BTC eFelice

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 200,00
(Nog 5 dagen en 8 uur)
Adviesprijs: 2.399,95
Onze prijs: 2.199,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.974,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 751,65 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  BTC eFelice

  Wil je een elektrische scooter kopen met een normaal design dan kunnen we je de BTC eFelice aanbevelen. Veel elektrische scooters hebben een afwijkend design wat niet bij iedereen in de smaak valt. De eFelice is de elektrische versie van de BTC Riva en heeft bovendien veel weg van de bekende Vespa Primavera. Een mooie scooter dus en 100% elektrisch!

  Rijden op stroom

  Rijden op stroom is de toekomst en bovendien goed voor het milieu. Ze zijn fluisterstil en hebben nooit startproblemen. Een ander voordeel van een elektrische scooter is dat hij ten opzichte van de normale verbrandingsmotor ook geen onderhoud nodig heeft, althans het motorblok. Natuurlijk slijten remmen wel en moet je deze eens in de zoveel tijd even na laten kijken.

  Een elektrische scooter kun je gewoon via het stopcontact opladen. Dat is goedkoop en kan dag en nacht. Je hoeft niet naar de benzinepomp te rijden, dus dat scheelt je ook nog eens tijd en onnodige kilometers. Rijden op stroom is bovendien goedkoper dan rijden op benzine, én je mag er iedere milieuzone mee in. Eigenlijk heeft elektrische rijden alleen maar voordelen.

  Voor de looks hoef je het niet te laten

  Voor de looks hoef je het zeker niet meer te laten want de BTC eFelice bewijst dat een elektrische scooter ook mooi kan zijn. Wie had dat ooit gedacht, een retro scooter helemaal elektrisch!

  Rijden is super leuk

  De eFelice is modern, van alle gemakken voorzien, en laat zich bovendien zeer goed en gemakkelijk besturen. In kleine smalle straatjes en in de drukke stad voelt hij zich ook helemaal thuis. De krachtige motor zorgt ervoor dat je snel weg kunt trekken en op topsnelheid bent. Zowel het voor- als achterwiel is voorzien van een geventileerde remschijf, en dat zie je niet snel bij een scooter uit deze prijsklasse. Al helemaal niet bij elektrische scooters! Hiermee bewijst BTC je heel goedkoop een leuke en goede scooter kunt rijden.

  Zowel in 25 als 45 beschikbaar

  Je kunt de BTC eFelice kopen in een 25 kilometer en 45 kilometer variant. Met andere woorden een snorscooter en bromscooter. Geluidloos ben je razendsnel op topsnelheid, voor welke uitvoering je ook kiest. Bij de snorscooter mag je zelf weten of je een helm draagt. Bij de bromscooter heb je geen keuze en ben je een helm dragen verplicht. Het voordeel van de 45 km is wel dat je sneller op de plaats van bestemming bent.

  De motor, de accu’s en het opladen

  De BTC E-Riva is uitgerust met een 3000W (3kW) elektromotor. De motor is borstelloos en daarmee ook onderhoudsvriendelijk. De accu betreft een Lithiumaccu met een voltage van 60 volt en 20 ampere. Opladen van leeg naar helemaal vol doe je in 6 uur. Het totaalgewicht van de e-scooter bedraagt 88 kilogram.

  Opties en accessoires

  De achterdrager zoals op de foto is een van de standaard accessoires. Meer accessoires is mogelijk, kijk maar eens in onze optielijst. Je kunt de e-scooter van BTC namelijk voorzien van behoorlijk wat opties. Een valbeugel, windscherm, of topkoffer zijn allemaal mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Zelfs een USB aansluiting is mogelijk!

  BTC eFelice kopen

  Wil je een mooie en toch elektrische scooter, dan moet je de BTC eFelice kopen. Hij is goedkoop in aanschaf, en de kosten per kilometer kunnen niet lager. Bovendien rijdt hij super lekker, ligt als een blok op de weg, en schuwt het drukke stadsverkeer niet!

  Elektrische scooter leasen

  Wil je goedkoop uit zijn en per maand betalen dan kun je kiezen voor onze e-scooter lease. Met leasen koop je op afbetaling en betaal je iedere maand een vast laag bedrag. Zo kun je voor een paar tientjes per maand een gloednieuwe en mooie elektrische scooter rijden! Leasen kan in 12, 24, 36, 48, 60, en 72 termijnen. Zelfs accessoires en opties kun je op afbetaling in de lease meenemen, dus ook een helm op goed slot!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  BTC eFelice EURO5

  Afmetingen: 1.900 x 690 x 1.135 mm
  Gewicht: 88 kg
  Motor type: Sterke BOSCH hub-motor (max. 3000W)
  Accu: Uitneembare 60V 20Ah lithium accu (slechts 8kg)
  Laadtijd: 6  uur
  Remmen voor: schijf
  Remmen achter:schijf
  Bandenmaat: 10 inch
  Startmethode: elektrisch
  Uitvoering: 25 en 45 km/h
  Ruimte voor een 2e accu om de actieradius te verdubbelen
  Actieradius met enkele accu 60km (getest op vlak terrein met een bestuurder van 80 kilo. Uitvoering 25 km/h. Zomerse temperaturen)
  Instelbare controller
  5A lader (accu in 4 uur opgeladen)
  Remschijf voor en achter en met rode remklauwen
  LED koplamp, achterlicht en knipperlichten
  Aluminium zwarte voetplaten
  Kenda All-wheater banden
  Telescoop schokdempers voor
  Instelbare dubbele schokbrekers achter
  Speciaal ontworpen voorwiel
  Luxe zadel

  Actieradius: 60 km*

  *Getest op vlak terrein met een bestuurder van 80 kilo. Uitvoering 25 km/h

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  BTC eFelice heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter