Canta

Het kopen van een canta kan een vreselijk idee lijken als je het nog nooit eerder hebt gedaan. Je weet immers nooit hoe lang het voertuig meegaat.

En je weet niet in wat voor situaties het kan komen te staan ​​waardoor het defect kan raken. Of erger nog: iemand pijn doen.

Maar als je met open ogen de aankoop ingaat, kan het kopen van een canta juist heel voordelig voor je zijn. Met dit in gedachten zijn hier 3 redenen waarom u zou moeten overwegen om een ​​canta te kopen bij Fast Furious Scooters.

MOVE CityCar - elektrische 45 km auto

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
12.999,95 10.599,95
Lease vanaf € 246,45 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 InnerCity II overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
7.399,95 6.849,95
Lease vanaf € 159,26 p/m
 

MOVE e3 luxe overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
7.199,95 6.499,95
Lease vanaf € 151,12 p/m
 

MOVE E4 scootmobiel auto

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
8.199,95 7.799,95
Lease vanaf € 181,35 p/m
 

Killerbee Sunshine Q2 brommobiel

Aanbieding is nog 2 uur geldig
10.698,95 9.899,95
Lease vanaf € 230,17 p/m
 

MOVE Vigorous 8 overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
7.299,95 6.849,95
Lease vanaf € 159,26 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 S-line II brommobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
6.899,95 6.299,95
Lease vanaf € 146,47 p/m
 

Move CityCarGo VAN - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
19.999,95 18.129,85
Lease vanaf € 421,52 p/m
 

Move CityCarGo PickUp - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
18.999,95 17.764,95
Lease vanaf € 413,04 p/m
 

Wat is een canta

Hoewel canta's meestal worden geassocieerd met de kleinste en goedkoopste auto's op de markt, zijn ze niet zo slecht. Als u uw eerste brommobiel wilt kopen of geld wilt besparen terwijl u elke dag naar uw werk rijdt, kunt u overwegen een van deze kleine voertuigen te kopen. Dit is waarom.

U wilt ook binnen en buiten de bebouwde kom kunnen rijden met 45 km per uur? Dan is Canta de perfecte optie. Je kunt op een fietspad rijden, makkelijk parkeren en het biedt toch de juiste stuurbekrachtiging aan.

Canta overzicht

Een canta is een voertuig met zeer kleine afmetingen, meestal minder dan vier meter lang. Ze hebben meestal twee stoelen, hoewel sommige modellen er drie of vier hebben. Met deze voertuigen kun je op de stoep parkeren mits dit de doorgaan niet belemmert. Deze voertuig is het antwoord op mobiele onafhankelijkheid, je mag namelijk ook de brommobiel op een openbare weg rijden.

Introductie van de canta

Deze canta werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren 1940 als reactie op brandstoftekorten en beperkingen op autobezit. Tegenwoordig wint een canta weer aan populariteit als een zuiniger en milieuvriendelijker alternatief voor traditionele auto's. 

Bespaar tot 50% op de stickerprijs

  1. Je kunt tot 50% besparen op de stickerprijs van een canta als je koopt bij Fast Furious Scooters.
  2. De gemiddelde kosten van een nieuwe auto bedragen meer dan €30.000. Maar u kunt een canta vinden voor slechts €2000.
  3. De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat er gehandicaptenvoertuigen (canta) bestaan. Ze beschouwen deze nooit als diverse opties bij het autoshoppen.
  4. Gehandicapte voertuigen hebben dezelfde kenmerken als gewone auto's, maar is canta goedkoper en gemakkelijker te onderhouden.

canta

Canta premium

Al onze voertuigen zijn in verschillende kleuren zoals rood metallic. Ook zijn deze speciaal gemaakt in topconditie omdat we alleen canta's verkopen die goed zijn onderhouden. Wij bieden concurrerende prijzen op de canta. Ook is de brommobiel voorzien van een mogelijke manieren verstelbare draaibare bestuurdersstoel.

Betaalmethode

We bieden verschillende betaalmethode om het voor u gemakkelijk te maken om een canta te kopen dat u nodig heeft.

canta

De beste prijs

Op Fast Furious Scooters vindt u de beste prijzen voor canta’s. Onze prijzen zijn lager dan die van traditionele dealers. We bieden een breed scala aan gehandicaptenvoertuigen die 45 kilometer per uur gaan. U kunt online door onze selectie van de beste brommobiel bladeren. We hebben een 100% tevredenheidsgarantie op de canta.

We bieden een geld-terug-garantie op de gehandicaptenvoertuig van 30 dagen. Er is geen rijbewijs nodig voor een canta(gehandicaptenvoertuig).

Wet maatschappelijke ondersteuning

Als u gehandicapt bent, kunt u mogelijk geen rijbewijs krijgen. U kunt zich echter nog steeds verplaatsen met een km voertuig zoals een canta. U hoeft zich als klant geen zorgen te maken over het leren autorijden of het behalen van een rijbewijs.

geen rijbewijs

Wet maatschappelijke ondersteuning

Als u gehandicapt bent, kunt u mogelijk geen rijbewijs krijgen. U kunt zich echter nog steeds verplaatsen met een km voertuig zoals een canta. U hoeft zich als klant geen zorgen te maken over het leren autorijden of het behalen van een rijbewijs.

Subsidie

U kunt subsidie ​​krijgen voor de aanschaf van een leuk ontwikkeld canta. De Nederlandse overheid biedt subsidies aan mensen met een handicap die een bedienen voertuig willen kopen.

Dit kan helpen de kosten van het voertuig te compenseren. Rijdt u ook een canta in uw dagelijkse leven? bent u het ook zat om u aan de maximale snelheid te houden? Wij weten ook hoe leuk het is om als bestuurder op de fietspaden te kunnen rijden. Een fietspad is bedoeld voor de fietsers maar ook voor de nieuwe canta's.

Canta lease

  1. U kunt bij ons een canta leasen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een kredietcheck.
  2. Onze canta’s zijn aanzienlijk goedkoper dan die van onze concurrenten.
  3. Wij bieden gratis bezorging binnen Nederland voor de brommobiel.
  4. We hebben een breed scala aan voertuigen oftewel de juiste vervoermiddel om uit te kiezen.

canta leasen

Canta premium

Onze premium afdeling Is de beste plaats om een Canta te kopen. Wij bieden concurrerende prijzen op al onze voertuigen. Onze prijzen zijn lager dan die van traditionele dealers. U kunt de perfecte Canta vinden voor uw behoeften en budget. Wij bieden gratis levering binnen Nederland voor de bromfiets. Bij het parkeren heb je een invalidenparkeerkaart nodig. Wil je er een besturen? dan heb je een rijbewijs am nodig.

Speciaal ontwikkeld

Fast Furious Scooters heeft een assortiment speciaal ontwikkeld voor mensen met een handicap. Wij hebben een ruime keuze aan invalidenvoertuigen. De canta's zijn zo ontworpen dat ze de gebruiker maximale bewegingsvrijheid bieden.U kunt de perfecte canta vinden voor uw behoeften en budget.