gilera runner kopen bij fast furious scooters.Gilera scooter

Stijlvol, degelijk en sportief, dat is de Gilera Runner. Wil je een echte scooter van kwaliteit en goed voor de dag komen, dan moet je een Gilera scooter kopen. De Gilera Runner is een absolute topper op alle vlakken.

Gilera maakt al sinds 1900 bromfietsen. Ervaring hebben ze dus genoeg. Vandaag de dag zie je nog steeds de Gilera Citta rondrijden welke midden jaren ‘80 op de markt verscheen. Dat bewijst wel de kwaliteit van dit scootermerk. Ander populaire modellen van dit scootermerk waren de Typhoon en de DNA. Ook qua design weten de Italianen hoe ze dat moeten aanpakken. Dat kun je wel zien aan de super populaire Gilera Runner.

Kenmerken van Gilera scooters en brommers

In Italië, waar de Gilera brommers en scooters vandaan komen, kennen ze helemaal geen snelheidsbeperking zoals Nederland. Een 50cc Gilera kan soms vanuit de fabriek wel 70km per uur rijden en dat is geen probleem in Italië. Voor Nederland echter wel. Hier mogen bromfietsen en snorfietsen niet harder kunnen dan 45km of 25km per uur. Wat er gebeurt is dat ze worden begrensd in de maximum snelheid voordat ze naar Nederland komen. De 2-takt brommers van Gilera kennen daarom een aantal interessante voordelen:

  • Ze zijn voor een hogere snelheid gebouwd en zijn daarom sterker en degelijker.
  • Ze kunnen eenvoudig sneller gemaakt worden door de begrenzers te verwijderen.

Gilera Runner

De Gilera Runner is een absolute topper. Wil je een stoere, snelle en sportieve scooter kopen met alles er op en er aan, dan moet je de Gilera Runner kopen! De Runner SP kenmerkt zich door zijn oerdegelijke 2-takt motorblok, racedesign en uiterst betrouwbare techniek. Op alle fronten krijg je absoluut waar voor je geld.

 

Kenmerken van de Runner SP

De Runner SP heeft aan de voor- en achterzijde een geventileerde remschijf waardoor je over meer remkracht beschikt. Vanuit de fabriek zijn de remmen, vering en banden al aangepast voor hogere snelheden.

Het design van de Gilera Runner SP is helemaal gericht op snelheid, comfort en performance. De grote 11 liter brandstoftank is namelijk tussen de voeten in gesitueerd om het zwaartepunt zo laag mogelijk te houden waardoor er een betere balans ontstaat. De grote 13 inch wielen zorgen voor meer contact met het wegdek welke de rijprestaties ten goede komt.

Het grote zadel zorgt voor meer comfort en maakt het tevens mogelijk om een passagier achterop mee te nemen. Ook de grotere bestuurders gaan de Gilera Runner fijn vinden omdat er bijzonder veel beenruimte aanwezig is.

De spiegels verstel je door het spiegelglas zelf te stellen, dus niet zoals bij andere scooters de spiegels zelf. Hierdoor staan de spiegels altijd in de juiste positie en heb je maximaal overzicht op wat er achter je gebeurt.

 

Gilera scooter kopen

Wil je een goede aankoop doen dan moet je zeker een Gilera scooter kopen. Bij deze scooter krijg je absoluut waar voor je geld. De techniek is vooruitstrevend en alle denkbare gadgets zijn in het ontwerp meegenomen. High tech en design komen samen bij de Runner SP.

 

Kopen op afbetaling

Je kunt ook de Gilera Runner SP kopen op afbetaling. Voor een vast laag maandbedrag is de scooter meteen van jou en kun je direct gaan genieten. In Nederland hebben wij meerdere service- en afhaalpunten. Thuisbezorgen kan natuurlijk ook wanneer je niet in de buurt woont of voor extra gemak kiest.