Ecruiser Coopop Rugged

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 370,05
Adviesprijs: 2.699,95
Onze prijs: 2.329,90
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.924,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 796,05 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  Ecruiser Coopop Rugged

  Een scooter die met je mee kan reizen in de trein. Het is mogelijk met de Ecruiser Coopop Rugged. Dit is een compacte elektrische scooter met inklapbaar stuur die perfect is voor reizigers die naast rijden ook gebruik maken van het openbaar vervoer. Daarnaast kun je ook zelf de rit afleggen en de scooter binnen stallen. Er is altijd wel een plekje vrij voor deze opvallende verschijning. Wil je een Ecruiser Coopop Rugged kopen? Leasen is ook een optie evenals in 3 termijnen betalen (IN3) zonder rente. Een kleine e-scooter met een klein prijsje, nu in een stoere uitvoering.

  Klein en stoer

  Het compacte design van de standaard Ecruiser Coopop is leuk om te zien maar ‘stoer’ kun je deze e-scooter niet noemen. Zet een raster voor de koplamp, leg er bandjes op met meer profiel en je krijgt de stoere Ecruiser Coopop Rugged. Kleine details maken het verschil, deze kleine krachtpatser deinst nergens voor terug. En jij waarschijnlijk ook niet. Naast het design zorgen de banden voor meer grip op de weg of zandpad terwijl het raster de koplamp beschermt tegen takken of andere zaken. Als geheel is de Rugged uitvoering nog steeds leuk om te zien maar dan met een nog eigenwijzer karakter dan voorheen.

  Snorscooter of bromscooter?

  Je kunt een scooter eenmaal op kenteken laten zetten. Dit betekent dat je bij de Ecruiser Coopop Rugged kopen een keuze moet maken voor een snorscooter (25 km/u) of bromscooter (45 km/u). Dit wordt ook wel blauw of geel kenteken genoemd, vroeger zat er namelijk een geel of blauw plaatje op de brommer. Wat is het beste? Dit hangt sterk af van jouw gebruik. Als je vaak grotere afstanden moet afleggen houd er dan rekening mee dat de accu sneller leeg zal zijn. Sneller rijden betekent ook vaker laden. In beide gevallen heb je een rijbewijs nodig, voor de snorscooter uitvoering is een helm in principe niet verplicht om te dragen. De 45 km/u uitvoering van de Ecruiser Coopop Rugged is goedkoper, voor de 25 km/u versie moet er namelijk een geautoriseerde begrenzer op geplaatst worden. Beide opties zijn mogelijk, het is aan jou om de keuze te maken. Neem gerust even contact op als je hier nog vragen over hebt.

  Kenmerken Ecruiser Coopop Rugged

  De geringe afmetingen en het beperkte gewicht zijn uiteraard de meest opvallende kenmerken van de Ecruiser Coopop Rugged. Toch zijn er ook andere eigenschappen die gezien mogen worden. Zo is de accu uitneembaar, de transmissie is automatisch dus je hoeft niet te schakelen. De verlichting is LED voor een uitstekend zicht en je wordt ook goed gezien op de weg. Het digitale display is compact van afmetingen maar lijkt op deze mini e-scooter behoorlijk groot. De velgen zijn 10 inch, de banden zijn voorzien van een extra diep profiel. Met de schijfremmen voor en achter kun je sportief en veilig rijden. De voornaamste eigenschappen van de Ecruiser Coopop Rugged zijn:

  • Gewicht 46 kilo
  • Laadgewicht 150 kilo
  • 10” velgen
  • Tot 50 kilometer op een volle accu
  • Lithium-ion accu
  • Automatische versnelling
  • LED verlichting
  • LCD display

  Als je op zoek bent naar een compacte elektrische scooter die je overal mee naartoe kunt nemen dan kun je blindelings de Ecruiser Coopop Rugged kopen. Het is een uniek exemplaar in een wereld van grotere scooters die niet in de buurt komen van deze prestaties. Het vermogen is beperkt maar meer is niet nodig omdat het zo’n kleine scooter betreft.

  Ecruiser Coopop Rugged kopen of leasen

  Bij Fast & Furious kun je de Ecruiser Coopop Rugged kopen voor een scherpe prijs. Als je liever de kosten spreidt dan is dit ook mogelijk. Je kunt namelijk de Ecruiser Coopop Rugged leasen. Dit is een lening die je aangaat voor één of meerdere jaren. Dan voel je wel het comfort van deze elektrische scooter maar je voelt niet de pijn in je portemonnee. Als je liever geen rente betaalt voor deze luxe dan kun je kiezen voor de Ecruiser Coopop Rugged in 3 termijnen betalen. IN3 heet dit, een praktische oplossing voor mensen die liever niet wachten maar wel wat extra tijd kunnen gebruiken voor de financiering. Lees de voorwaarden of neem contact op met de helpdesk voor meer informatie.

  Ecruiser Coopop Rugged opvoeren

  Het is mogelijk om de Ecruiser Coopop Rugged op te voeren tot 60+ km/u. Deze e-scooter is er op gebouwd vanuit de fabriek maar je verliest daarmee wel de garantie. Opvoeren is legaal maar ermee rijden op de openbare weg mag niet. Bij dit model is het niet mogelijk om een schakelbaar systeem te plaatsen, je loopt dus meer risico op een WOK-status. Als je op privé terrein rijdt dan is het geen probleem, in het stadsverkeer levert opvoeren van deze scooter wat meer risico op. Gelukkig is er op normale snelheid ook al veel plezier te beleven met de Ecruiser Coopop Rugged.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Ecruiser Coopop Cox

  Gewicht: 46 KG
  Maximaal Laadgewicht: 150 KG
  Actieradius: * 50km
  Gewicht Batterij: 9,4 KG
  Type Battery: Lithium Battery 48v/26A
  Accu Uitneembaar: JA
  Transmissie: Automaat alleen gas geven
  Verlichting: Led
  Dagrijverlichting: ja
  Cruise Control: nee
  Dashboard: Digitaal
  Wielmaat voor: 120/70 x 10"
  Wielmaat achter: 120/70 x 10"
  Remmen: Schijfrem voor, Schijf achter

  * Actieradius is afhankelijk van snelheid, gewicht, remmen en andere factoren

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Ecruiser Coopop Rugged heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters