Gilera Runner

Gilera scooters

Gaat je een scooter kopen? Dan is Gilera een goede overweging! Gilera is sinds jaar en dag een van de meest toonaangevende scootermerken in Nederland en over heel de wereld. Dit succes komt voort door de succesformule die Gilera altijd hanteert. Gilera combineert uitstekend en mooi Italiaans design met een kwalitatief goede en duurzame motorbouw. Gilera is van oorsprong een Italiaanse motor- en scooterfabrikant die in 1909 is opgericht. Gilera heeft dus al ruim honderd jaar ervaring met scooters en motoren en dat zie je terug in de modellen. In Nederland is Gilera vooral bekend met een paar scooter- en bromfietsmodellen. Het bekendste model is de Gilera Runner. Deze is vooral populair onder de jongeren in Nederland. Een ander populair model is de Gilera DNA. De DNA is een schakelbrommer die ook vooral onder jongeren populair is. De Gilera Typhoon is wellicht een van de meest bekende scootermodellen die Gilera op de markt heeft gebracht en is bij elke doelgroep erg populair. Meer lezen over de Gilera Runner klik hier.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 
 

Gilera Runner

De Gilera Runner is op dit moment het meest populaire Gilera scooter model. De eerste Gilera Runner is uitgebracht in 1997 en was meteen een succesnummer. Al snel volgde er nieuwe Gilera Runner modellen waaronder De Gilera Runner SP. De SP uitvoering is nog sportiever en heeft een echt race karakter. Wat de Runner SP bijzonder maakt is dat er een brandstoftank van maar liefst 11 liter aanwezig is. Deze tank is in het midden gepositioneerd en dat zorgt voor een betere balans en gewichtsverdeling. De scooter krijgt hierdoor een uitmuntende wegligging. De 13 inch wielen zijn groter dan gemiddeld. Ook dit draagt bij aan veiligheid en wegligging omdat het contact tussen de banden en het wegdek groter is. Wat je moet weten aan de Runner is dat deze alleen als een bromfiets uitvoering te koop is. Dat betekent dat deze 45km rijdt en dat je een helm moet dragen.
 

Luxe scooter

Dat de Gilera Runner een luxe scooter is blijkt uit een aantal zaken. In de winter kun je optimaal genieten van de warme lucht die langs de benen stroomt via de ventilatieroosters. In de handvaten zijn balansgewichten opgenomen welke je met name bij racemotoren ziet. Dit geeft de Runner weer een extra sportief karakter. De handvatten bieden bovendien veel grip, of je nu met of zonder handschoenen rijdt. De scooter beschikt over een groot en comfortabel zadel waarbij je probleemloos een passagier kunt meenemen. De passagier kan achterop gebruik maken van de uitklapbare voetensteunen welke zijn uitgevoerd in aluminium. Ook de wat langere mens zal zich heerlijk thuis voelen op deze scooter omdat er verrassend veel beenruimte aanwezig is door het slimme Italiaanse design. Een ander leuk detail aan de Gilera is dat de spiegels zelf vastzitten maar het spiegelglas zelf te verstellen is. Hierdoor blijven de spiegel altijd op de juiste manier ingesteld. Deze techniek is bij van de autospiegel afgekeken.
 

Gilera runner kopen

Als je van plan bent om een Gilera runner te kopen dan ben je bij Fast Furious scooters aan het juiste adres. De Gilera Runner krijgt standaard 2 jaar garantie en er zijn veel accessoires te koop voor deze scooter. Wanneer je niet in de buurt woont dan kun je de scooter ook gewoon thuis laten bezorgen.
 

Gilera Runner Leasen

Vind je het aankoopbedrag te groot of wil je niet in een keer al je spaargeld kwijt, dan kun je ook de scooter leasen. Met leasen betaal je een vast laag maandbedrag voor een bepaalde looptijd. De looptijd bepaalt weer de hoogte van het maandbedrag. Wil je accessoires waaronder een helm of upgrades bij de scooter dan kun je deze ook gewoon mee leasen.

Heb je nog persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.