdeling is ideaal en de vering is erop afgestemd. In totaal mag er 150kg inclusief bestuurder worden getransporteerd. Voor de bestuurder is er voldoende ruimte om goed en comfortabel te kunnen zitten. Natuurlijk heeft AGM ook aan de veiligheid gedacht en de Cargo voorzien van een remschijf aan de voorzijde, en een grote koplamp-unit welke ook met voor-belading goed zichtbaar blijft.

  Praktisch ontwerp

  Ook het design van de AGM Cargo mag er wezen. Het ontwerp is praktisch maar tegelijkertijd ook stijlvol. Als voorbeeld is de bezorgscooter uitgerust met chromen stuurbalansgewichten en chromen spiegels.

  De AGM Cargo bezorgscooter is niet alleen heel goedkoop maar ook heel functioneel. Zo is er aan de achterzijde veel ruimte voor een transportkoffer. De transportkoffer is optioneel verkrijgbaar. Aan de voorzijde is een laadbak geïntegreerd in het ontwerp van de scooter. Erg handig om kleinere zaken in te vervoeren. De bak is open en niet afsluitbaar.

  Het dashboard is eenvoudig gehouden waarbij de noodzakelijke meters aanwezig zijn. Denk hierbij aan een snelheidsmeter, kilometerteller, en brandstofmeter.

  Euro 4 uitvoering

  De nieuwe AGM Cargo Euro4 heeft minder vervuilende uitlaatgassen dan een Euro2 scooter, en dat is een stuk beter voor het milieu! Bovendien mag de scooter ook in milieuzones komen, en dat komt goed uit voor bedrijven die in Amsterdam willen gaan bezorgen.

  AGM Cargo kopen

  Wil je een praktische en goedkope bezorgscooter kopen, dan is de AGM Cargo een uitstekende keuze. Deze 45km per uur bromscooter is breed inzetbaar, rijdt comfortabel, heeft een zeer gunstig brandstofverbruik, en heeft zelfs aan de voorzijde een ingebouwde transportbak.

  Leasen ook mogelijk

  De AGM bezorgscooter kun je ook kopen op afbetaling. Met leasen betaal je de scooter namelijk in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen. Leasen kan al vanaf een paar tientjes per maand en extra opties en accessoires zoals bijvoorbeeld een 12volt/usb aansluiting of een helm kunnen ook in de lease worden ondergebracht!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  AGM CARGO  50cc 4-takt EURO4

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 12 inch
  Achterband - 10 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 55 km
  Tankinhoud - 5 Liters
  Gewicht - 85 Kilo
  Elektrische start
  Uitvoering - 45 km/h
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 3 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (1)
  AGM Cargo Delivery EURO4
  Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: zaterdag, 25 januari 2020
  Goede service, vriendelijke bezorger en zeker topkwaliteit
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter