Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
1.599,00 1.299,95
Klantenbeoordelingen
951 Beoordelingen

gaf gemiddeld een 10

11-12-2017 meer...

gaf gemiddeld een 9

10-12-2017 meer...

gaf gemiddeld een 9

09-12-2017 meer...
Onze voordelen

Scooter levertijd / bezorgen

-Levertijd van scooters is +/- 1 a 2 weken.

-Afhalen +/- 1 week

-Bezorgen +/- 2 weken

Scooter thuis bezorgen of op laten halen door heel Nederland voor zelfde gunstige tarief van 49.95 euro per scooter per rit.

Eigen bezorg dienst

Kosten bezorgen of ophalen van de scooter

Doordat wij met transportbedrijf Mol cargo een overeenkomst hebben kunnen sluiten, kunnen wij nu tegen het vaste tarief van € 49.95,- scooters door het hele land laten bezorgen of ophalen. Het maakt dus niet uit of u nu vanuit Maastricht, Leeuwarden of Amsterdam besteld, u betaald altijd het vaste lage tarief van € 49.95,-.

 

Hoe het scooter kopen gaat dit in zijn werk?

Omdat wij verschillende manieren van financieren/betalen bieden zijn er 2 verschillende scenario’s mogelijk, namenlijk:

 

Via de lease (betalen in termijnen):

Zodra het kenteken (en de kentekenpapieren) bij ons binnen komen zullen wij u hier van op de hoogte brengen, zodra wij de scooter voor u te naam hebben gesteld zullen wij contact opnemen met Mol cargo, deze komen de volgende (werk)dag de scooter bij ons ophalen, om deze vervolgens de daar op volgende dag bij u af te leveren. Omdat het vanwege de dynamische instelling van Mol Cargo niet mogelijk is om een exact bezorg tijdstip te noemen dient u er rekening mee te houden dat u (of iemand anders) tussen 9.00 en 18.00 uur thuis moet zijn om de scooter in ontvangst te nemen.

 

Bij “normale” betaling:

Indien u de scooter niet via financiering betaald, dient eerst het volledige bedrag voor de scooter (en de bezorging) op onze rekening te zijn bijgeschreven voordat wij u de scooter toe sturen. Zodra wij zien dat het geld voor de scooter op ons rekening nummer is bijgeschreven en het kenteken (en de kentekenpapieren) bij ons binnen komen zullen wij u hier van op de hoogte brengen. Na dat wij de scooter te naam hebben gesteld zullen wij contact opnemen met Mol Cargo, deze komen de volgende (werk)dag de scooter bij ons ophalen, om deze vervolgens de daar op volgende dag bij u af te leveren. Omdat het vanwege de dynamische instelling van Mol Cargo niet mogelijk is om een exact bezorg tijdstip te noemen dient u er rekening mee te houden dat u of iemand anders tussen 9.00 en 18.00 uur thuis moet zijn om de scooter in ontvangst te nemen.

Klik hier om een scooter uit te kiezen

qshops logo - rdw logoFast Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2017 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page